Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

Kai kalbejom apie geriausias dainas visu laiku, tai gi kaip galejom pamirsti Brainstormu My star thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 05 24, 14:40)
Pakartojime parodyti bučinį paprašė patys daininkai  smile.gif

Kažin kaip būtų buvę, jei vistik būtų pasirinkę priedainio gabaliuką, o ne bučinį biggrin.gif Gal čia kaip tik ir buvo minusas g.gif Gal būtų pakilę pora vietų aukščiau. Bet to niekada nesužinosim biggrin.gif

Dar pamąsčiau, jei koks žiūrovas matė tik pakartojimus be pasirodymų, tai reakcija turėjo gera būt - visų ištraukose - melodijos, o lietuvių ištraukoje - tyla. Žvilgt į ekraną - o ten laižiakas vyksta, o ne daina laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 gegužės 2015 - 13:57
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:47)
Ačiū Fuksei už taip tvarkingai surašytą statistiką 4u.gif
Įlindau ir aš paskaityt youtube komentarų, tai geriau būčiau to nedarius, nes tikrai šlykštu skaityt kaip rusai su visais gražiausiais keiksmažodžiais koliojasi, Na tipo per Lietuvą jie prakišo lotuliukas.gif
Dar ir San Mariną prisimena, kad neskyrė jiems balų, bet Lietuvai ir prezidentei kliūna labiausiai biggrin.gif Atseit kam tokioms mažoms šalims iš viso leidžia balsuot. Jas reikia sujungti ir tada tik balsus nuskaityt doh.gif

Ačiū už įvertinimą mirksiukas.gif
Tai jie Lietuvai ir nei vieno taškelio neskyrė, nors mes jų ir neprašome/ neprašėme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 24, 14:42)
Kaip imanydama visa si laika, stengiausi atsispirt jo zavesiui matydama kokia eile forumieciu prie jo susigrudo, bet kur tau... Kai parode ji dar karta scenoj tolo su tom odinem kelnem  nebeatlaikiau ir susileidau.  wub.gif  swoon.gif
---
Siais metais pirma kart is eurovizijos uzdirbau truputi pnigeliu. Svedo pergale atnese kelis euriukus. Aciu jam. Ir dar staciau , kad italai paklius i tejetuka, tai jei irgi uzdirbo man pora euru.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

---

na va, kai kam ir naudos ta Eurovizija atnešė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano favoritai buvo belgai. wub.gif Kad svedukas laimejo ir labai gerai. thumbup.gif O rusu daina man nieko ypatingo, siaip nebloga, bet kad laimetu? Nu jau neeeee...... schmoll.gif Ruseliai dabar gazdina lietuvius, kad nebevaziuos i LT atostogaut. hah.gif Staltiese kelelis, tegu tik nevaziuoja, nereik ju cia niekam. Turi Kryma, tegu ten varo. Beje, pernai po Chonchitos laimejimo gi reke visa gerkle, kad jau daugiau Eurovizijoj nedalyvaus, kurs savo Asiavizija. biggrin.gif Kazi ko nekuria, o visvien i Europa lenda. doh.gif
Ir dar sakiau, kad kiekvienam, kuris apie emigrantus blogai kalbes, desiu snukin asmeniskai. laugh.gif Nebutu ju - butu lietuviu duetas irgi siknoj sedejes.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2015 05 24, 14:55)
Aš tai nesuprantu kodėl užkliuvo kad Lietuva už kažką nebalsavo?? Ta pati Rusija už LT nebalsavo man rodos  blush2.gif

aha rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:47)
Rusės pasirodymas ir daina man tipinis eurovizinis. Nesiginčyju, kad daina atlikta gerai, motera simpatiška. Bet net ir atmetus politines priežastis, mano skoniui ta daina neįeitų net į dešimtuką. Man švedas gerokai įdomesnis smile.gif
drinks_cheers.gif Į klausyklę jos dainos nesidėčiau, nors ir šiaip labiau mėgstu klausytis vyriškus balsus dainose, tad galiu būti neobjektyvi moterų/solisčių atžvilgiu biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:57)
Kažin kaip būtų buvę, jei vistik būtų pasirinkę priedainio gabaliuką, o ne bučinį biggrin.gif Gal čia kaip tik ir buvo minusas g.gif Gal būtų pakilę pora vietų aukščiau. Bet to niekada nesužinosim biggrin.gif

