Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 12:02)
Donis susireikšminęs iki negalėjimo. Man jau per dirbtina viskas per jį. Taip saldu iki negalėjimo. Daina visiškai vidutinė, banali ir klišinė

Man irgi buvo kilus tokia mintis. Zilnys teisingų pastabų davė. Per pirmą eurovizinį pasirodymą Donatas natūralesnis buvo(nors daina man šita antra daina atrodo tinkamesnė Eurovizijai).
Saldu, bet gal reikia ir Lietuvai nors kartą saldų pasirodymą išsiųst rolleyes.gif Jei eksperimentuot, tai eksperimentuot iki galo laugh.gif Neklausyčiau aš tos dainos savo malonumui, bet kažkaip nujaučiu, kad EV žiūrovams ji gali sueit neblogai. Tokios gi visada aukštai būna. Aišku, reiktų dar su veiksmu scenoje gerokai padirbėt. Ai, kas dar labai užkliuvo, tai silpnokas vokalas(nors Donatas niekada nepasižymėjo labai švariu dainavimu, tai šioje vietoje kažko daug geresnio ir neišspaus).

O kadangi iš kitų tai visai nieko nesitikiu. Nu ką ten gali padainuot koks čigonų baronas ar Ščiogolevaitė? doh.gif Kokį nors naftaliną. Norėčiau, kad atsirastų kas nors su originalia, išsiskiriančia daina(pavyzdys pernykštė latvė), bet netikiu, kad taip bus. Naujokai yra naujokai, o veteranai - nuobodūs. Tai vienai merginai, kuri bandė kopijuot latvę, tai dar toli gražu iki pastarosios tiek atlikimo prasme, tiek daina.

Daug kas sako, kad Kirilinkinas labai geras, bet asmeniškai aš niekaip neįkertu kame tas jo gerumas unsure.gif Kažkada seniai žiūrėjau kokį tai projektą, kur jis dalyvavo, tai kažko tokio "wow" jame ir nepastebėjau. Nu įdomu bus pažiūrėt ką ten per šedevrą pristatys. Gal kai drėbtels, tai drėbtels biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 10, 12:53)
jei visi dalyviai ir dainos bus kaip vakar, tai lai Montvydas ir važiuoja smile.gif vaizdas nekoks stipriai. Montvydo daina gal irgi ne šedevras, bet vakar lygių nebuvo jam.
Zilnio gera pastaba jam dėl per didelio pasitikėjimo savim. matosi, kad vaikį griebia žvaigždžių liga.
Petunijos daina man patiko, bet Petunijos dainavimas tai visai ne. jei jau mėgdžioji Aminatą ar kaip ji ten, tai ir balsas turėtų būti kaip jos.
Erika visai patiko, bet daina totalus neformatas Eurovizijai, tai neaišku kaip sektųsi.

pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 sausio 2016 - 17:49
Na, Donatas jau buvo išsiųstas. Į 10tuką nepateko... tiesą sakant manau, kad jei ir toliau Lietuvos EV bus sudaryta iš tų pačių ekspertų, tų pačių prodiuserių, kurių stumia savo žvaigždūnus - tai mums tik ir šviesis dvidešimt kelintos vietos smile.gif Man atrodo, reikia keisti visą sudėtį, nes dabar ta pati komanda metai iš metų, trūksta naujų vėjų tose atrankose. O šiaip, kai nuvyksta lietuviukai ten, tai taip nublanksta prieš kitas šalis. Net mūsų kaimynai ir tie šimtą kartų išmanesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 10, 00:27)
o man Vladiko daina labiausiai patiko, ką dabar daryt  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ką ką, peticiją rašyt, kad grąžintų laugh.gif
For me irgi gaila a little, kad jį išmetė, nors mood'ą pakėlė bewatchinant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 10, 17:54)
ką ką, peticiją rašyt, kad grąžintų laugh.gif
For me irgi gaila a little, kad jį išmetė, nors mood'ą pakėlė bewatchinant lotuliukas.gif

Don't worry ladies, vaikinukas turi ryšių Adelės ir Coldplay mokytojais, tai jo dar laukia šviesi future cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 18:51)
Na, Donatas jau buvo išsiųstas. Į 10tuką nepateko... tiesą sakant manau, kad jei ir toliau Lietuvos EV bus sudaryta iš tų pačių ekspertų, tų pačių prodiuserių, kurių stumia savo žvaigždūnus - tai mums tik ir šviesis dvidešimt kelintos vietos smile.gif Man atrodo, reikia keisti visą sudėtį, nes dabar ta pati komanda metai iš metų, trūksta naujų vėjų tose atrankose. O šiaip, kai nuvyksta lietuviukai ten, tai taip nublanksta prieš kitas šalis. Net mūsų kaimynai ir tie šimtą kartų išmanesni ax.gif

Iš esmės sutinku, bet abejoju, kad greitai tai pasikeis. Reikia bent pasiguost, kad čia jau paskutinis Tylos auklėtinis lotuliukas.gif Gal jau pagaliau dings ta mafija iš EV kitais metais.

