Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(vilma.bri @ 2015 06 04, 10:31)
Sveiki
norėčiau prašyti Jūsų pagalbos, pirkau iš eurinio iherbo ir gavau dabar laiškelį iš pašto dėl muitų... Mano krepšelis buvo toks:

Order Placed - May 20, 2015
Order Totals:
Subtotal €21.86
Shipping €4.71
Tax €0.00
Reward €0.00
Order Total €26.57

nuskaičiuota banke irgi €26.57. Sakykit, ar bus man kažkokie papildomi mokesčiai? Ir ką jiems ten reikia dar pateikti: iherb sąskaitą ir banko išrašą? Ar dar kažką?

Nebus. Man uzteko iherb uzsakymo israso.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 04, 09:42)
Nebus. Man uzteko iherb uzsakymo israso.

Ačiū, bandau siųsti jiems dokumentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2015 06 03, 20:31)
jums dave po 4,79$?

Aha, dave, bet neemiau lotuliukas.gif sandeliuke stovi acure melynas sampunas ir kondiske, tai galvoju pirma tuos reik isbandyt...

QUOTE(por-for @ 2015 06 03, 20:54)
O kokius šepetėlius perkate? Kokius patartumėte mineralinei pudrai bei tai nerealiai EM Pearl Finishing Dust pudrai, skaistalams, highlighteriui ir pan.?

Man patinka EM sepeteliai. Turiu mineralinei, konturavimui, maskuokliui, kelis akims...
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino, kodel giovanni plauku fiksavimo priemones negalima siustis i Lt? Man keista, nes ne taip seniai parsisiunciau toki viena be problemu.. schmoll.gif

Krepsiukas:
http://www.iherb.com...mp;rcode=WQC036

Cia nesimato, bet ties juo raso, due to regulations this item is not allowed to ship...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo newsa: 04 birželio 2015 - 14:34
QUOTE(newsa @ 2015 06 04, 15:32)
Sveiki, gal kas zino, kodel giovanni plauku fiksavimo priemones negalima siustis i Lt? Man keista, nes ne taip seniai parsisiunciau toki viena be problemu..  schmoll.gif

Krepsiukas:
http://www.iherb.com...mp;rcode=WQC036

Cia nesimato, bet ties juo raso, due to regulations this item is not allowed to ship...

Gal dėl šito g.gif Phenoxyethanol g.gif Šiaip tai gerai, nes tai brudas ax.gif
O gal dėl atėjusios šilumos? Gal skystėja labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 04 birželio 2015 - 15:12
Sveikos,
kiek suprantu situ sudėtis tragiska, ar ne? o jau buvau spejus apsidziaugti nauja nematyta firma bigsmile.gif
gal kam teko si bandyti? kokie atsiliepimai? ką apskritai tam reikalui naudojat, ar tik vandenuką? g.gif
Monteverte, jum romanų i asmeninę prirasiau blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 04, 01:17)
Po ilgo nepirkimo ir as pratrukau - krepselis. Tik nesulaukiau demesio vertu akciju. Bet labai to travel sepetelio norejau ir anakart out of stock buvo, o sikart rodo 1 vnt, bet is vieno accounto neduoda idet, o is kito dave g.gif Keistai, bet svarbu nusipirkau.

Jei bendrai imant, tai man Everyday Minerals sepeteliai patinka. O sitai 'pearl finishing dust', tai arba dideli puru EM sepeteli (sita), arba Real Techniques didysis pudrosthumbup.gif

Sitas RT fainas mineralinei padengt, gerai itrina, daugiau maskavimo duoda. Skaistalu sepetelis man didokas ir kiek "flimsy", bet naudoju is bedos ir nesiskundziu....  Eye kabuki tobuliausia kas gali but maskuokliui (tiek skystam, tiek biriam) wub.gif Skaistalu sepetelis man per plonas ir per standus, ilgai gulejo nenaudojamas, bet dabar atradau ji konturevimui - visai neblogas. Na o mineralinei simtakart isgirti kabuki 1 ir kabuki 24u.gif

Ačiū!!! 4u.gif Tuos abu išgirtuosius EM Kabuki turiu. thumbup.gif
Iš kosmetikos ne daug ką tenaudodavau. Praktiškai tik makiažo pagrindą ir tušą. Dabar nusprendžiau pasirūpinti veido "piešimo" priemonėmis ir šepetėliais. Tai dar daug ko nežinau kaip ir su kuo nusipiešti gražią veido odą. Jūsų komentarą į pirmąją žinutę reikėtų išsaugoti. bigsmile.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2015 06 04, 07:44)
Nuo žvynelinės susijusios su gastritu gali padėti http://www.iherb.com...G...=null&ic=12 platus veikimo spektras ir nuo skrandžio ir nuo odos problemų.
Jeigu jūsų oda linkusi šerpetoti arba esate varginami egzemos, jai galite padėti į savo odos drėkiklį įlašindami 1 -2 lašus oregono vynuogių šaknies ekstrakto. Oregono vynuogės šaknis stabdo uždegimus ir sumažina egzemos reiškinius  oregono vynuogiu saknys

O maitinančioms jo galima?

