Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 11, 20:06)
Kokios?man anksciau prasidejo 4d.taj bego.lasejo.isigandau ir nuvykau i priimimaji.o ytariu sasas man po operacijos 6d nukrito.ńes atsikeliau su pilnu paketu krauju.gali tep but?kovo 7d buwau jau sugyjus.

o kada konizacija buvo? ar gydytoja apžiūrėjo kai sugijo?

mano mmm pirmos po konizacijos buvo siaubingai skausmingos, iš nervų savaitę vėlavo. antros irgi keistos-prasidėjo anksčiau keliom dienom, pirmas dvi dienas labai stiprios buvo, o paskui ir užsibaigė iš lėto.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 03 11, 21:36)
o kada konizacija buvo? ar gydytoja apžiūrėjo kai sugijo?
mano mmm pirmos po konizacijos buvo siaubingai skausmingos, iš nervų savaitę vėlavo. antros irgi keistos-prasidėjo anksčiau keliom dienom, pirmas dvi dienas labai stiprios buvo, o paskui ir užsibaigė iš lėto.

Buwo vasario 8d.o patikroj buwau 7d.sake viskas grazu.leido gyvent iprasta gyvenima.taj sakau man ir anksciau prasidejo.tamsus kraujas bego,kapsejo.galvoju nuo kaklelio cia bega.taj variau i ligonine.bet ka ten,parodziau ka turiu kelnese,paaiskino viska.ir namo variau.
Dbr laukiu antru mm.kazi kaip sios bus.buwau ipratus naudot tamponus.dbr turbut ju geriau atsisakyti ane?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2016 03 11, 14:30)
Laba diena,laukia manes irgi operacija:-( noriu paklausti,ar po operacijos daktare rase kokiu vaistu?ar isoperavo ir jokiu vaistu nebegeret?

O jums visgi reikes operacijos? Cia po gimdymo darys? Man jokiu vaistu nerase.
Papildyta:
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 11, 15:11)
Isoperuota vasario 8d.jokiu vaistu neteko gerti
Papildyta:

Kokia kaina vieno pap?man dare du kart.taj nemokomai.i metus pagal gydima priklauso 1 nemokomas pap.

Nemokamai karta i metus daro bet daro ne skystoj terpej.js nera tikslus.geriau skystoj ir mokamai darytis.
Papildyta:
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 11, 20:40)
Buwo vasario 8d.o patikroj buwau 7d.sake viskas grazu.leido gyvent iprasta gyvenima.taj sakau man ir anksciau prasidejo.tamsus kraujas bego,kapsejo.galvoju nuo kaklelio cia bega.taj variau i ligonine.bet ka ten,parodziau ka turiu kelnese,paaiskino viska.ir namo variau.
Dbr laukiu antru mm.kazi kaip sios bus.buwau ipratus naudot tamponus.dbr turbut ju geriau atsisakyti ane?

Geriau nenauduot tamponus.taip sake gydytojai po konizacijos ir po laparaskopijos. Nauduoju tik ekstra atvejais.
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2016 03 11, 21:54)
Papildyta:

Nemokamai karta i metus daro bet daro ne skystoj terpej.js nera tikslus.geriau skystoj ir mokamai darytis.

Bet padaro jei paprasai ta skystoj terpeje?nes pvz is musu miestelio siuncia i kauna viska.
Papildyta:
QUOTE(laiminga pora @ 2016 03 11, 21:57)
Papildyta:

Papildyta:

Geriau nenauduot tamponus.taip sake gydytojai po konizacijos ir po laparaskopijos. Nauduoju tik ekstra atvejais.

Pamirsau paklaust daktares.taip visad buna.paketaj man katastrofa.tajp nemegeja ju.ypac kaj karsta.bet naudosiu.gal nuo ju tos bedos ir pasidaro.tiesa dar taurele turiu.bet su ja,nelb man gaunas
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 11, 22:06)
Kokios?man anksciau prasidejo 4d.taj bego.lasejo.isigandau ir nuvykau i priimimaji.o ytariu sasas man po operacijos 6d nukrito.ńes atsikeliau su pilnu paketu krauju.gali tep but?kovo 7d buwau jau sugyjus.

Man kokias 5 dienas teplioja, tada 2-3 daugiau pakraujuoja ir dar viena diena pateplioja. Anksciau budavo 3-4 d ir viskas, o dabar beveik 10 d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 03 11, 22:48)
Man kokias 5 dienas teplioja, tada 2-3 daugiau pakraujuoja ir dar viena diena pateplioja. Anksciau budavo 3-4 d ir viskas, o dabar beveik 10 d  doh.gif

Tai matyt ten kazka sutrikdo.ar narkoze padaro savo.net nzn.esme ta,kad man mm lb tikslios.taj nustebau kad 4d anksciau
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 03 11, 21:48)
Man kokias 5 dienas teplioja, tada 2-3 daugiau pakraujuoja ir dar viena diena pateplioja. Anksciau budavo 3-4 d ir viskas, o dabar beveik 10 d  doh.gif

Sakėt gydytojai dėl tepliojimo?
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 11, 21:50)
Tai matyt ten kazka sutrikdo.ar narkoze padaro savo.net nzn.esme ta,kad man mm lb tikslios.taj nustebau kad 4d anksciau

mano irgi labai tikslios, bet va pirmos vėlavo savaitę, antros anksčiau prasidėjo. stresas, chirurgunis įsikišimas daro savo.
aš tikiuosi, kad daugiau bent taip stipriai nebesirgsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 03 11, 23:09)
mano irgi labai tikslios, bet va pirmos vėlavo savaitę, antros anksčiau prasidėjo. stresas, chirurgunis įsikišimas daro savo.
aš tikiuosi, kad daugiau bent taip stipriai nebesirgsiu doh.gif

As puse gyvenimo strese.bet mm nesutrikdavo niekad.
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 03 11, 23:51)
Sakėt gydytojai dėl tepliojimo?

Po 1,5 men as net tris savaites kraujavau. po menesio vel dvi savaites, netgi klausiau ar cia mm ar cia kas. Sake ne cia ne menesines, cia siaip hormoninis sutrikimas. Žodžiu....laukiu ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys, svarbiausia CinTec PLUS buvo neigiamas, nors keletui menesiu iki kito PAP ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 03 11, 23:54)
Po 1,5 men as net tris savaites kraujavau.  po menesio vel dvi savaites, netgi klausiau ar cia mm ar cia kas. Sake ne cia ne menesines, cia siaip hormoninis sutrikimas. Žodžiu....laukiu  ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys, svarbiausia CinTec PLUS buvo neigiamas, nors keletui menesiu iki kito PAP ramiau.

Kas cia per cintec plus? g.gif soriukas,jei durnas klausimas.nu,bet tikrai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 03 12, 01:01)
Kas cia per cintec plus? g.gif  soriukas,jei durnas klausimas.nu,bet tikrai nezinau blush2.gif

Čia toks pakankamai naujas tyrimas, kaip supratau jis parodo ar yra vežinių ląstelių.
Atsakyti