Ne ne, dar nesiunčiam Reikia palaukti kitų grandų pasirodymų. Gal kažkuo nustebins Nors iš Pilvelytės, jei atvirai, tai tikiuosi to pačio - manau dainuos kokią sunkią vokaliai, bet nuobodžią baladę
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 13, 15:13)
Ne ne, dar nesiunčiam Reikia palaukti kitų grandų pasirodymų. Gal kažkuo nustebins Nors iš Pilvelytės, jei atvirai, tai tikiuosi to pačio - manau dainuos kokią sunkią vokaliai, bet nuobodžią baladę
Tai kad kaip tik ji ugningai taip pasirodydavo, į odą įlysdavo kaip rokerka kokia Bent vieną kartą tai tikrai
Na taip, bus matyt, kaip ten bus Šiemet daug žvaigždūnų į Euroviziją veržiasi
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 13, 10:33)
Tiek kalbos apie tą Donce Tai jau siunčiam?
Tai kad nelabai yra daugiau apie ką kalbėt (nu nebent apie Vladiką ) Pasirodys daugiau dalyvių, atsiras įvairesnių kalbų. Dar tik pati pradžia. Įsivaizduoju, kad dar bent kokie du raundai po 8 dalyvius turėtų būt.
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 13, 10:33)
Tiek kalbos apie tą Donce Tai jau siunčiam? Daina tai geresnė nei Love is Blind, bet koks jis pats anticharizma
Na aš ginsiu Donatą vėl Pamenu, pamilau jį nuo tada, kai keliskart jo interviu mačiau, perskaičiau. Jis man toks, be galo gilus žmogus. Su savita mastysena, požiūriu į šeimą, apskritai gyvenimą. Ir muzika pradėjo nuo to patikti jo. Kažkaip jis man toks stiprus visapusiškai ir manau, kad jis su viena didžiausių charizmų Lietuvos daininikų tarpe. Stebiu ir LB kelintą sezoną, kai jis renkasi komandas ir kaip vertina dalyvius ten. Na tikrai, jo komanda būna stipriausia, jis moka dalyvius motyvuoti, perteikti save juose. Na žodžiu bla bla bla
O tai nėra kažkur Ščiogolevaitės ir Pilvelytės dainų paklausyt? Ar Pilvelytė neturi dainos?
QUOTE(oziarage @ 2016 01 13, 22:39)
Na aš ginsiu Donatą vėl Pamenu, pamilau jį nuo tada, kai keliskart jo interviu mačiau, perskaičiau. Jis man toks, be galo gilus žmogus. Su savita mastysena, požiūriu į šeimą, apskritai gyvenimą. Ir muzika pradėjo nuo to patikti jo. Kažkaip jis man toks stiprus visapusiškai ir manau, kad jis su viena didžiausių charizmų Lietuvos daininikų tarpe. Stebiu ir LB kelintą sezoną, kai jis renkasi komandas ir kaip vertina dalyvius ten. Na tikrai, jo komanda būna stipriausia, jis moka dalyvius motyvuoti, perteikti save juose. Na žodžiu bla bla bla
O tai nėra kažkur Ščiogolevaitės ir Pilvelytės dainų paklausyt? Ar Pilvelytė neturi dainos?
Rūtos daina:
https://www.youtube....h?v=XFlUMcKoeIc
QUOTE(Ida66 @ 2016 01 14, 08:50)
Nu man Gagarina Nr. 2
QUOTE(Pippi @ 2016 01 14, 09:56)
Nu man Gagarina Nr. 2
Visiškai! Nors klausantis man šiurpuliukai visą dainą ėjo. Pernai tokia daina buvo antra, šiemet nenueitų, manau, toli. Gaila Rūtos, bus vėl antra nacionalinėj atrankoj...
QUOTE(Pippi @ 2016 01 14, 08:56)
Nu man Gagarina Nr. 2
Tikrai nekažką su fantazija. Ir dar prastesnė daina
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2016 01 14, 09:55)
Visiškai! Nors klausantis man šiurpuliukai visą dainą ėjo. Pernai tokia daina buvo antra, šiemet nenueitų, manau, toli. Gaila Rūtos, bus vėl antra nacionalinėj atrankoj...
O man kažkaip visai negaila, jei nesupranta tokių dalykų. Šiurpuliukų jokių, tiesiog banali daina. Ir netikiu, kad pakils iki antros vietos nacionalinėj atrankoj. O ir kvailai atrodytų, jei siųstumėm, nes pernai nedavėm rusei taškų, o šiemet beveik tokią pačią dainą siunčiam
Laukiam Pilvelytės
Rūta nuvylė