QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 12:02)
Donis susireikšminęs iki negalėjimo. Man jau per dirbtina viskas per jį. Taip saldu iki negalėjimo. Daina visiškai vidutinė, banali ir klišinė
Man irgi buvo kilus tokia mintis. Zilnys teisingų pastabų davė. Per pirmą eurovizinį pasirodymą Donatas natūralesnis buvo(nors daina man šita antra daina atrodo tinkamesnė Eurovizijai).
Saldu, bet gal reikia ir Lietuvai nors kartą saldų pasirodymą išsiųst Jei eksperimentuot, tai eksperimentuot iki galo Neklausyčiau aš tos dainos savo malonumui, bet kažkaip nujaučiu, kad EV žiūrovams ji gali sueit neblogai. Tokios gi visada aukštai būna. Aišku, reiktų dar su veiksmu scenoje gerokai padirbėt. Ai, kas dar labai užkliuvo, tai silpnokas vokalas(nors Donatas niekada nepasižymėjo labai švariu dainavimu, tai šioje vietoje kažko daug geresnio ir neišspaus).
O kadangi iš kitų tai visai nieko nesitikiu. Nu ką ten gali padainuot koks čigonų baronas ar Ščiogolevaitė? Kokį nors naftaliną. Norėčiau, kad atsirastų kas nors su originalia, išsiskiriančia daina(pavyzdys pernykštė latvė), bet netikiu, kad taip bus. Naujokai yra naujokai, o veteranai - nuobodūs. Tai vienai merginai, kuri bandė kopijuot latvę, tai dar toli gražu iki pastarosios tiek atlikimo prasme, tiek daina.
Daug kas sako, kad Kirilinkinas labai geras, bet asmeniškai aš niekaip neįkertu kame tas jo gerumas Kažkada seniai žiūrėjau kokį tai projektą, kur jis dalyvavo, tai kažko tokio "wow" jame ir nepastebėjau. Nu įdomu bus pažiūrėt ką ten per šedevrą pristatys. Gal kai drėbtels, tai drėbtels
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 10, 12:53)
jei visi dalyviai ir dainos bus kaip vakar, tai lai Montvydas ir važiuoja vaizdas nekoks stipriai. Montvydo daina gal irgi ne šedevras, bet vakar lygių nebuvo jam.
Zilnio gera pastaba jam dėl per didelio pasitikėjimo savim. matosi, kad vaikį griebia žvaigždžių liga.
Petunijos daina man patiko, bet Petunijos dainavimas tai visai ne. jei jau mėgdžioji Aminatą ar kaip ji ten, tai ir balsas turėtų būti kaip jos.
Erika visai patiko, bet daina totalus neformatas Eurovizijai, tai neaišku kaip sektųsi.
Zilnio gera pastaba jam dėl per didelio pasitikėjimo savim. matosi, kad vaikį griebia žvaigždžių liga.
Petunijos daina man patiko, bet Petunijos dainavimas tai visai ne. jei jau mėgdžioji Aminatą ar kaip ji ten, tai ir balsas turėtų būti kaip jos.
Erika visai patiko, bet daina totalus neformatas Eurovizijai, tai neaišku kaip sektųsi.
pasirašau po kiekvienu žodžiu