Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(DG* @ 2015 06 03, 14:29)
Domins atsiliepimas apie body lotion  mirksiukas.gif

Ne manes klauset, as dbr sita bandau, bet mano nuomone apie Acure losjonus jau zinot - ji gera lotuliukas.gif Tai tik apie kvapa, man jis kvepia didziuju apelsinu ka tik nuluptom zievelem su trupuciu susmaigstyto gvazdikelio, gal del kvapo jis man atrodo pats lengviausias. Dar vakare palyginsiu konsistencija sito su lemongrass.
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 06 03, 19:40)

Antioksidantas 4u.gif . Vynuogių sėklų ekstraktas.
Kažko naujų akcijų nesimato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 03 birželio 2015 - 19:43
QUOTE(*benigna* @ 2015 06 03, 11:35)
Vel Acure sampunai ir kondicionieriai prie specials atsirado, kainytes vel po $4.79 su papildoma 20% nuolaida thumbup.gif paskubekit pirkt, kam reikia mirksiukas.gif

jums dave po 4,79$? nes man tai 5,39eur su nuolaida, kitom pirkusiom irgi matau tokia pat kaina
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 18:09)
Taip, vit. D labai svarbus, pastaruoju metu atranda įvairiausių ligų sąsajas su juo, net kai kam nevaisingumą pašalinti padeda smile.gif
Ar ne biopsiją turi daryti? Bet dažnai diagnozuoja ir iš akies, pagal išvaizdą.
Taip, gastritas irgi gali būti susijęs ir beje, tai gana būdinga vyrams. Nuo gastrito irgi galite rinktis papildus iherbe, įsiveskite į paiešką gastritis, matysite ką žmonės daugiau perka.
Tiesa, tikriausiai žinote, bet mityba irgi kritiškai svarbi. Gal dėl to ir apsirgo? Būtinai lai atsisako baltų miltų produktų, cukrų, šiaip nenatūralaus maisto, kurį skaitai ir matai vien tik dažiklius, stipriklius ir pan. Pirkite atskirus sveikus produktus ir gaminkitės viską patys. Apie rūkymą, alkoholį jau net nešneku. Jei kokie baliai, festivaliai, tai egzistuoja toks Močiutės Imbierinis, būna spec. parduotuvytėse. Tiesiog šaldo gomurį koks geras biggrin.gif  tongue.gif

Ne aš klausiau, bet atsakymas ir man tinka. Nežinojau, kad žvynelinė ir gastritas gali būti susiję. Kaip tik su tuo ir su tuo vargstu. Vit. D buvo stipriai pakritęs. Dabar jau vos kelių vienetų iki minimalios ribos trūksta. Tai bent jau nuotaika tikrai pasitaisė. smile.gif
Bet skrandis - vis dar didžiausia problema. Nerūkau ir 100 metų alkoholio nebevartoju. Maistą žiūrėti irgi bandau. Bet būna dienų, kai normaliai nepavalgau ir nepailsiu. Ir tada vieną dieną organizmas pasako STOP. Visą dieną lovoje su galvos skausmu ir sudirgusiu skrandžiu. Dažniausiai iki vėmimų nueinu.
Ką tokiu atveju daryti? Kaip pajutus pradžią sau padėti?
Žiūrėti maistą, stengtis ilsėtis ir/ar vaistus vartoti - išeitis, bet sunkiai pritaikoma. Auginu mažiuką ir dar jį maitinu. Tad būna dienų, kai tikrai negaliu nei pailsėti, nei normaliai pavalgyti. Pvz buvo dantukų dygymo periodas. Dabar - serga.
Pageriu šaltalankių aliejų, kai jau jaučiu, jog negerai darosi. Kažkiek padeda, bet dažniausiai ne tiek, kad galėčiau normaliai vaikučiu rūpintis ir nesišaukti vyro iš darbo.

Papildyta:
O kokius šepetėlius perkate? Kokius patartumėte mineralinei pudrai bei tai nerealiai EM Pearl Finishing Dust pudrai, skaistalams, highlighteriui ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 06 03, 18:51)
Ne manes klauset, as dbr sita bandau, bet mano nuomone apie Acure losjonus jau zinot - ji gera  lotuliukas.gif Tai tik apie kvapa, man jis kvepia didziuju apelsinu ka tik nuluptom zievelem su trupuciu susmaigstyto gvazdikelio, gal del kvapo jis man atrodo pats lengviausias. Dar vakare palyginsiu konsistencija sito su lemongrass.

Kaip tik norejau prasyt kad palygintumete su lemongrass. O kuris jums labiau patinka, kuris geresnis?
Koki dar esat bandziusi be siu is Acure organics?

Dabar ilsiuosi nuo uzsakymu nes greit i LT atostogu vaziuosiu, o jau kai grisiu reiks ne vieno siuntinuko nes viskas bus pasibaige. biggrin.gif
Atsakyti
Po ilgo nepirkimo ir as pratrukau - krepselis. Tik nesulaukiau demesio vertu akciju. Bet labai to travel sepetelio norejau ir anakart out of stock buvo, o sikart rodo 1 vnt, bet is vieno accounto neduoda idet, o is kito dave g.gif Keistai, bet svarbu nusipirkau.

