Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(Adietka @ 2016 03 12, 00:23)
Čia toks pakankamai naujas tyrimas, kaip supratau jis parodo ar yra vežinių ląstelių.

Kaip daro?irgi tepineli?kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 12, 01:25)
Kaip daro?irgi tepineli?kokia kaina?

Pasiggooglinkit smile.gif Kaina man virs 60 e isejo, nes atskirai skysta terpe pirkau, o veliau tik uzsakiau sita tyrima.
Atsakyti
http://sveikata.lryt...s-kaklelyje.htm

placiau apie CINtec PLUS.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 03 12, 00:30)
Pasiggooglinkit smile.gif Kaina man virs 60 e isejo, nes atskirai skysta terpe pirkau, o veliau tik uzsakiau sita tyrima.

Nu ir kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2016 03 11, 21:57)
O jums visgi reikes operacijos? Cia po gimdymo darys? Man jokiu vaistu nerase.

Taip,reikes sake bet kokiu atveju.dabar laukiu pap atsakymo,jei bus pablogejas iskarto daro operacija,jei tam paciam lygi liko,tai dar leis 2 men pamaitinti dukra,bet va jei db bus operacija,tai sake reikes nutraukti maitinina,nes bus pilna narkoze,bet galvoju jei neskirs jokiu vaistu po opetacijos,tai as dukra para po operacijos nepamaitinsiu ir poto vel galesiu maitinti,gal per para narkoze iseis is organizmo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2016 03 12, 11:47)
Taip,reikes sake bet kokiu atveju.dabar laukiu pap atsakymo,jei bus pablogejas iskarto daro operacija,jei tam paciam lygi liko,tai dar leis 2 men pamaitinti dukra,bet va jei db bus operacija,tai sake reikes nutraukti maitinina,nes bus pilna narkoze,bet galvoju jei neskirs jokiu vaistu po opetacijos,tai as dukra para po operacijos  nepamaitinsiu ir poto vel galesiu maitinti,gal per para narkoze iseis is organizmo? g.gif

o "krūtinė" neužsidegs per parą laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 03 12, 20:11)
o "krūtinė" neužsidegs per parą laiko? g.gif

Nusitraukiniesiu,o ka kitaip daryti?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2016 03 12, 21:46)
Nusitraukiniesiu,o ka kitaip daryti?

Pasiskaitykite kaip kitos mamos elgesi.kada maitino ir pan.
As pries operacija dar maitinau naktim.o po to nutraukiau thumbup.gif
Atsakyti
na nežinau, man cp darė su pilna narkoze, tai vaikiukas miegojo paskui pusę paros mišinuko gavęs, bet liepė žadinti ir bandyti maitinti po kelių valandų, nieks nieko dėl narkozės nepergyveno, o jos gavau tikrai neblogai, nes atsipaipaliojau žiauriai po visko (sąmonė pusiau veikė, o kūnas visai nereagavo, brrr).
Atsakyti
Labas vakaras, as ir susiduriau su tai tokiu dalyku, neradau temos apie citologini tyrima, tai nusprendziau parasyti cia. Spalio gale dariausi tyrima ir rado uzdegima, taip parasyta isvadose, paskui pabraukta buvo jog bakterinis ir dar ASCUS. Liepe pasitikrinti vel po 4-6men+ sake naudoti zvakutes GYNOGIL, kadangi neturejau galimybes pradesiu naudoti dabar nes buvau isvykusi, ar nieko tokio jeigu uzvelinau su tom zvakutem? Siaip jokiu blogu simptomu nejauciu ir gal galit kas smulkiau paaiskinti mano deagnoze? Aciu
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2016 03 19, 18:49)
Labas vakaras, as ir susiduriau su tai tokiu dalyku, neradau temos apie citologini tyrima, tai nusprendziau parasyti cia. Spalio gale dariausi tyrima ir rado uzdegima, taip parasyta isvadose, paskui pabraukta buvo jog bakterinis ir dar ASCUS. Liepe pasitikrinti vel po 4-6men+ sake naudoti zvakutes GYNOGIL, kadangi neturejau galimybes pradesiu naudoti dabar nes buvau isvykusi, ar nieko tokio jeigu uzvelinau su tom zvakutem? Siaip jokiu blogu simptomu nejauciu ir gal galit kas smulkiau paaiskinti mano deagnoze? Aciu

Vadovaukitės gydytojos nurodymais, pirmame šios temos psl yra parašyta ką reiškia Jūsų diagnozė, panikuot tikrai neverta, bet nepalikt ramiai, turėjo gydytoja pasakyt ką toliau daryt. Jūsų vietoje po metų pasidaryčiau vėl tyrimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 19 kovo 2016 - 20:23
QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 03 19, 21:21)
Vadovaukitės gydytojos nurodymais, pirmame šios temos psl yra parašyta ką reiškia Jūsų diagnozė, panikuot tikrai neverta, bet nepalikt ramiai, turėjo gydytoja pasakyt ką toliau daryt. Jūsų vietoje po metų pasidaryčiau vėl tyrimą

Labai aciu Jums, kazkaip gryzusi namo pasiskaiciau ta visa isvada ir kazkaip tokiu nesupratimu iskilo, parasyta iog ir leukocitu daug, tai as manau tada ir tas uzdegimas.
Atsakyti