Dar pamąsčiau, jei koks žiūrovas matė tik pakartojimus be pasirodymų, tai reakcija turėjo gera būt - visų ištraukose - melodijos, o lietuvių ištraukoje - tyla. Žvilgt į ekraną - o ten laižiakas vyksta, o ne daina laugh.gif
Man jų bučinys pusfinalyje geriau suėjo, dabar buvo per ilgas, o dar man labiau būtų patikę, jei būtų lengvas bučinio prisilietimas vos per vieną natą,- just kiss/ bučkis biggrin.gif
Aš irgi už priedainio gabaliuką pakartojime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 24, 14:56)
Kai kalbejom apie geriausias dainas visu laiku, tai gi kaip galejom pamirsti Brainstormu My star thumbup.gif

taaaip, labai faina thumbup.gif Aš apskritai labai mėgstu Brainstorm.
O šita daina man gal mėgstamiausia wub.gif (yra ir angliška versija, bet man rusiška kažkaip labiau patinka, žodžiai fainesni)
https://www.youtube....h?v=I42-CayHVnA

QUOTE(Amsele @ 2015 05 24, 15:01)
Ruseliai dabar gazdina lietuvius, kad nebevaziuos i LT atostogaut. hah.gif Staltiese kelelis, tegu tik nevaziuoja, nereik ju cia niekam. Turi Kryma, tegu ten varo.

Skaičiau ir aš panašų komentarą, maždaug - " viskas, prisidirbot, dabar nebevažiuosim pas jus atostogaut bebe.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 gegužės 2015 - 14:09
Mano favoritai buvo belgai.  wub.gif 
Ir dar sakiau, kad kiekvienam, kuris apie emigrantus blogai kalbes, desiu snukin asmeniskai. laugh.gif Nebutu ju - butu lietuviu duetas irgi siknoj sedejes.
Man Belgija irgi patiko drinks_cheers.gif
Ačiū jums visiems už Lietuvos palaikymą ir balsus user posted image
Snukin tai kažkaip nefasonas, gal imk rankinuką apsigint biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Mano favoritai buvo belgai.  wub.gif  Kad svedukas laimejo ir labai gerai.  thumbup.gif O rusu daina man nieko ypatingo, siaip nebloga, bet kad laimetu? Nu jau neeeee......  schmoll.gif  Ruseliai dabar gazdina lietuvius, kad nebevaziuos i LT atostogaut. hah.gif Staltiese kelelis, tegu tik nevaziuoja, nereik ju cia niekam. Turi Kryma, tegu ten varo. Beje, pernai po Chonchitos laimejimo gi reke visa gerkle, kad jau daugiau Eurovizijoj nedalyvaus, kurs savo Asiavizija.  biggrin.gif Kazi ko nekuria, o visvien i Europa lenda.  doh.gif

Staltiese kelelis. prajuokino lotuliukas.gif
Atsakyti
O jūs atkreipėt dėmesį, kad ties Lietuvos balsavimu kaip tyčia įvyko tas lūžis, kai Rusiją aplenkė(ar gerokai priartėjo) švedas? Kiek pamenu,Rusija pirmavo, bet ten labai apylygiai pradžioj viskas ėjo ir Lietuva tik šast - nulį balų blush2.gif Įsivaizduoju koks rusams pyktis turėjo paimt. Nežinau ar kas užfiksavot, bet fone pasigirdo ir rusiškų keiksmažodžių, kiba rusų sirgaliai nebeatlaikė biggrin.gif Vedėjos lyg bandė aistras nuramint ( bet jau šitą tik per miglą atsimenu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 gegužės 2015 - 14:26
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 15:26)
Nežinau ar kas užfiksavot, bet fone pasigirdo ir rusiškų keiksmažodžių, kiba rusų sirgaliai nebeatlaikė biggrin.gif Vedėjos lyg bandė aistras nuramint ( bet jau šitą tik per miglą atsimenu biggrin.gif )

drinks_cheers.gif bet tas man rods dar iki LT balsavimo prasidėjo.
Atsakyti