Vel Acure sampunai ir kondicionieriai prie specials atsirado, kainytes vel po $4.79 su papildoma 20% nuolaida paskubekit pirkt, kam reikia
QUOTE(*benigna* @ 2015 06 03, 11:35)
Vel Acure sampunai ir kondicionieriai prie specials atsirado, kainytes vel po $4.79 su papildoma 20% nuolaida paskubekit pirkt, kam reikia
Dėkui, kad pasakėt Kaip tik užsisakiau
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 11:25)
Oho, urmu uzsipirkot gal galit palyginti sampunus? Man rods esu pirkiniu skyrely macius, jog ir anksciau pirkot koki rekomenduotumet ir kokio kaip tik nerekomenduotumet jautriai riebiai galvos odai ir sausiems plaukams?
QUOTE(*benigna* @ 2015 06 03, 12:34)
Oho, urmu uzsipirkot gal galit palyginti sampunus? Man rods esu pirkiniu skyrely macius, jog ir anksciau pirkot koki rekomenduotumet ir kokio kaip tik nerekomenduotumet jautriai riebiai galvos odai ir sausiems plaukams?
Man tiek žalias, tiek mėlynas labai panašūs ir gan vienodai patinka, mėlynas gal kiek labiau tinkantis riebiems plaukams, bet iš esmės abu panašūs - švariai plauna, nesausina, gaivus jausmas išplovus, plaukai gan žvilgūs. Labai sausiems plaukams mėlyno nesiūlyčiau gal, bet retkarčiais pakaitaliojant galima ir paplaut - nenudžiūs ir nenukris tie plaukai. Oranžinį kondicionierių pasiėmiau savo normaliems-į sausesnę pusę linkusiems galiukams, mėlynas man kiek lengvokas kartais, nors patinka, bet dar nesubaigiau jo, o jau nusibost ima, tai šį pakaitaliojimui pasiėmiau. Jei bus per sunkus - sunaudosiu kaip kaukę.
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 13:25)
Gundausi ir aš krepšelis Dar neužsisakiau . Ir norisi, kad akcija ir gaila pinigų ir siuntimas apibrangiai kainuoja ir galvoju ar reikia . Sustabdykit .
Bet kažkaip įdomiai man šiandien ryte rodė siuntimą bet kokiam svoriui 4 usd, dabar vėl pagal svorį siuntimo kaina .
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 12:25)
Domins atsiliepimas apie body lotion
Sveikos merginos-reikia patarimo Is Iherbo esu pirkusi gal pries metus, dabar susiradau jusu temute ir pasimeciau-kuo skiriasi eu iherbas ir paprastas? Is kurio geriau pirkt? Ir kiek laiko mazdaug dabar uztrunka, kol siunta ateina?
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 10:31)
Vit. D trūkumo, pirmiausia, neturite?
Reikiama rūgštis: EPA (EICOSAPENTAENOIC ACID)
Dar: oregon grape; jonažolė apraminimui, bet čia tik tuo atveju, jei nevartojate vaistų.
Kol nėra saulės, vartokite alijošių.
Nežinom. O tai gali turėti įtakos? MB tik vakar nustatė tą žvynelinę, buvo pas odos gyd. Ji neskyrė jokių tyrimų, tik atsineštus bendrą kraujo tyrimą ir ALT/AST pažiūrėjo.
Gal patarsite kokius tyrimus dar pasidaryti. Dar gastritą ant dienų rado, gal tai susiję
Net nebežinau ko griebtis
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 03, 14:20)
Gundausi ir aš krepšelis Dar neužsisakiau . Ir norisi, kad akcija ir gaila pinigų ir siuntimas apibrangiai kainuoja ir galvoju ar reikia . Sustabdykit .
Bet kažkaip įdomiai man šiandien ryte rodė siuntimą bet kokiam svoriui 4 usd, dabar vėl pagal svorį siuntimo kaina .
Pakeičiau, šampūnų dviejų pakaks, užtat prisirinkau akcijinių papildų ir probiotikų iš trialų (nemačiau kada atsirado ). Siuntimas 3,20 eur gavosi
krepšelis
QUOTE(juratema @ 2015 06 03, 15:00)
Sveikos merginos-reikia patarimo Is Iherbo esu pirkusi gal pries metus, dabar susiradau jusu temute ir pasimeciau-kuo skiriasi eu iherbas ir paprastas? Is kurio geriau pirkt? Ir kiek laiko mazdaug dabar uztrunka, kol siunta ateina?
iš eurinio geriau, nes nebijom kurso svyravimų, jei kas įrodysim, kad iki 22 eur pirkom . Siunta ateina maždaug per 10 -14 dienų
QUOTE(raganieška @ 2015 06 03, 16:25)
Nežinom. O tai gali turėti įtakos? MB tik vakar nustatė tą žvynelinę, buvo pas odos gyd. Ji neskyrė jokių tyrimų, tik atsineštus bendrą kraujo tyrimą ir ALT/AST pažiūrėjo.
Gal patarsite kokius tyrimus dar pasidaryti. Dar gastritą ant dienų rado, gal tai susiję
Taip, vit. D labai svarbus, pastaruoju metu atranda įvairiausių ligų sąsajas su juo, net kai kam nevaisingumą pašalinti padeda
Ar ne biopsiją turi daryti? Bet dažnai diagnozuoja ir iš akies, pagal išvaizdą.
Taip, gastritas irgi gali būti susijęs ir beje, tai gana būdinga vyrams. Nuo gastrito irgi galite rinktis papildus iherbe, įsiveskite į paiešką gastritis, matysite ką žmonės daugiau perka.
Tiesa, tikriausiai žinote, bet mityba irgi kritiškai svarbi. Gal dėl to ir apsirgo? Būtinai lai atsisako baltų miltų produktų, cukrų, šiaip nenatūralaus maisto, kurį skaitai ir matai vien tik dažiklius, stipriklius ir pan. Pirkite atskirus sveikus produktus ir gaminkitės viską patys. Apie rūkymą, alkoholį jau net nešneku. Jei kokie baliai, festivaliai, tai egzistuoja toks Močiutės Imbierinis, būna spec. parduotuvytėse. Tiesiog šaldo gomurį koks geras
QUOTE(raganieška @ 2015 06 02, 16:54)
Labutis, gal galite ką parekomenduoti nuo psoriazės, nes odos gyd. išrašė tik steroidinį tepaliuką.
http://www.homosanitus.lt/
[quote=Maja Di,2015 06 03, 15:59]
Pakeičiau, šampūnų dviejų pakaks, užtat prisirinkau akcijinių papildų ir probiotikų iš trialų (nemačiau kada atsirado ). Siuntimas 3,20 eur gavosi
krepšelis
iš eurinio geriau, nes nebijom kurso svyravimų, jei kas įrodysim, kad iki 22 eur pirkom . Siunta ateina maždaug per 10 -14 dienų
[/quotehttp://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Grape-Seed-100-mg-60-Vcaps/48415
kam šitas?
krepšelis
[/quotehttp://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Grape-Seed-100-mg-60-Vcaps/48415
kam šitas?