Na ir priraset merginos cielas dvi temas po 50 pusl per vakara
reiks kada suskaityt nes pati nedalyvavau nes buciau likus zvaira viena akim ziutedama i TV kita i kompo ekrana.
Siek tiek mano ispudziu. Norejau sportinio azarto, tai ir gavau daugiau nei pakankamai. Kai prabalsavo beveik puse saliu ir Rusija pirmavo rimtai eme imt nervas, kad svedukas gali likt antras
bet paskui situacija pasitaise ir is kart tapo ant sirdies geriau. Kaip imanydama visa si laika, stengiausi atsispirt jo zavesiui matydama kokia eile forumieciu prie jo susigrudo, bet kur tau... Kai parode ji dar karta scenoj tolo su tom odinem kelnem nebeatlaikiau ir susileidau.
o kur dar ta vyriska syksti dziaugsmo asara... Kaip mane jaudina vyrai kurie nevengia parodyti jausmu ir nevaidina bejausmiu macho.
. Ir visai jis ne homofobas matet kaip stipriai Koncita apkabino.
Dar dziaugiuosi kam MANo australas pateko i penketuka.
fainas vistik vyrukas ir smagi dainele.
Kad del musu pasirodymo tai lyg viskas buvo ir neblogai, bet labai jau neskaniai susiziurejo tas prailgintas buckis.
Reikejo tiesiog pakstelt kaip finale ir viskas butu buve ok. Kas del vietos tai kokia daina tokia ir vieta. Manau cia viskas normaliai.
Siais metais pirma kart is eurovizijos uzdirbau truputi pnigeliu. Svedo pergale atnese kelis euriukus. Aciu jam. Ir dar staciau , kad italai paklius i tejetuka, tai jei irgi uzdirbo man pora euru. Ju pasirodymas buvo tikrai stipus ir visai buciau norejus, kad jei butu buve antri. kad labai maloniai nustebino ir nudziugino, kad Lietuva Rusijai neskyre nei vieno balo.
Gal pirma kart cia taip.