Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(Naujoke25 @ 2016 03 31, 12:27)
Man buvo paskirta folio rūgštis vartoti kai buvo per mažas leukocitų kiekis kraujyje, irgi tikėjausi pastojimo bet nepavyko, jau trys metai kaip nepavyksta.
Norisi kažkaip pastiprinti organizmą prieš operaciją, šalia visų išgirtų ryklio taukų matyt teks ir folį pridėti. Esu po antibiotikų kurso (nuo vasaros tris antibiotikų kursus sugėriau dėl dantų), tai reikia kažkaip stiprintis prieš operaciją. Bet vėluoja mėnesinės, matyt ir nuo streso dar, tai reikės skambinti ginei, dėl operacijos datos keitimo, nes nebesigaus po mėnesinių. Taip nesinori vasarai nukelti tai net ežere neišsimaudysiu ir dviračiu nepavažiuosiu.

kokius gerei su folio rugstim.?
Vargelis,kas negali pastoti :/ man tai lb greit ivyko su pirmu.o antru du metai.bet nesistengem lb.irgi is lempos uzkibo.po folio rugsties kurso.
As taj nemegeja nej maudytis ezere,nej su dviraciu vaziuoti.lb geraj kad mm reguliarios.tykiuos nebereiks antros operacijos
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 31, 11:32)
kokius gerei su folio rugstim.?
Vargelis,kas negali pastoti :/ man tai lb greit ivyko su pirmu.o antru du metai.bet nesistengem lb.irgi is lempos uzkibo.po folio rugsties kurso.
As taj nemegeja nej maudytis ezere,nej su dviraciu vaziuoti.lb geraj kad mm reguliarios.tykiuos nebereiks antros operacijos

Aš gėriau Healthilife Folic acid. Pas vyra aktyvių spermatozoidų tik 11 proc. kai norma 45 proc. tai nelabai ir kimba, aš turiu vaiką iš pirmos santuokos.
Man mamologas liepė tris mėnesius gerti agnucaston ir po to tris mėnesiu nakvišų aliejų, tai tris mėnesius buvo beveik tiksliai, o kaip tik šį mėnesį perėjau prie nakvišų aliejaus, tai ir nėra. Kai krūva ligų tai vieną galą gydant išlenda kitas ir taip tęsiasi. Po konizacijos kaip suprantu yra rizika dėl endometriozės brr kaip baisu. (kai man operavo kiaušidės cistą, palatoje gulėjo trys "kolegės" viena su kraujuojančiu gimdos kakleliu po savaitės po konizacijos su paskirtu antibiotikų kursu, kitai šalino visą gimdą ir kiaušides, nes buvo nesibaigianti endometriozė, trečiai laparoskopu tyrė nevaisingumą) Dar radau ankstesnėse temose, kad vienai matytei (in vino) lygiai kaip man paskirta operavo poliklinikoje pas tą pačią daktarę ir ji kitą dieną lėkė pas daktarę atgal dėl nesustojančio kraujavimo ir tik po dviejų savaičių po antibiotikų kurso baigėsi kraujavimai. Dar galvoju, tikriausiai kam pridegina lazeriu tos ir nekraujuoja po operacijos, ar čia visom pridegina, nes jei pridegina tai nėra kam kraujuoti ar čia nuo poliklinikos turimos įrangos priklauso kokiu būdu operuoja? net nežinau kaip man darys.
Atsakyti
Kažkaip labai jau daug Aistrencija pasakoja apie tokius dalykus, kurie nalabai kam įdomus: lytiniai santykiai, pastojimai, kaip dažnai vyrą mato... Tik betrūksta apie pozas pradėt kalbėt. Sorry.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 03 31, 14:31)
Kažkaip labai jau daug Aistrencija pasakoja apie tokius dalykus, kurie nalabai kam įdomus: lytiniai santykiai, pastojimai, kaip dažnai vyrą mato... Tik betrūksta apie pozas pradėt kalbėt. Sorry.

