Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(laiminga pora @ 2015 06 09, 22:02)
Sveikos. Siandien sniegas ant galvos zinia kad rado hsil. Pries desimt metu rado hsil.dare biopsija-rado cin2.po menesio isoperavo ir rado cin 3. Desimt metu kasmet dariausi pap testa ir nieko nerasdavo.o dabar... sad.gif tiesa pastojau,isnesiojau ir lengvai pagimdziau su konizuotu kakleliu.  Dabar uzsireginau i kmuk liepos gale. Ka darys? Kartos pap testa ir zpv darys?

Greičiausiai jums siūlys darytis skystų terpių tyrimą, ŽPV tyrimą. Ir tik jei tuomet ateis negeri atskaymai - biopsinį tyrimą. Nepulkit į paniką anksčiau laiko console.gif suprantu, kad jums slysta žemė iš po kojų, bet nervinimasis sveikatos nepridės.
Atsakyti
ŽPV tyrimas 31 €, moketi registraturoje (cia KMUK)
Atsakyti
ta prasme reikes kartuoti pap testa? nes man dabar dare skystoj terpej.
Papildyta:
QUOTE(GAUBE @ 2015 06 10, 15:45)
ŽPV tyrimas 31 €, moketi registraturoje (cia KMUK)

aciu,zinosiu. anksciau tai kitur siunte ta zpv tirtis.
Atsakyti
Labukas,

Jungiuosi ir aš prie Jūsų kompanijos. Man prieš kokį mėnesį padarė operaciją, viskas praėjo gerai. Tiesa, turiu ŽPV, ir tai man ramybės vis tiek neduoda ir neduos.. Sekantys tyrimai po pusmečio, tikiuosi kas nors bus pagerėje. Kiek girdėjau tai reikia stiprinti imunitetą, kaip jūs tai darote? Aš nusipirkau ryklių taukų kapsulių, geriu arbatas, gal dar ką parekomenduotumėt? Beje, kuris laikas vis atsiranda temperatūra, vakare 37, ryte nieko, kitą vakarą vėl tas pats.. Gydytoja sakė kad bet 6 savaites gijimo laikotarpiu taip gali būti, bet kažkaip man neramu vis tiek ir nesmagu, jau 6 savaitės kaip ir suėjo.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti daug kas rasote,kad geriate medetku arbata bei darotes voneles. Kiek laiko praejus po konizacijos darotes voneles?
Atsakyti
As norejau pasiklausti ar visoms pries operacija ziurejo echoskopu ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2015 06 18, 16:29)
As norejau pasiklausti ar visoms pries operacija ziurejo echoskopu ?

Manes neziurejo..
Atsakyti
man echo nedarė

pirmadienį atliko konizaciją AK. dabar laukia ilgas laukimas...
tik vat sunku man buvo po narkozės o gydytojas su išrašu atėjo ir greitai viską susakė, kad aš nebeprisimenu nei kiek laukti, nei kada ginei pasirodyt .. vėpla,žinau sad.gif o dar su ginę konfliktas gavos, tai dabar nežinau net ką daryt. užsirašiau po 3mėn pas kitą.
tik prisimenu kai operuojantis gydytojas sakė, kad paskambins jei atsakymas bus negeras
Atsakyti
Mane taip pat domintų kaip jūs stengiatės stiprinti imunitetą, gal kažką specialaus darote? Aš taip pat po operacijos... Po pusmečio kartosiu tyrimus, bet pas mane dar ir ŽPV yra, tai norėtųsi pasistiprinti. Gal kas pasidalinsit savo patyrimu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai tikiu augalu gyd.savybemis,tad geriu daug,visokiu arbatu. 2 sav.geriau medetku arbatas,dabar geriu ugniazoles arbatas-cia del moterisku susirgimu.
Imuniteto stiprinimas ir aktualus,nes ir as turiu zpv verysad.gif
Vasara-vaisiai,darzoves,zali kokteiliai. Rudeniui siusiuos is JAV Cordicepsa (LT jis man per brangus). Selena geriu dabar.
Daug miegu,stengiuos kuo daugiau buti gryname ore-zodziu,dabar save lepinu.

nataaga-gero sveikimo 4u.gif Pas gydytoja reiketu pasirodyti po 7-8 sav.,kad ivertintu sugijima ir leistu vyra prisileist smile.gif Del atsakymu-man niekas neskambino,susizinojau giminiu pagalba.
Echoskopija dare,bet ne pries pat op.
Atsakyti
Kaip matau pas visas skirtingi atvejai, gal nuo gydančių gydytojų, ginekologų priklauso. Mane jau po 2 sav. apžiūrėjo, o toliau teks pusmetį laukti iki sekančių tyrimų. Labai bijau, nes visgi turiu ŽPV, kaip ir nemaža dalis kitų...
Nors mano pusseserė jau sužinojusi, kad serga pasiskiepijo ir ŽPV dingo, ar taip gali būti? Gal sutapimas? Nes būna, kad kai kurioms per laiką jis apnyksta ar tampa neaktyvus, jei stiprus imunitetas.
Man tai baisu, nes mano nusilpęs, ir dažnai lydi stresas ir nerimas.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corazon13: 20 birželio 2015 - 15:01
Sveikos. Dauguma iš Jūsų turite daug žinių ir informacijos. Todėl bandysiu su Jumis pasikonsultuoti smile.gif
Man buvo atlikta konizacija, kaip ir daugumai Jūsų, mano atsakymas kiek kitoks, nei visos čia rašote:
Endocervikalinėje dalyje ir vietomis perėjimo zonoje labai gausi mišri uždegiminė infiltracija, susiformavę limfiniai folikulai. Išvada: lėtinis aktyvus cervicitas.
Gyd. sakė, nėra vėžiniu pakitimų ir pasirodyti po kelių mėn. Tad gal galite pakomentuot ar pasidalint savo patirtimi gavus tokį ar pan atsakymą. Nes nei gydymo uždegimui skyrė nei apie radikalumą ir pan.
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti