Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(micefee @ 2015 06 05, 17:24)
Kuo skiriasi baltos ir juodos chia sėklos?

Realiai kaip ir nelabai kuo skiriasi, bet tiek man, tiek vyrui juodos labiau patinka - cia is tu variantu, kur sunku paaiskint kuo, bet taip jauciam. Galvoju juodos kazkaip labiau isbringsta man, bet gal ir tik isivaizduoju sita.
Atsakyti
Nu ir angina pas mane... doh.gif Pasitvirtino, kad tikrai ne refliuksas ir ne šiaip paprastas peršalimas. Esu sirgus ir anksčiau, bet niekada tokio skausmo neturėjus doh.gif O ir tai, šlubuoja tik viena tonzilė (kita aprimo ir nebeskauda), kas būtų, jei abi šitaip skaudėtų baisu net pagalvot. Ir taip jau ašaras lieju paprastą arbatą gerdama. Naktį prasikankinau (turbūt buvo temperatūros), o šiandien tik gerklę skauda. Be antibiotikų turbūt niekaip jau man.. verysad.gif Teks imunitetą labai stiprint, bet kol to katės nago sulauksiu.. biggrin.gif Gal kas Lietuvoje lengviau pasiekiama?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 07, 20:41)
Nu ir angina pas mane... doh.gif Pasitvirtino, kad tikrai ne refliuksas ir ne šiaip paprastas peršalimas. Esu sirgus ir anksčiau, bet niekada tokio skausmo neturėjus doh.gif O ir tai, šlubuoja tik viena tonzilė (kita aprimo ir nebeskauda), kas būtų, jei abi šitaip skaudėtų baisu net pagalvot. Ir taip jau ašaras lieju paprastą arbatą gerdama. Naktį prasikankinau (turbūt buvo temperatūros), o šiandien tik gerklę skauda. Be antibiotikų turbūt niekaip jau man.. verysad.gif Teks imunitetą labai stiprint, bet kol to katės nago sulauksiu.. biggrin.gif  Gal kas Lietuvoje lengviau pasiekiama?

Man panašiai buvo anksti pavasarį. Skausmas iki ašarų, net kalbėti skauda, seilių nuryti nėjo. doh.gif Išgėriau dozę antibiotikų, o po dviejų dienų vėl atsinaujino ir tik vieną tonzilę skaudėjo, bet baisiai, be nuskausminamųjų niekaip neišsiverčiau. Tada paėmė pasėlį iš gerklės, tai užaugo ten kažkokia bjaurastis, kuri atspari mano pirmiems gertiems antibiotikams, prisitaiko ir vėl užbujoja. Tai gėriau kitokius 10 dienų, po to karto - tfu tfu tfu...
Nebuvau gėrusi antibiotikų gal 8-9 metus, bet va tada atsigėriau. doh.gif
Atsakyti
Nu ir angina pas mane... doh.gif Pasitvirtino, kad tikrai ne refliuksas ir ne šiaip paprastas peršalimas. Esu sirgus ir anksčiau, bet niekada tokio skausmo neturėjus doh.gif O ir tai, šlubuoja tik viena tonzilė (kita aprimo ir nebeskauda), kas būtų, jei abi šitaip skaudėtų baisu net pagalvot. Ir taip jau ašaras lieju paprastą arbatą gerdama. Naktį prasikankinau (turbūt buvo temperatūros), o šiandien tik gerklę skauda. Be antibiotikų turbūt niekaip jau man.. verysad.gif Teks imunitetą labai stiprint, bet kol to katės nago sulauksiu.. biggrin.gif  Gal kas Lietuvoje lengviau pasiekiama?

Kates nago ir kt. papildu galit nusipirkti skubiai Coral Clube, tik kainos didesnes nei iherbe.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 06 07, 19:53)
Man panašiai buvo anksti pavasarį. Skausmas iki ašarų, net kalbėti skauda, seilių nuryti nėjo. doh.gif Išgėriau dozę antibiotikų, o po dviejų dienų vėl atsinaujino ir tik vieną tonzilę skaudėjo, bet baisiai, be nuskausminamųjų niekaip neišsiverčiau. Tada paėmė pasėlį iš gerklės, tai užaugo ten kažkokia bjaurastis, kuri atspari mano pirmiems gertiems antibiotikams, prisitaiko ir vėl užbujoja. Tai gėriau kitokius 10 dienų, po to karto - tfu tfu tfu...
Nebuvau gėrusi antibiotikų gal 8-9 metus, bet va tada atsigėriau. doh.gif