Atrodot kazkokia suvaržyta.tai jums soriukas!!! Kalbama apie visuma.o ne apie tam tikra dalyka.tad nemanau nieko blogo.jei man aktualu tai ir klausiu.is kur man tada suzinot rupimus klausimus,jei ne is jusu kurios turite,ar turejote panasiu bedu.
NEBUKIT SENAMADISKA.21A.O NE CARO RURIKO LAIKAI!jei kas nepatinka,apeikit!
Papildyta:
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 03 31, 14:22)
Aš gėriau Healthilife Folic acid. Pas vyra aktyvių spermatozoidų tik 11 proc. kai norma 45 proc. tai nelabai ir kimba, aš turiu vaiką iš pirmos santuokos.
Man mamologas liepė tris mėnesius gerti agnucaston ir po to tris mėnesiu nakvišų aliejų, tai tris mėnesius buvo beveik tiksliai, o kaip tik šį mėnesį perėjau prie nakvišų aliejaus, tai ir nėra. Kai krūva ligų tai vieną galą gydant išlenda kitas ir taip tęsiasi. Po konizacijos kaip suprantu yra rizika dėl endometriozės brr kaip baisu. (kai man operavo kiaušidės cistą, palatoje gulėjo trys "kolegės" viena su kraujuojančiu gimdos kakleliu po savaitės po konizacijos su paskirtu antibiotikų kursu, kitai šalino visą gimdą ir kiaušides, nes buvo nesibaigianti endometriozė, trečiai laparoskopu tyrė nevaisingumą) Dar radau ankstesnėse temose, kad vienai matytei (in vino) lygiai kaip man paskirta operavo poliklinikoje pas tą pačią daktarę ir ji kitą dieną lėkė pas daktarę atgal dėl nesustojančio kraujavimo ir tik po dviejų savaičių po antibiotikų kurso baigėsi kraujavimai. Dar galvoju, tikriausiai kam pridegina lazeriu tos ir nekraujuoja po operacijos, ar čia visom pridegina, nes jei pridegina tai nėra kam kraujuoti ar čia nuo poliklinikos turimos įrangos priklauso kokiu būdu operuoja? net nežinau kaip man darys.

As net nezinau kaip butent man operavo.operacineje jautesi kazkoks degesiu kvapas.pries mane kita moteri operavo.tai manau uzdegina gal.nes kaip kitajp?
Istikruju noreciau pamatyt ta vaizda kajp ten kas.pries operacija ir as ziurejau vaizdelius.tiesiog idomu ir tiek.
Atsakyti
[quote=Aistrencija,2016 03 31, 16:30]
Atrodot kazkokia suvaržyta.tai jums soriukas!!! Kalbama apie visuma.o ne apie tam tikra dalyka.tad nemanau nieko blogo.jei man aktualu tai ir klausiu.is kur man tada suzinot rupimus klausimus,jei ne is jusu kurios turite,ar turejote panasiu bedu.
NEBUKIT SENAMADISKA.21A.O NE CARO RURIKO LAIKAI!jei kas nepatinka,apeikit!
Papildyta:

Prie ko čia senamdiska? apie pozas ir seksą aš galiu kalbėt, bet tam skirtoj temoj. O kaip jūsų planuoti ar neplanuoti nėštumai susiję su konizacija, bei vyro išvažiavimai - nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 03 29, 13:50)
ar yra kas darę vyrui žpv tyrimą? Būtų gerai priversti pasidaryti. Gal išeitis jeigu pas vyrą yra tie du baisiausi žpv tipai, o pas mane po operacijos žpv dings, būtų gerai dviem mėnesiam izoliuoti jį ir po to patikrinti ar dingo virusas.
Kitu atveju jau kitą dieną po operacijos palietus vyrą susigrąžini virusus atgal ir po kelių metų vėl eini operuotis, nu aišku stirpini organizmą ir tikiesi, kad virusai nesuveiks.

kokie tai vaistai?

