Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:50)
Komentaruose jau samokslo teorijos, kad Montvydas stumiamas Tylos.

Ale būkim biedni, bet teisingi - šį kartą jam tikrai nebuvo konkurencijos biggrin.gif O kad Tylos mafija vis veikia, tai irgi tiesa. Toks vaizdas, kad be Tylos - nei vienos EV atrankos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:50)
Komentaruose jau samokslo teorijos, kad Montvydas stumiamas Tylos.

tai čia faktas biggrin.gif
pažiūrėkit gabalą parašė švedai, klipas filmuotas Stokholme, manau, Tyla užmezgė reikiamus kontaktus cool.gif
Atsakyti
Man Montvydas šiandien patiko labiausiai, o antrą vietą duočiau Erikai.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2016 01 09, 22:53)
Man Montvydas šiandien patiko labiausiai, o antrą vietą duočiau Erikai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Beje, gal aš per riebiai, bet man tas Vladikas/ajajajajai = Minedas2 biggrin.gif blush2.gif Paturbintas Londone tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 sausio 2016 - 23:24
o man Vladiko daina labiausiai patiko, ką dabar daryt verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Jau žiūriu ir čia, SM, kažkas stumia tą Montvydą. Neišdeks.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 01 10, 00:27)
Jau žiūriu ir čia, SM,  kažkas stumia tą Montvydą. Neišdeks.

As is tos mazumos, kuriai jis nepatinka blush2.gif
Ir siaip man tas variantas, kai antra karta tas pats vaziuoja - keista, gal labiau - neidomu. Erika buvo su grupe, dabar - viena, tai dar nieko ax.gif Galetu tik daina dadaryti ir man kitu ja nebereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Man vakar labiausiai Petunija patiko (nors pseudonimas, tai kvailas, kaip reta. Tegul susigalvoja naują doh.gif ). Erikos pasirodymas neblogas, bet Eurovizijoje tos baladės nuplaukia be didesnio dėmesio. Žmonėms labiau patinka energingi, kabinantys kūriniai arba labai originalūs, o čia, manau, nei to, nei to nėra. Donis susireikšminęs iki negalėjimo. Man jau per dirbtina viskas per jį. Taip saldu iki negalėjimo. Daina visiškai vidutinė, banali ir klišinė, bet, kadangi už Donatėlio nugaros stovi Tyla, kaip jau ir aišku, kas važiuos į Stokholmą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 01 10, 12:02)
Donis susireikšminęs iki negalėjimo. Man jau per dirbtina viskas per jį. Taip saldu iki negalėjimo. Daina visiškai vidutinė, banali ir klišinė, bet, kadangi už Donatėlio nugaros stovi Tyla, kaip jau ir aišku, kas važiuos į Stokholmą doh.gif

visiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
jei visi dalyviai ir dainos bus kaip vakar, tai lai Montvydas ir važiuoja smile.gif vaizdas nekoks stipriai. Montvydo daina gal irgi ne šedevras, bet vakar lygių nebuvo jam.

Zilnio gera pastaba jam dėl per didelio pasitikėjimo savim. matosi, kad vaikį griebia žvaigždžių liga.

Petunijos daina man patiko, bet Petunijos dainavimas tai visai ne. jei jau mėgdžioji Aminatą ar kaip ji ten, tai ir balsas turėtų būti kaip jos.

Erika visai patiko, bet daina totalus neformatas Eurovizijai, tai neaišku kaip sektųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 sausio 2016 - 11:55
Is vakarykscios laidos Tai Montvydas geriausias. Na gal truputi ir pasikele berniokas, bet balsa turi isvaizda irgi. Daina grazi, kad ir kokia standartine butu. manau jai visai neblogai sektusi jei atstovautu Lietuvai. O jau tas Ajajai Vladelis, tai prajuokino iki asaru. Tiek dainom tiek savo kalbom kokia gera jo daina ir kaip ji moko Adele mokytojai. biggrin.gif Alice way visai nebloga daina. Dar nieko Petunijos, bet jau pavadinimas tai ka tu ka tu, taip ir norisi ja vadinti kokia pelargonija. biggrin.gif Erikos grazi daina, bet man tokia kaledine pasirode ir jei atstovautu lietuvai prapultu kitu dainu kontekste. paklausiytu ir pamirstu visi.
Laukiu kokia daina Ruslanas dainuos , Jei gera visai noreciau , kad jis isvaziuotu. Pagalvokit kokie tolerantiski vel pasirodytume pries europa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 01 10, 13:45)
Na gal truputi ir pasikele berniokas, bet balsa turi isvaizda irgi. Daina grazi, kad ir kokia standartine butu.

Dieve, man jis toks nekoks, ir taip negražiai jis vaiposi, kameros jo nemyli blush2.gif ax.gif
Nu ne Enrikė, kuo greičiau tai pripažins ir mažiau maivysis, tuo geriau jam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 10, 15:10)
Dieve, man jis toks nekoks, ir taip negražiai jis vaiposi, kameros jo nemyli blush2.gif  ax.gif
Nu ne Enrikė, kuo greičiau tai pripažins ir mažiau maivysis, tuo geriau jam ax.gif

Kiekvienai savo skonis. smile.gif Kaip sakoma skonis draugu neturi. smile.gif
Atsakyti