QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 04, 01:17)
Po ilgo nepirkimo ir as pratrukau -
krepselis. Tik nesulaukiau demesio vertu akciju. Bet labai to travel sepetelio norejau ir anakart out of stock buvo, o sikart rodo 1 vnt, bet is vieno accounto neduoda idet, o is kito dave
Keistai, bet svarbu nusipirkau.
Jei bendrai imant, tai man Everyday Minerals sepeteliai patinka. O sitai 'pearl finishing dust', tai arba dideli puru EM sepeteli (
sita), arba Real Techniques
didysis pudros.
Sitas RT fainas mineralinei padengt, gerai itrina, daugiau maskavimo duoda.
Skaistalu sepetelis man didokas ir kiek "flimsy", bet naudoju is bedos ir nesiskundziu....
Eye kabuki tobuliausia kas gali but maskuokliui (tiek skystam, tiek biriam)
Skaistalu sepetelis man per plonas ir per standus, ilgai gulejo nenaudojamas, bet dabar atradau ji konturevimui - visai neblogas. Na o mineralinei simtakart isgirti
kabuki 1 ir
kabuki 2.
Ačiū!!!
Tuos abu išgirtuosius EM Kabuki turiu.
Iš kosmetikos ne daug ką tenaudodavau. Praktiškai tik makiažo pagrindą ir tušą. Dabar nusprendžiau pasirūpinti veido "piešimo" priemonėmis ir šepetėliais. Tai dar daug ko nežinau kaip ir su kuo nusipiešti gražią veido odą. Jūsų komentarą į pirmąją žinutę reikėtų išsaugoti.
QUOTE(AuroraBO @ 2015 06 04, 07:44)
Nuo žvynelinės susijusios su gastritu gali padėti
http://www.iherb.com...G...=null&ic=12 platus veikimo spektras ir nuo skrandžio ir nuo odos problemų.
Jeigu jūsų oda linkusi šerpetoti arba esate varginami egzemos, jai galite padėti į savo odos drėkiklį įlašindami 1 -2 lašus oregono vynuogių šaknies ekstrakto. Oregono vynuogės šaknis stabdo uždegimus ir sumažina egzemos reiškinius oregono vynuogiu saknys
O maitinančioms jo galima?
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 04, 08:17)
Gastritai dar ir nuo nervinės įtampos kyla, gal ilgesnį laiką nervuojatės? Mėginkit pavartoti kokį geresnį valerijono kompleksą, plius gastritui ką nors. Nelabai čia ką geriau besugalvosi. Svarbiausia nebijoti papildų, gerti ir iš trijų, keturių buteliukų, jei reikia, jei kitaip sveikata nesitaiso.
Taip taip, nuo nervinės įtampos irgi kildavo. Anksčiau būtent nuo darbinio streso užeidavo. O dabar daugiau nuo pavargimo, nei nuo streso būna.
QUOTE(ivetacom @ 2015 06 04, 08:58)
Daznai gastritai prasideda, kai tulzis issiskiria nelaiku ir grauzia gleivine. padeda pries kiekviena valgi suvalgyti gabaliuka kazko riebaus( lasinuku, silks), apie menesi laiko taip reikia daryti. Dar panasiai veikia
silimarinas ( margainis)
O ką tas kažkas riebaus duos? Suteps sieneles ir neleis tulžiai griaužti? O gal tas riebus gali būti koks aliejus?
Man dar mama kažkada buvo padariusi užpiltinę su laukiniais česnakais. Sakė, kad jos sesuo taip opas gydėsi. Bet jau brudų brudas. Geriau pelyno arbatą gerti, nei po šaukštelį tos užpiltinės.
Ačiū visoms pasidalinusiomis žiniomis!
Retas gydytojas gali tokių praktiškų patarimų pametėti.