Jatus, tikiuos nenutiks man taip.. verysad.gif O tai kaip tik ir gydytojos mano nėra dabar. Vakar gėriau kelias paracetamolio, šiandien kankintis be jo bandau. Gėriau šiandien ospamoxo, gersiu dar kartą vėliau, tai viliuos, kad nors kiek padės. Labai nesinorėtų vasaros pradžioj krist į ligas. verysad.gif O šiaip dar priedo bandau arbatas gert kiek įmanoma, įvairios pastilės, Hexoralą dar purškiu ir gerklę skalauju druskos tirpalu iš vaistinės. Maistas tai beveik nelenda visai. Reikėjo gal man pjaut lauk tas tonziles vis dėlto.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 07, 21:18)
Jatus, tikiuos nenutiks man taip.. verysad.gif O tai kaip tik ir gydytojos mano nėra dabar. Vakar gėriau kelias paracetamolio, šiandien kankintis be jo bandau. Gėriau šiandien ospamoxo, gersiu dar kartą vėliau, tai viliuos, kad nors kiek padės. Labai nesinorėtų vasaros pradžioj krist į ligas. verysad.gif O šiaip dar priedo bandau arbatas gert kiek įmanoma, įvairios pastilės, Hexoralą dar purškiu ir gerklę skalauju druskos tirpalu iš vaistinės. Maistas tai beveik nelenda visai. Reikėjo gal man pjaut lauk tas tonziles vis dėlto.. biggrin.gif

Aš tokią bėdą turiu mirksiukas.gif Man labai padeda Strepsils Intensive. Nuima skausmą labai greitai.
Atsakyti

Jo yra ir Lietuvoje, tik brangiai Swansonas prašo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 08, 07:54)
Jo yra ir Lietuvoje, tik brangiai Swansonas prašo

Tai gal kaip nors ištempsiu ir iki iherbinio katės nago biggrin.gif O tai šiandien nubudus jau žymiai mažiau skauda gerklę, patinimas ir perpus sumažėjęs.. Jokių silpnumų, galvos skausmų ar dar ko. Tai gal pavyks ir taip išsikapanot (tfu tfu tfu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 07, 19:41)
Nu ir angina pas mane... doh.gif

console.gif vaikams propoliu ir liugoliu tepdavau vaikystėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 06 08, 10:09)
console.gif vaikams propoliu ir liugoliu tepdavau vaikystėje g.gif

Jo, liugolis labai padeda, nes jis su jodu ir tikriausiai gerai naikina tas bjauriąsias bakterijas.
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit prasau koki nors smagu kuno losjona ar krema sausai odai.
Gal yra bandziusiu Nurubian Heritage Mangu su vit. C? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimile: 08 birželio 2015 - 13:37
Mums kazkada irgi gerkles skausma mama liugoliu gyde. Veliau jis buvo uzdraustas, nes didelis jodo kiekis kenkia skydliaukei, isbalansuoja hormonu sistema. 1 ml tirpalo yra 12,5 mg jodo.

''Suaugusiems aukščiausia riba yra 1100 mikrogramų jodo per dieną. Bet kokiu atveju su „stambesniais“ kaip 150 mikrogramų parai jodo papildais reikėtų elgtis atsargiai.''

''Žinių apie tai, kas atsitinka, kai jodo suvartojame per daug, turime žymiai mažiau. Naujas tyrimas, apie kurį pranešė American Journal of Clinical Nutrition žurnalas, buvo atliktas kinų mokslininkų, kurie 4 savaites atsitiktinai parinktiems sveikiems suaugusiems žmonėms įvairiomis dozėmis skyrė jodo papildus.
Tirti buvo 256 sveiki suaugusieji, kurių skydliaukės funkcijos buvo normalios. Tyrėjai suskirstė juos į atsitiktines grupes, kurios 4 savaites gaudavo skirtingas jodo dozes (nuo 0 iki 2000 mikrogramų per dieną). Iš tų tiriamųjų, kurie gaudavo daugiau kaip 400 mikrogramų dienoje, 5 procentams išsivystė slaptoji hipotireozė. Tas skaičius augo kartu su jodo dozėmis: tarp gaunančių didžiausias dozes (2000 mikrogramų dienai) 47 procentams išsivystė slaptoji hipotireozė. Tai reiškia, jog organizmo skydliaukės hormonų lygis krito, tačiau akivaizdžių hipotireozės simptomų, apimančių nuovargį, depresiją, odos sausumą ar padidėjusį kūno svorį, nebuvo.''

Neseniai turejau stipru gerkles skausma, purskiau nutribiotic purskalu http://eu.iherb.com/...-oz-118-ml/5461, gerai malsina skausma, bet reikejo daznai purksti, tai dabar dar purto atsiminus jo saldu skoni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 08 birželio 2015 - 14:01