QUOTE(yuki @ 2015 05 29, 19:47)
ir pagrindinis dalykas - baltas šuo nuo šio purškalo tapo oranžiniu
Kaip ekstravagantiška
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 05 31, 09:29)
Taigi nežinau, nes aš pati dabar LT arba tokioje šalyje, į kurią irgi nesiunčia būnu
, o kažkaip per tas tarpininkes nesinori... Tai aš naudoju kitus. Dabar turiu eukaliptą, laukiu tiesiog Geranium. Mano šuo nėra problematiškas šia prasme, lengva apžiūrėti, tai man nėra gyvybiškai būtinas tas nerealiai geras variantas. Bet jei kas turit probleminius šunis, tai paieškokit būtent tos formulės, kur rašiau, tikiuosi nenusivilsite ir ta info nebuvo iš piršto laužta, o nuoširdi. Nes žmonės tikrai džiaugėsi, tvirtino dar ior po poros metų naudojimo, kad vis dar nėra erkių.
Papildyta:
QUOTE(Dottie @ 2015 05 31, 11:42)
merginos, kas su manim darosi, istisai noriu avieciu.. nusiperku ir dar namu nepriejus jau puse 120g dezute bunu suvalgius...
aisku tuoj sezonas, tai bus lengviau, bet kitaip tuoj bankkrutuosiu
gal kazkoks specialus papildas yra iherbe? gal kokiu tyrimu gydytojos uzsiprasyt?
Na man būna trešnių manjakizmai, dievinu jas tiesiog
Labai skani uoga, tai manau nenuostabu. Gal kam avietės taip traukia. Jei atsižvelgti į jų sudėtį, tai avietės gausios aišku C ir kalio. Gal reikėtų atkreipti dėmesį būtent į kalį ir daugiau jo pavartoti, gal organizmas jo ištroško.
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2015 05 31, 21:34)
nesupykit, as nesuprantu, dingo siuntinukas, laukiu nuo balandzio..-----Subtotal$18.50Shipping$4.45Tax$0.00
Reward$0.00Order Total $22.95
ar galetu jis but muitinej?gal kas nepatinges parasyti, kaip man elgtis, esu naujoke?
purtykit paštą, reikalaukit, kad ieškotų, būna užsimetę guli, o kadangi neregistruotas, tai nieko nepešite muitinėje, turite pati laukti jų laiško, nes be reg. numeriuko jie nesuras, o pagal pavardę nemanau, kad ieškos. taip ir pasakys, kad jei užlaikytas - sulauksit laiško