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 04, 08:17)
Gastritai dar ir nuo nervinės įtampos kyla, gal ilgesnį laiką nervuojatės? Mėginkit pavartoti kokį geresnį valerijono kompleksą, plius gastritui ką nors. Nelabai čia ką geriau besugalvosi. Svarbiausia nebijoti papildų, gerti ir iš trijų, keturių buteliukų, jei reikia, jei kitaip sveikata nesitaiso.

Taip taip, nuo nervinės įtampos irgi kildavo. Anksčiau būtent nuo darbinio streso užeidavo. O dabar daugiau nuo pavargimo, nei nuo streso būna.

QUOTE(ivetacom @ 2015 06 04, 08:58)
Daznai gastritai prasideda, kai tulzis issiskiria nelaiku ir grauzia gleivine. padeda pries kiekviena valgi suvalgyti gabaliuka kazko riebaus( lasinuku, silks), apie menesi laiko taip reikia daryti. Dar panasiai veikia silimarinas ( margainis)

O ką tas kažkas riebaus duos? Suteps sieneles ir neleis tulžiai griaužti? O gal tas riebus gali būti koks aliejus?

Man dar mama kažkada buvo padariusi užpiltinę su laukiniais česnakais. Sakė, kad jos sesuo taip opas gydėsi. Bet jau brudų brudas. Geriau pelyno arbatą gerti, nei po šaukštelį tos užpiltinės.

Ačiū visoms pasidalinusiomis žiniomis! 4u.gif Retas gydytojas gali tokių praktiškų patarimų pametėti.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 06 04, 22:07)

O ką tas kažkas riebaus duos? Suteps sieneles ir neleis tulžiai griaužti? O gal tas riebus gali būti koks aliejus?

Man dar mama kažkada buvo padariusi užpiltinę su laukiniais česnakais. Sakė, kad jos sesuo taip opas gydėsi. Bet jau brudų brudas. Geriau pelyno arbatą gerti, nei po šaukštelį tos užpiltinės.

Ačiū visoms pasidalinusiomis žiniomis!  4u.gif Retas gydytojas gali tokių praktiškų patarimų pametėti.

Riebaliukai skatina tulzies issiskyrima, jei tai vyksta pries pat valgi, tada ji padeda virskinti maista, o ne virskinimo trakto seneles. Pabandykite ir koki gera alyvuogiu alieju.
Atsakyti
Beje, praėjusią savaitę gavau du siuntinukus. Vienas su 21,94 EUR buvo papuolęs muitinei. Bet pateikus dokumentus greit atkeliavo tiesiai į namus.

Neblogas Acure Organics veido šveitiklis. Patiko kvapas ir labai smulkūs grūdeliai. Reikia labai švelniai praustis, kad tie grūdeliai nebraižytų.

Hurraw man per riebus. Nėra toks riebus, kad burnoj riebu būtų, bet vistiek man patinka "liesesni" tepami balzamai. Puikus kvapas, nes mėgstu saldymedį. Bet nepatinka, kad jo skonis jaučiasi burnoje. Matyt atpratau nuo priemonių su kvapais.
O šiaip tai visai nieko balzamas. Palauks šaltesnių orų.

Dar gavau Chia sėklas. Neturiu nuomonės apie kokybę, nes apskritai pirmą kartą ragavau. Visai patinka vartoti užpylus vandeniu.

Apie prausiklį ir veido kremą nuomonės dar neturiu. Prausiklis kol kas malonus, su pavieniais grūdeliais. Kremas irgi maloniai tepasi. Patinka man jo konsistencija. O apie poveikį dar ankstoka spręsti.
Atsakyti
Klausykit Ivetacom, ka sako apie maista. Ji tikrai zino ka sako smile.gif
Atsakyti
Menuli aciu tau uz reklama, bet nieks neprivalo klausyti, ka sako kiti, kiekvienas turi pats spresti kas jam tinka smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o katės nagą galima profilaktiškai pagert imuniteto pastiprinimui? Galvoju užsisakyt ir pagert, o tai gerklės skausmo kokią 2 savaitę neišsigydau doh.gif Šiandien išvis atsikėliau - skauda tik vieną pusę, bet taip smarkiai, kad net seiles ryt sunku. Ant stiprių vaistų sėst nesinori, nes šiaip savijauta tai normali, nėra nei jokių silpnumo jausmų, nei temperatūros, nors su angina man jos beveik niekad nebūna. Turiu Hexoral purškalą, veiksmingas jis, nu bet toks šlykštus, padėk die.. lotuliukas.gif Gal kas kokių patarimų dar šiaip turi?

Ir iš katės nagų, čia tas Now Foods (su magnio stereatu) vis dėl to optimaliausias variantas?
Atsakyti