QUOTE(por-for @ 2015 06 03, 22:54)
O kokius šepetėlius perkate? Kokius patartumėte mineralinei pudrai bei tai nerealiai EM Pearl Finishing Dust pudrai, skaistalams, highlighteriui ir pan.?

Jei bendrai imant, tai man Everyday Minerals sepeteliai patinka. O sitai 'pearl finishing dust', tai arba dideli puru EM sepeteli (sita), arba Real Techniques didysis pudros. thumbup.gif

Sitas RT fainas mineralinei padengt, gerai itrina, daugiau maskavimo duoda. Skaistalu sepetelis man didokas ir kiek "flimsy", bet naudoju is bedos ir nesiskundziu.... Eye kabuki tobuliausia kas gali but maskuokliui (tiek skystam, tiek biriam) wub.gif Skaistalu sepetelis man per plonas ir per standus, ilgai gulejo nenaudojamas, bet dabar atradau ji konturevimui - visai neblogas. Na o mineralinei simtakart isgirti kabuki 1 ir kabuki 2. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 birželio 2015 - 01:22
Ne aš klausiau, bet atsakymas ir man tinka. Nežinojau, kad žvynelinė ir gastritas gali būti susiję.

Nuo žvynelinės susijusios su gastritu gali padėti http://www.iherb.com...G...=null&ic=12 platus veikimo spektras ir nuo skrandžio ir nuo odos problemų.
Jeigu jūsų oda linkusi šerpetoti arba esate varginami egzemos, jai galite padėti į savo odos drėkiklį įlašindami 1 -2 lašus oregono vynuogių šaknies ekstrakto. Oregono vynuogės šaknis stabdo uždegimus ir sumažina egzemos reiškinius oregono vynuogiu saknys
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 06 03, 23:56)
Kaip tik norejau prasyt kad palygintumete su lemongrass. O kuris jums labiau patinka, kuris geresnis?
Koki dar esat bandziusi be siu is Acure organics?

Sitas gal vos vos skystesnis, lengviau slysta. Man jis apskritai lengviausias pasirode, dbr vasara, tai uztenka drekinimo. Dar bandziau bekvapi, tai jis toks sunkiausias is visu, ne pagal konsistencija, o pagal maitinima, sunkiausiai geresi. Dar yra levandinis, bet sito neturiu. Atsibodo levandu kvapas, tai neperku.
Atsakyti
Ne aš klausiau, bet atsakymas ir man tinka. Nežinojau, kad žvynelinė ir gastritas gali būti susiję. Kaip tik su tuo ir su tuo vargstu. Vit. D buvo stipriai pakritęs. Dabar jau vos kelių vienetų iki minimalios ribos trūksta. Tai bent jau nuotaika tikrai pasitaisė. smile.gif
Bet skrandis - vis dar didžiausia problema. Nerūkau ir 100 metų alkoholio nebevartoju. Maistą žiūrėti irgi bandau. Bet būna dienų, kai normaliai nepavalgau ir nepailsiu. Ir tada vieną dieną organizmas pasako STOP. Visą dieną lovoje su galvos skausmu ir sudirgusiu skrandžiu. Dažniausiai iki vėmimų nueinu.
Žiūrėti maistą, stengtis ilsėtis ir/ar vaistus vartoti - išeitis, bet sunkiai pritaikoma. Auginu mažiuką ir dar jį maitinu. Tad būna dienų, kai tikrai negaliu nei pailsėti, nei normaliai pavalgyti. Pvz buvo dantukų dygymo periodas. Dabar - serga.
Pageriu šaltalankių aliejų, kai jau jaučiu, jog negerai darosi. Kažkiek padeda, bet dažniausiai ne tiek, kad galėčiau normaliai vaikučiu rūpintis ir nesišaukti vyro iš darbo.

Gastritai dar ir nuo nervinės įtampos kyla, gal ilgesnį laiką nervuojatės? Mėginkit pavartoti kokį geresnį valerijono kompleksą, plius gastritui ką nors. Nelabai čia ką geriau besugalvosi. Svarbiausia nebijoti papildų, gerti ir iš trijų, keturių buteliukų, jei reikia, jei kitaip sveikata nesitaiso.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2015 06 03, 21:54)
Papildyta:

Daznai gastritai prasideda, kai tulzis issiskiria nelaiku ir grauzia gleivine. padeda pries kiekviena valgi suvalgyti gabaliuka kazko riebaus( lasinuku, silks), apie menesi laiko taip reikia daryti. Dar panasiai veikia silimarinas ( margainis)
Atsakyti
Sveiki
norėčiau prašyti Jūsų pagalbos, pirkau iš eurinio iherbo ir gavau dabar laiškelį iš pašto dėl muitų... Mano krepšelis buvo toks:

Order Placed - May 20, 2015
Order Totals:
Subtotal €21.86
Shipping €4.71
Tax €0.00
Reward €0.00
Order Total €26.57

nuskaičiuota banke irgi €26.57. Sakykit, ar bus man kažkokie papildomi mokesčiai? Ir ką jiems ten reikia dar pateikti: iherb sąskaitą ir banko išrašą? Ar dar kažką?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 06 04, 08:44)

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 04, 09:17)

QUOTE(ivetacom @ 2015 06 04, 09:58)

Labai dėkinga už atsakymus ir nuorodas 4u.gif
Atsakyti