O dabar turim ką turim rolleyes.gif Man šis Donato pasirodymas ir daina labai skiriasi nuo praeito. Jau kelintą Euroviziją kirba mintis, kad reikia mum nors kartą saldėsį išsiųst. Aišku, toli jam iki Enrikės ar kad ir Mans'o, bet gal verta pabandyt dėl įdomumo rolleyes.gif O daugiau saldėsių Lietuvoj gal ir neturim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 18:55)
Don't worry ladies, vaikinukas turi ryšių Adelės ir Coldplay mokytojais, tai jo dar laukia šviesi future cool.gif

lotuliukas.gif Labai norėčiau sužinoti ar jis čia neapsimelavo. Nu man tikrai sunku patikėt, kad Adelės ir Coldplay mokytojai jį taip girtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 sausio 2016 - 18:00
man rods problema ne komisijoje, o pasirinkimo nebuvime. nėr iš ko rinktis visai. jei būtų koks 10 bent tokių dainų kaip Montvydo, va tada tai ... o dabar visokios petunijos ir radžių žmonos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 10, 18:31)
man rods problema ne komisijoje, o pasirinkimo nebuvime. nėr iš ko rinktis visai. jei būtų koks 10 bent tokių dainų kaip Montvydo, va tada tai ... o dabar visokios petunijos ir radžių žmonos  g.gif

Tai juk tik pirmoji atranka.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 10, 18:46)
Jei eksperimentuot, tai eksperimentuot iki galo laugh.gif

tai, kad kiekvienais metai eksperimentuojam biggrin.gif tai šėšėlių teatras, tai bučiniai, tai vėl kokia nesąmonė biggrin.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 18:51)
Na, Donatas jau buvo išsiųstas.

Kad Eurovizijoje ne pirmas kartas kaip kartojasi dalyvavusysis mirksiukas.gif

Šiaip LT muzikinis lygis yra labai žemas ir tie, kas mums atrodo dar kažko verti, užsienio mastu yra visiškos pilkos pelės, kai kurie vargu ar praeitų UK ar Vokietijos X faktoriaus ar Voice'o atrankas.

Nesu aš Donato gerbėja ar negerbėja, vienodai man jisai, bet šiuo metu , mano nuomone, jis vienintelis LT scenoje, kuris turi šiokio tokio potencialo: dainuoja, juda, yra charizmatiškas, simpatiškas, telegeniškas, na toks žemesnio lygio Bilanas.
Nesu aš ir Bilano gerbėja, bet reikia pripažinti, jog į jo pasirodymus buvo sudėta viskas, ko reikia scenai, eurovizijai ir t.t.
Tai ir Donatui trūksta to užnugario, finansavimo ir t.t. Nors jei švedai parašė gabalą, sukūrė klipą, gal prisidės ir prie šou ir bus visai ok.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 10, 19:02)
Reikia bent pasiguost, kad čia jau paskutinis Tylos auklėtinis lotuliukas.gif

yra dar juk Pinup Girls ir Rollikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 10, 18:02)
Iš esmės sutinku, bet abejoju, kad greitai tai pasikeis. Reikia bent pasiguost, kad čia jau paskutinis Tylos auklėtinis lotuliukas.gif Gal jau pagaliau dings ta mafija iš EV kitais metais.

Ramiai, pargrįš Monikutė biggrin.gif Solo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 01 10, 21:45)
Šiaip LT muzikinis lygis yra labai žemas ir tie, kas mums atrodo dar kažko verti, užsienio mastu yra visiškos pilkos pelės, kai kurie vargu ar praeitų UK ar Vokietijos X faktoriaus ar Voice'o atrankas.
--
šiuo metu , mano nuomone, jis vienintelis LT scenoje, kuris turi šiokio tokio potencialo: dainuoja, juda, yra charizmatiškas, simpatiškas, telegeniškas, na toks žemesnio lygio Bilanas.
Nesu aš ir Bilano gerbėja, bet reikia pripažinti, jog į jo pasirodymus buvo sudėta viskas, ko reikia scenai, eurovizijai ir t.t.
Tai ir Donatui trūksta to užnugario, finansavimo ir t.t. Nors jei švedai parašė gabalą, sukūrė klipą, gal prisidės ir prie šou ir bus visai ok.

Deja, bet taip. Nors šių metų X faktoriuje atsirado viena mergina, kaip šviežias oro gūsis. Kas žiūrit, žinot apie ką kalbu smile.gif Labai tikiuosi, kad pasibaigus tam projektui nedings ji nuo scenos,
---
Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 01 10, 22:02)
yra dar juk Pinup Girls[/B] ir Rollikai  biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 01 10, 22:06)
Ramiai, pargrįš Monikutė biggrin.gif Solo biggrin.gif

Ačiū, kad dar šituos visus priminėt doh.gif lotuliukas.gif
Na, jei šitas scenarijus išsipildys, tai kiba reiks boikotuot EV doh.gif
Atsakyti
Mama kitam kambaryje ziurejo Lietuvis balsa. Ir Donatas dainavo savo eurovizine daina. Na zinokit man ji labai pradeda patikt. ir kuo toliau tuo labiau. Ypac priedainis. Sakykit ka norit, bet as visom keturiom uz ja. smile.gif
Atsakyti