Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(Thea! @ 2015 06 01, 18:16)
Blyn man labai reikalingas vaistas kainuoja 22,14€, kaip pasipigint? biggrin.gif

Aš tai tokiam reikalui sukuriau nauja acaunta, tada gauni ta 5 usd (nezinau kiek bus eurais) pirmo pirkimo nuolaida ir dar nurodziau savo koduka tai dar ir rewardsu siek tiek ikrito.
Atsakyti
Aš jau visas turimas korteles taip esu panaudojus biggrin.gif bet į pagrindinę kurios kodą nurodžiau, niekada rewardsų negavau schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas, nors kai kam jis visai nelabas blink.gif
panasu, kad bekeliaudama pasigavau kiaulytę blink.gif
eisiu zinoma, neuzilgo pas gydytoją, bet kas čia per fokusai?
imuninė sistema nusilpusi? g.gif vitaminų trūksta? unsure.gif
gal ką patartumėt blush2.gif
Atsakyti
Dottie, kiaulyte negydoma lyg ir. Manau suaugusiam, kuris renkasi samoningai, mityba ir dar karta mityba. Jei "ka pagert" gal vitamino c? Citrosept? Kazko truksta jusu organizmui. Juk ir avieciu norisi smile.gif Sveikatos linkiu. Nebeveganaukite, miela Dottie.
Papildyta:
Del kiaulytes, jei ji tikrai, reiktu pasirodyti gydytojui tuoj pat. Seniai negirdejau, kad kas ja dar sirgtu. Nes gali but nebutinai kiaulyte. Parasykite, kaip seksis, ar tai kiaulyte. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 01, 11:39)
Taigi nežinau, nes aš pati dabar LT arba tokioje šalyje, į kurią irgi nesiunčia būnu doh.gif  biggrin.gif , o kažkaip per tas tarpininkes nesinori... Tai aš naudoju kitus. Dabar turiu eukaliptą, laukiu tiesiog Geranium. Mano šuo nėra problematiškas šia prasme, lengva apžiūrėti, tai man nėra gyvybiškai būtinas tas nerealiai geras variantas. Bet jei kas turit probleminius šunis, tai paieškokit būtent tos formulės, kur rašiau, tikiuosi nenusivilsite ir ta info nebuvo iš piršto laužta, o nuoširdi. Nes žmonės tikrai džiaugėsi, tvirtino dar ior po poros metų naudojimo, kad vis dar nėra erkių.

aciuks.gif wub.gif
Kiaulytė yra infekcinė-virusinė liga, bet mes lyg ir buvom skiepyti vaikystėj nuo tymų, kiaulytės ir raudoniukės, tai gal čia visai ne kiaulytė? Arba gal jūsų neskiepyjo? Šiaip ar taip čia ne vitaminų trūkumas, būtina pasirodyti gydytojui ir gydyti ligą, nes susirgus vyresniam amžiuj liga sunkiau pernešama (kaip ir vėjaraupiai) ir gali komplikuotis (pavyzdžiui, į meningitą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 birželio 2015 - 10:02
aciu die, nepasitvirtino, seilių latakų uzdegimas isimetes doh.gif teko pjauti zanda, kad isleisti pulius, kaip dabar jauciuosi, manau ir be sakymo aisku... unsure.gif
pjove pulius unsure.gif dabar antibu arkline doze, ir lovos rezimas unsure.gif
menuli, tai kad as ne vegane 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Probiotikų tada galit užsisakyti po antibų pagerti, kad atstatyti žarnyno florą. mirksiukas.gif Sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 06 02, 10:23)

menuli, tai kad as ne vegane  4u.gif  biggrin.gif

vegetarai mėsos taip pat nevalgo
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 06 02, 08:23)
Nebeveganaukite, miela Dottie.

Nebelunatikaukite, mėnuliuk
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 06 02, 09:31)
aciuks.gif  wub.gif

Lieknėjimui? Be mitybos suderinimo nepadės niekas taip, kaip norite. O jei kaip supermaistas, tai gal net goji geresnės
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 02, 11:42)

O jei kaip supermaistas, tai gal net goji geresnės

Jus valgot-naudojat? Uogas? Kaip tik uzmeciau aki, iherbe yra skyscio, kapsuliu... ax.gif
Mano vaikai megsta goji, bet pirkau tik Kauno bazej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 06 02, 12:54)
Jus valgot-naudojat? Uogas? Kaip tik uzmeciau aki, iherbe yra skyscio, kapsuliu...  ax.gif
Mano vaikai megsta goji, bet pirkau tik Kauno bazej  ax.gif

taip, pačias uogas
Atsakyti