Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(BigBang @ 2015 05 24, 14:30)

Tai jau seniai sakem, kad labai panasu.
Keista, kad nekliuvo rengejams.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 24, 12:32)
Tai jau seniai sakem, kad labai panasu.
Keista, kad nekliuvo rengejams.

būsiu praleidusi, nes tik šiandien atradau blush2.gif
Atsakyti
Buvo minėta, kad Eurovizijos rengėjai nusprendė, jog tai NE plagiatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 24, 14:24)
12 ir davė
komisija 4 vietą, žiūrovai 2, bendras rezultatas 12 balų

Na aišku, nors niekas nei žiūrovai nei komisija nedavė pirmos vietos, labai netolygiai pasiskirstė nuomonės dėl kitų šalių. Ir gavos kaip gavos doh.gif

doh.gif plagiatas konkretus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 24, 14:22)
Arba kažką ne taip girdėjau, bet man rodos vokiečiai rusijai 12 balų davė g.gif . Dar taip nusistebėjau. Bet gal tai kita šalis buvo, po Vokietijos einanti ax.gif .
O šiaip tai manau, kad Lietuva būtų truputi aukščiau, jei pakartojime daugiau dainos būtų, o ne laižymosi rolleyes.gif .
Teisingai girdėjote mirksiukas.gif
Vokietijos komisija Rusijai skyrė 4 vietą, o žiūrovai skyrė 2 vietą, tai bendra Vokietijos Rusijai paskirta vieta-1 su 12 taškų.
Vokietijos žiūrovai 1 vietą skyrė Italijai, o komisija Italijai skyrė tik 18 vietą, tai bendra Vokietijos paskirta vieta Italijai- 8 su 3 taškais.
Vokietijos komisija 1 vietą skyrė Latvijai, o žiūrovai skyrė 12 vietą, tai bendra Vokietijos Latvijai paskirta vieta-5 su 6 taškais.

Pakartojime parodyti bučinį paprašė patys daininkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 05 24, 10:16)
Na o mūsiškiai su tuo savo gėjišku bučiniu  verysad.gif Man asmeniškai tas jų bučinys buvo šlykštus, visiškai pritariu Jo ekselencijos Tomkevičiaus nuomonei, kad Lietuva ne tokią žinią apie save turėtų nešti pasauliui.. verysad.gif

šiaip jau ekscelencija galėtų savo rūpesčiais užsiiminėt, pvz. kaip kunigams atsikratyti pedo etiketės. vietoj to, kad pseudo-gėjiškus nekaltus bučinius ant EV scenos skaičiuoti cool.gif
ir Tamkevičius, ne Tomkevičius.

QUOTE(Maja Di @ 2015 05 24, 14:38)
doh.gif plagiatas konkretus doh.gif

grožis atpirko plagiatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir priraset merginos cielas dvi temas po 50 pusl per vakara blink.gif reiks kada suskaityt nes pati nedalyvavau nes buciau likus zvaira viena akim ziutedama i TV kita i kompo ekrana. smile.gif Siek tiek mano ispudziu. Norejau sportinio azarto, tai ir gavau daugiau nei pakankamai. Kai prabalsavo beveik puse saliu ir Rusija pirmavo rimtai eme imt nervas, kad svedukas gali likt antras mad.gif mad.gif bet paskui situacija pasitaise ir is kart tapo ant sirdies geriau. Kaip imanydama visa si laika, stengiausi atsispirt jo zavesiui matydama kokia eile forumieciu prie jo susigrudo, bet kur tau... Kai parode ji dar karta scenoj tolo su tom odinem kelnem nebeatlaikiau ir susileidau. wub.gif swoon.gif o kur dar ta vyriska syksti dziaugsmo asara... Kaip mane jaudina vyrai kurie nevengia parodyti jausmu ir nevaidina bejausmiu macho. blush-anim-cl.gif. Ir visai jis ne homofobas matet kaip stipriai Koncita apkabino. smile.gif
Dar dziaugiuosi kam MANo australas pateko i penketuka. clap_1.gif fainas vistik vyrukas ir smagi dainele.
Kad del musu pasirodymo tai lyg viskas buvo ir neblogai, bet labai jau neskaniai susiziurejo tas prailgintas buckis. sad.gif Reikejo tiesiog pakstelt kaip finale ir viskas butu buve ok. Kas del vietos tai kokia daina tokia ir vieta. Manau cia viskas normaliai.
Siais metais pirma kart is eurovizijos uzdirbau truputi pnigeliu. Svedo pergale atnese kelis euriukus. Aciu jam. Ir dar staciau , kad italai paklius i tejetuka, tai jei irgi uzdirbo man pora euru. Ju pasirodymas buvo tikrai stipus ir visai buciau norejus, kad jei butu buve antri. kad labai maloniai nustebino ir nudziugino, kad Lietuva Rusijai neskyre nei vieno balo. thumb_yello.gif Gal pirma kart cia taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 24, 14:42)
Kai prabalsavo beveik puse saliu ir Rusija pirmavo rimtai eme imt nervas,

jum tai nervas, o pusės čia rašančių vos infarktas neištiko biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Fuksei už taip tvarkingai surašytą statistiką 4u.gif

Tai, pasirodo, tik UK žiūrovai Lietuvai skyrė 1 vietą. Net nustebau, kad tų emigrantinių šalių būtent komisijos neblogai įvertino.

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 24, 13:40)
Ruses pasirodymas profesionalus, bet itin profesionalus buvo IR italai, IR australas, IR aisku, svedas. Tai Ko cia Ta gagarina taip isskiriama, nesuprantu. Jos daina visiskai banali, net jei IR profesionaliai atlikta, bet visiskas eurovizinis standartas. Meile, taika, visu sirdys plaka vienu ritmu - fek. Panasu, kad daug kam patinka toks cukrus.

drinks_cheers.gif
Rusės pasirodymas ir daina man tipinis eurovizinis. Nesiginčyju, kad daina atlikta gerai, motera simpatiška. Bet net ir atmetus politines priežastis, mano skoniui ta daina neįeitų net į dešimtuką. Man švedas gerokai įdomesnis smile.gif

--

Įlindau ir aš paskaityt youtube komentarų, tai geriau būčiau to nedarius, nes tikrai šlykštu skaityt kaip rusai su visais gražiausiais keiksmažodžiais koliojasi, Na tipo per Lietuvą jie prakišo lotuliukas.gif
Dar ir San Mariną prisimena, kad neskyrė jiems balų, bet Lietuvai ir prezidentei kliūna labiausiai biggrin.gif Atseit kam tokioms mažoms šalims iš viso leidžia balsuot. Jas reikia sujungti ir tada tik balsus nuskaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:47)
Net nustebau, kad tų emigrantinių šalių būtent komisijos neblogai įvertino.
drinks_cheers.gif

tuoj ateis kas nors, paaiškins, kad korumpuoti lietuviai papirko komisijas lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:47)
Atseit kam tokioms mažoms šalims iš viso leidžia balsuot. Jas reikia sujungti ir tada tik balsus nuskaityt doh.gif

visai nukvakę...
Atsakyti

Aha, jau apkalbėjom. Šiaip tai sutinku, kad neblogai paplagijuota blush2.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kodėl užkliuvo kad Lietuva už kažką nebalsavo?? Ta pati Rusija už LT nebalsavo man rodos blush2.gif
Atsakyti