vyro nera, issiskyrus esu. o ar zpv nuo jo, ar nuo velesnio draugo - visaip gali buti. kolkas esam dviese su dukryte ir jau seniaiiiiiiii gyvenu ant celibato biggrin.gif net gine bare, kad reikia gyventi lytini gyvenima blush2.gif bet vistiek kazkaip, kai pastovaus partnerio nera, bile ko nesinori - kazkokia baime atsiradus, kad vel ko neprisigaudyt unsure.gif

del vaistu, paieskosiu, gal dar recepta turiu, nepamenu pavadinimo

QUOTE(Naujoke25 @ 2016 03 31, 09:59)
Taip išeina nuo tų pačių virusų dėl kurių reikia daryti konizaciją nebeišeis užsikrėsti pakartotinai..

as kaip tik kiek skaiciau, kad jokio skirtumo... kad daug kartu tuo paciu galima uzsikresti.

klausimas dar - man gine uzrase ant lapuko, rekomendavo kazkokius tris lubrikantus, skirtus/tinkancius butent po konizacijos naudot, kol ten viskas viduj atsistatys, nes kolkas sake ten oda plona, pazeist lengva. beda tame, kad pameciau lapuka, ir dabar dar drauge uzklause lyg tycia del to. gal kas kazka naudojat is tokiu dalykeliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 03 31, 23:23)
as kaip tik kiek skaiciau, kad jokio skirtumo... kad daug kartu tuo paciu galima uzsikresti.

radau tokį sakinį "virusas pasišalina iš organizmo apie 70 proc. atvejų per 12 mėn., 91 proc. per 24 mėnesius. Imunitetas nesusidaro, todėl galima užsikrėsti pakartotinai."

Aš kaip suprantu kažkiek susidaro imunitetas tada, jeigu pasireiškia infekcija, t. y. kai virusas nepasišalina.

"Natūralus imuninis atsakas į pirminę virusinę infekciją vėluoja ir formuojasi po 4 - 5 mėn. nuo infekcijos patekimo į organizmą, o 30-50 proc. moterų nenustatoma antikūnų kraujyje arba jų kiekis labai mažas. Todėl buvo sukurtos vakcinos, kuriomis paskiepijus asmenis pasigamina net dešimtis kartų didesni antikūnų kiekiai, negu po natūralios infekcijos."

Vis tiek kažkokie antikūniai formuojasi. Žodžiu nieko nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 04 01, 00:23)
vyro nera, issiskyrus esu. o ar zpv nuo jo, ar nuo velesnio draugo - visaip gali buti. kolkas esam dviese su dukryte ir jau seniaiiiiiiii gyvenu ant celibato biggrin.gif net gine bare, kad reikia gyventi lytini gyvenima blush2.gif  bet vistiek kazkaip, kai pastovaus partnerio nera, bile ko nesinori - kazkokia baime atsiradus, kad vel ko neprisigaudyt unsure.gif
del vaistu, paieskosiu, gal dar recepta turiu, nepamenu pavadinimo

klausimas dar - man gine uzrase ant lapuko, rekomendavo kazkokius tris lubrikantus, skirtus/tinkancius butent po konizacijos naudot, kol ten viskas viduj atsistatys, nes kolkas sake ten oda plona, pazeist lengva. beda tame, kad pameciau lapuka, ir dabar dar drauge uzklause lyg tycia del to. gal kas kazka naudojat is tokiu dalykeliu?  ax.gif

O man klausimas del tepliojimu.gineman buwo uzrasius zvakuciu,jei isskyros nepasvieses.tai gal jas man panaudoti?kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistrencija: 01 balandžio 2016 - 14:58
QUOTE(Aistrencija @ 2016 04 01, 16:57)
O man klausimas del tepliojimu.gineman buwo uzrasius zvakuciu,jei isskyros nepasvieses.tai gal jas man panaudoti?kaip manot?

Manau, kad reikia laikytis gydytojų nurodymų.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 04 01, 16:20)
Manau, kad reikia laikytis gydytojų nurodymų.

Bet jau buwo gerai. Tik po santykiu uzteplioja.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti