QUOTE(Naujoke25 @ 2016 03 31, 12:27)
Man buvo paskirta folio rūgštis vartoti kai buvo per mažas leukocitų kiekis kraujyje, irgi tikėjausi pastojimo bet nepavyko, jau trys metai kaip nepavyksta.
Norisi kažkaip pastiprinti organizmą prieš operaciją, šalia visų išgirtų ryklio taukų matyt teks ir folį pridėti. Esu po antibiotikų kurso (nuo vasaros tris antibiotikų kursus sugėriau dėl dantų), tai reikia kažkaip stiprintis prieš operaciją. Bet vėluoja mėnesinės, matyt ir nuo streso dar, tai reikės skambinti ginei, dėl operacijos datos keitimo, nes nebesigaus po mėnesinių. Taip nesinori vasarai nukelti tai net ežere neišsimaudysiu ir dviračiu nepavažiuosiu.
Norisi kažkaip pastiprinti organizmą prieš operaciją, šalia visų išgirtų ryklio taukų matyt teks ir folį pridėti. Esu po antibiotikų kurso (nuo vasaros tris antibiotikų kursus sugėriau dėl dantų), tai reikia kažkaip stiprintis prieš operaciją. Bet vėluoja mėnesinės, matyt ir nuo streso dar, tai reikės skambinti ginei, dėl operacijos datos keitimo, nes nebesigaus po mėnesinių. Taip nesinori vasarai nukelti tai net ežere neišsimaudysiu ir dviračiu nepavažiuosiu.
kokius gerei su folio rugstim.?
Vargelis,kas negali pastoti :/ man tai lb greit ivyko su pirmu.o antru du metai.bet nesistengem lb.irgi is lempos uzkibo.po folio rugsties kurso.
As taj nemegeja nej maudytis ezere,nej su dviraciu vaziuoti.lb geraj kad mm reguliarios.tykiuos nebereiks antros operacijos