Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb105

QUOTE(sindi @ 2015 05 31, 20:34)
nesupykit, as nesuprantu, dingo siuntinukas, laukiu nuo balandzio..-----Subtotal$18.50Shipping$4.45Tax$0.00
Reward$0.00Order Total $22.95
ar galetu jis but muitinej?gal kas nepatinges parasyti, kaip man elgtis, esu naujoke?

pirmiausia nueikite i savo pasto skyriu ir ten paprasykite kad paziuretu ar tikrai nera jums siuntinuko, o jei jis buvo sulaikytas muitineje, tai irgi gales sistemoje pagal varda pavarde paziureti, nes jei uzmuitina tai jis tampa registruotu.
Atsakyti
Gal kas esate bandziusios sias? Pasidalinkite nuomonemis 4u.gif
http://www.iherb.com...e...r=null&ic=3
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2015 05 30, 22:33)
Kaip pirštu į akį-mums aktualu bakterijos buvo dėl disbakteriozės... kur perkat tas granatų žieveles? Steriliai tikrai negyvenam, va šiandien užmačiau po lietaus nuo batuto geriant vandenį  doh.gif

Nusiperkam granatą, suvalgom sėklytes, o nuluptą odelę susidžiovinam ant palangės. Recepte nurodytas džiovintos odelės svoris 4u.gif
Atsakyti
Priminkit, kokius SPF kremus veidams naudojat? Turiu Andalou Untinted BB kremą, pirkau praeitą birželį (panašiu metu iškart ir pradariau). Shelf life'as 12mėn., tai jau kaip ir viskas? biggrin.gif Nors ant pakuotės kampo parašyta 09/15, tai dar galima naudot? Ar naują kokį pirktis? Konsistencija, kvapas vientisi, visiškai nepakitę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2015 05 29, 19:47)
ir pagrindinis dalykas - baltas šuo nuo šio purškalo tapo oranžiniu biggrin.gif

Kaip ekstravagantiška flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 05 31, 09:29)
Dauguma nesiunčia.O galit užrodyt kur jų yra ir siunčia  4u.gif  smile.gif
Papildyta:

maniškis irgi didelis baltas  wub.gif  biggrin.gif

Taigi nežinau, nes aš pati dabar LT arba tokioje šalyje, į kurią irgi nesiunčia būnu doh.gif biggrin.gif , o kažkaip per tas tarpininkes nesinori... Tai aš naudoju kitus. Dabar turiu eukaliptą, laukiu tiesiog Geranium. Mano šuo nėra problematiškas šia prasme, lengva apžiūrėti, tai man nėra gyvybiškai būtinas tas nerealiai geras variantas. Bet jei kas turit probleminius šunis, tai paieškokit būtent tos formulės, kur rašiau, tikiuosi nenusivilsite ir ta info nebuvo iš piršto laužta, o nuoširdi. Nes žmonės tikrai džiaugėsi, tvirtino dar ior po poros metų naudojimo, kad vis dar nėra erkių.
Papildyta:
QUOTE(Dottie @ 2015 05 31, 11:42)
merginos, kas su manim darosi, istisai noriu avieciu.. nusiperku ir dar namu nepriejus jau puse  120g dezute bunu suvalgius...
aisku tuoj sezonas, tai bus lengviau, bet kitaip tuoj bankkrutuosiu  doh.gif
gal kazkoks specialus papildas yra iherbe? gal kokiu tyrimu gydytojos uzsiprasyt? mastau.gif

Na man būna trešnių manjakizmai, dievinu jas tiesiog smile.gif Labai skani uoga, tai manau nenuostabu. Gal kam avietės taip traukia. Jei atsižvelgti į jų sudėtį, tai avietės gausios aišku C ir kalio. Gal reikėtų atkreipti dėmesį būtent į kalį ir daugiau jo pavartoti, gal organizmas jo ištroško.
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2015 05 31, 21:34)
nesupykit, as nesuprantu, dingo siuntinukas, laukiu nuo balandzio..-----Subtotal$18.50Shipping$4.45Tax$0.00
Reward$0.00Order Total $22.95
ar galetu jis but muitinej?gal kas nepatinges parasyti, kaip man elgtis, esu naujoke?

purtykit paštą, reikalaukit, kad ieškotų, būna užsimetę guli, o kadangi neregistruotas, tai nieko nepešite muitinėje, turite pati laukti jų laiško, nes be reg. numeriuko jie nesuras, o pagal pavardę nemanau, kad ieškos. taip ir pasakys, kad jei užlaikytas - sulauksit laiško
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 01, 10:39)
Kaip ekstravagantiška flirt.gif
Papildyta:

purtykit paštą, reikalaukit, kad ieškotų, būna užsimetę guli, o kadangi neregistruotas, tai nieko nepešite muitinėje, turite pati laukti jų laiško, nes be reg. numeriuko jie nesuras, o pagal pavardę nemanau, kad ieškos. taip ir pasakys, kad jei užlaikytas - sulauksit laiško

pagal pavarde tikrai ieskos, as kai nuejau i savo pasta, tai savo sistemoje surado, kad siuntinys yra muitineje, nors jokio laisko is muitines ir negavau, paskui ir ta muitines laiska rado, o siuntinys pragulejo muitineje ir po poros dienu jau butu issiustas atgal, taip kad nelaukite, o keliaukite i pasta
Atsakyti
Merginos, vaikas nevalgo. Gal kazka pagert? Vit. C? Zuvies tauku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2015 06 01, 13:44)
pagal pavarde tikrai ieskos, as kai nuejau i savo pasta, tai savo sistemoje surado, kad siuntinys yra muitineje, nors jokio laisko is muitines ir negavau, paskui ir ta muitines laiska rado, o siuntinys pragulejo muitineje ir po poros dienu jau butu issiustas atgal, taip kad nelaukite, o keliaukite i pasta

aciu mergaites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vaiko alkūnės vėl nubertos doh.gif . Ir žiauriai doh.gif . Vasara atėjo doh.gif . Kiekvieną kart išeinant iš namų tept kremais nuo saulės g.gif ... Ir atrodo trumpom rankovėm beveik nebuvo. Gal tik alkūnes smarkiau terliot ar visą kūną g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 05 29, 06:21)
ką perkat degintis saulėje?  g.gif

Praeitą vasarą turėjau Devita losjoną. Man patiko, nes lengvai gėrėsi ir nepaliko baltumo. Šiemet vėl ketinu tą patį pirkti. Be to turiu ir veidui tos pačios firmos.

Priminkit, ką perkat nuo kandidos? blush2.gif Niekada nereikėjo, tai ir neišsisaugojau...

Gal derėtų sudaryti perkamiausių produktų sąrašą 1psl, kad nebesikartoti? biggrin.gif Nes klausimai apie kandidozę, magnį, gliukozaminą, žuvų taukus ir pan. dažnai kartojasi...
Atsakyti
Merginos gal ką nors rekomenduotumėte nuo refliukso ax.gif?
Atsakyti
Blyn man labai reikalingas vaistas kainuoja 22,14€, kaip pasipigint? biggrin.gif
Atsakyti