Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

Siaip man dar labai keista, kad Austrijos daina, kaip salies siu metu eurovizijos rengejos negavo nei vieno balo. g.gif Siemet tos vadinamos kaimynines salys galejo kelis pametet, ir nebutu isejus su nuliu.
Na labai grazi man Rumunijos daina. Net kelis lietuvisko skmabesio zodzius susiradau priedainyje, vienoj vietoj skamba panasiai i "tū esy motyvus" Reiks paieskot gal Rumunas visa daina yra idainaves angliskai.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 12:47)
Rusės pasirodymas ir daina man tipinis eurovizinis. Nesiginčyju, kad daina atlikta gerai, motera simpatiška. Bet net ir atmetus politines priežastis, mano skoniui ta daina neįeitų net į dešimtuką. Man švedas gerokai įdomesnis smile.gif

Jei būčiau buvusi komisijoj, aš tai dainai irgi nebūčiau skyrusi aukštesnę nei 10 vietą. Na man ta daina visai jokia - neįsimenanti, netraukianti, neužkabinanti. Galų gale, juk ir skaitant SM nesimatė rusaitės gerbėjų. Truputį, aišku, nejauku, kad tiek žmonių sukišo pinigus už balsavimą vėjais, bet visgi Rusijai tai politinis konkursas ir Lietuva parodė savo poziciją. ax.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 13:26)
O jūs atkreipėt dėmesį, kad ties Lietuvos balsavimu kaip tyčia įvyko tas lūžis, kai Rusiją aplenkė(ar gerokai priartėjo) švedas? Kiek pamenu,Rusija pirmavo, bet ten labai apylygiai pradžioj viskas ėjo ir Lietuva tik šast - nulį balų blush2.gif Įsivaizduoju koks rusams pyktis turėjo paimt. Nežinau ar kas užfiksavot, bet fone pasigirdo ir rusiškų keiksmažodžių, kiba rusų sirgaliai nebeatlaikė biggrin.gif Vedėjos lyg bandė aistras nuramint ( bet jau šitą tik per miglą atsimenu biggrin.gif )

Aha, spaudos konferencijų kambary pasigirdo "na..ui b..t". lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 24, 13:34)
Siaip man dar labai keista, kad Austrijos daina, kaip salies siu metu eurovizijos rengejos negavo nei vieno balo.  g.gif  Siemet tos vadinamos kaimynines salys galejo kelis pametet, ir nebutu isejus su nuliu. 

O man nelabai keista. Daina graži, bet buvo gražesnių. O juk balsuojam už labiausiai patikusias. Tai austrų daina nebuvo daugeliui nr. 1, todėl ir nesurinko balų, nes visi balsavo už jiems labiausiai patikusias. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 15:26)
O jūs atkreipėt dėmesį, kad ties Lietuvos balsavimu kaip tyčia įvyko tas lūžis, kai Rusiją aplenkė(ar gerokai priartėjo) švedas? Kiek pamenu,Rusija pirmavo, bet ten labai apylygiai pradžioj viskas ėjo ir Lietuva tik šast - nulį balų blush2.gif Įsivaizduoju koks rusams pyktis turėjo paimt. Nežinau ar kas užfiksavot, bet fone pasigirdo ir rusiškų keiksmažodžių, kiba rusų sirgaliai nebeatlaikė biggrin.gif Vedėjos lyg bandė aistras nuramint ( bet jau šitą tik per miglą atsimenu biggrin.gif )

Neuzfiksavau sito, bet labai gerai atsimenu kai Rusija pirmavo pirmavi ir skyresi gal kokia 10 balu nuo Svedijos ir atejo balsuot UK ir tie rusams dave maziau o Svedijau 12 balu ir tada Svedija vienu tasku aplenke Rusija ir pakilo i pirma vieta ir nuo sito momento visad pirmavo. thumbup.gif
Atsakyti
Grazi daina sekmadieniui rolleyes.gif
https://www.youtube....h?v=KVk4ZRPogjI
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 24, 13:40)

Visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 13:47)

Įlindau ir aš paskaityt youtube komentarų, tai geriau būčiau to nedarius, nes tikrai šlykštu skaityt kaip rusai su visais gražiausiais keiksmažodžiais koliojasi, Na tipo per Lietuvą jie prakišo lotuliukas.gif
Dar ir San Mariną prisimena, kad neskyrė jiems balų, bet Lietuvai ir prezidentei kliūna labiausiai biggrin.gif Atseit kam tokioms mažoms šalims iš viso leidžia balsuot. Jas reikia sujungti ir tada tik balsus nuskaityt doh.gif

Ne, nu čia tai topas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:07)
Skaičiau ir aš panašų komentarą, maždaug - " viskas, prisidirbot, dabar nebevažiuosim pas jus atostogaut bebe.gif "

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(fukse @ 2015 05 24, 14:14)

Snukin tai kažkaip nefasonas, gal imk rankinuką apsigint biggrin.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 24, 15:34)
Reiks paieskot gal Rumunas visa daina yra idainaves angliskai.

https://www.youtube....h?v=D1fKH0FMmJk
Angliškai dainuoja, plius video aprašyme angliško teksto žodžiai surašyti yra.

https://www.youtube....h?v=E0LwIVjTvaU
O čia ne angliškai, bet su Eng.subtitrais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 24 gegužės 2015 - 14:57
Tiesiog wow, kokia galinga ir įtakinga Lietuva, kad vien per mus rusija nelaimėjo, anot kai kurių komentatorių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 24, 13:49)
https://www.youtube....h?v=D1fKH0FMmJk
Angliškai dainuoja, plius video aprašyme angliško teksto žodžiai surašyti yra.

https://www.youtube....h?v=E0LwIVjTvaU
O čia neangliškai, bet su Eng.subtitrais smile.gif

Labai graži daina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 13:51)
Tiesiog wow, kokia galinga ir įtakinga Lietuva, kad vien per mus rusija nelaimėjo, anot kai kurių komentatorių lotuliukas.gif

Net ir jei būtų Lietuva 12 balų skyrusi vis tiek nebūtų laimėję. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 13:51)

biggrin.gif vajej vajej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 15:51)

matyt ne visiems matematika mokykloj sekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti