Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

Vel Acure sampunai ir kondicionieriai prie specials atsirado, kainytes vel po $4.79 su papildoma 20% nuolaida thumbup.gif paskubekit pirkt, kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2015 06 03, 11:35)
Vel Acure sampunai ir kondicionieriai prie specials atsirado, kainytes vel po $4.79 su papildoma 20% nuolaida thumbup.gif paskubekit pirkt, kam reikia mirksiukas.gif

Dėkui, kad pasakėt drinks_cheers.gif Kaip tik užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 11:25)

Oho, urmu uzsipirkot biggrin.gif gal galit palyginti sampunus? Man rods esu pirkiniu skyrely macius, jog ir anksciau pirkot rolleyes.gif koki rekomenduotumet ir kokio kaip tik nerekomenduotumet jautriai riebiai galvos odai ir sausiems plaukams? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2015 06 03, 12:34)
Oho, urmu uzsipirkot biggrin.gif  gal galit palyginti sampunus? Man rods esu pirkiniu skyrely macius, jog ir anksciau pirkot rolleyes.gif koki rekomenduotumet ir kokio kaip tik nerekomenduotumet jautriai riebiai  galvos odai ir sausiems plaukams? doh.gif

Man tiek žalias, tiek mėlynas labai panašūs ir gan vienodai patinka, mėlynas gal kiek labiau tinkantis riebiems plaukams, bet iš esmės abu panašūs - švariai plauna, nesausina, gaivus jausmas išplovus, plaukai gan žvilgūs. thumbup.gif Labai sausiems plaukams mėlyno nesiūlyčiau gal, bet retkarčiais pakaitaliojant galima ir paplaut - nenudžiūs ir nenukris tie plaukai. biggrin.gif Oranžinį kondicionierių pasiėmiau savo normaliems-į sausesnę pusę linkusiems galiukams, mėlynas man kiek lengvokas kartais, nors patinka, bet dar nesubaigiau jo, o jau nusibost ima, tai šį pakaitaliojimui pasiėmiau. Jei bus per sunkus - sunaudosiu kaip kaukę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 13:25)

Gundausi ir aš ax.gif krepšelis Dar neužsisakiau ax.gif . Ir norisi, kad akcija ir gaila pinigų ir siuntimas apibrangiai kainuoja ir galvoju ar reikia ax.gif . Sustabdykit ax.gif .
Bet kažkaip įdomiai man šiandien ryte rodė siuntimą bet kokiam svoriui 4 usd, dabar vėl pagal svorį siuntimo kaina ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 03, 12:25)

Domins atsiliepimas apie body lotion mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos-reikia patarimo blush2.gif Is Iherbo esu pirkusi gal pries metus, dabar susiradau jusu temute ir pasimeciau-kuo skiriasi eu iherbas ir paprastas? Is kurio geriau pirkt? Ir kiek laiko mazdaug dabar uztrunka, kol siunta ateina?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 10:31)

Vit. D trūkumo, pirmiausia, neturite?
Reikiama rūgštis: EPA (EICOSAPENTAENOIC ACID)
Dar: oregon grape; jonažolė apraminimui, bet čia tik tuo atveju, jei nevartojate vaistų.
Kol nėra saulės, vartokite alijošių.

Nežinom. O tai gali turėti įtakos? MB tik vakar nustatė tą žvynelinę, buvo pas odos gyd. Ji neskyrė jokių tyrimų, tik atsineštus bendrą kraujo tyrimą ir ALT/AST pažiūrėjo.
Gal patarsite kokius tyrimus dar pasidaryti. Dar gastritą ant dienų rado, gal tai susiję g.gif
Net nebežinau ko griebtis verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 06 03, 14:20)
Gundausi ir aš ax.gif krepšelis Dar neužsisakiau ax.gif . Ir norisi, kad akcija ir gaila pinigų ir siuntimas apibrangiai kainuoja ir galvoju ar reikia ax.gif . Sustabdykit ax.gif .
Bet kažkaip įdomiai man šiandien ryte rodė siuntimą bet kokiam svoriui 4 usd, dabar vėl pagal svorį siuntimo kaina ax.gif .

Pakeičiau, šampūnų dviejų pakaks, užtat prisirinkau akcijinių papildų ir probiotikų iš trialų (nemačiau kada atsirado ax.gif ). Siuntimas 3,20 eur gavosi ax.gif
krepšelis

QUOTE(juratema @ 2015 06 03, 15:00)
Sveikos merginos-reikia patarimo  blush2.gif  Is Iherbo esu pirkusi gal pries metus, dabar susiradau jusu temute ir pasimeciau-kuo skiriasi eu iherbas ir paprastas? Is kurio geriau pirkt? Ir kiek laiko mazdaug dabar uztrunka, kol siunta ateina?

iš eurinio geriau, nes nebijom kurso svyravimų, jei kas įrodysim, kad iki 22 eur pirkom bigsmile.gif . Siunta ateina maždaug per 10 -14 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2015 06 03, 16:25)
Nežinom. O tai gali turėti įtakos? MB tik vakar nustatė tą žvynelinę, buvo pas odos gyd. Ji neskyrė jokių tyrimų, tik atsineštus bendrą kraujo tyrimą ir ALT/AST pažiūrėjo.
Gal patarsite kokius tyrimus dar pasidaryti. Dar gastritą ant dienų rado, gal tai susiję  g.gif
Net nebežinau ko griebtis  verysad.gif   4u.gif

Taip, vit. D labai svarbus, pastaruoju metu atranda įvairiausių ligų sąsajas su juo, net kai kam nevaisingumą pašalinti padeda smile.gif
Ar ne biopsiją turi daryti? Bet dažnai diagnozuoja ir iš akies, pagal išvaizdą.
Taip, gastritas irgi gali būti susijęs ir beje, tai gana būdinga vyrams. Nuo gastrito irgi galite rinktis papildus iherbe, įsiveskite į paiešką gastritis, matysite ką žmonės daugiau perka.
Tiesa, tikriausiai žinote, bet mityba irgi kritiškai svarbi. Gal dėl to ir apsirgo? Būtinai lai atsisako baltų miltų produktų, cukrų, šiaip nenatūralaus maisto, kurį skaitai ir matai vien tik dažiklius, stipriklius ir pan. Pirkite atskirus sveikus produktus ir gaminkitės viską patys. Apie rūkymą, alkoholį jau net nešneku. Jei kokie baliai, festivaliai, tai egzistuoja toks Močiutės Imbierinis, būna spec. parduotuvytėse. Tiesiog šaldo gomurį koks geras biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 birželio 2015 - 18:15
QUOTE(raganieška @ 2015 06 02, 16:54)
Labutis, gal galite ką parekomenduoti nuo psoriazės, nes odos gyd. išrašė tik steroidinį tepaliuką. 4u.gif

http://www.homosanitus.lt/
Atsakyti
[quote=Maja Di,2015 06 03, 15:59]
Pakeičiau, šampūnų dviejų pakaks, užtat prisirinkau akcijinių papildų ir probiotikų iš trialų (nemačiau kada atsirado ax.gif ). Siuntimas 3,20 eur gavosi ax.gif
krepšelis
iš eurinio geriau, nes nebijom kurso svyravimų, jei kas įrodysim, kad iki 22 eur pirkom bigsmile.gif . Siunta ateina maždaug per 10 -14 dienų 4u.gif
[/quotehttp://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Grape-Seed-100-mg-60-Vcaps/48415
kam šitas? ax.gif
Atsakyti