Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:12)
Nu jam Uzkuraitis sako, kad mol jei neturite vokalo pedagogo, patariame pradeti dirbti su tuo. Ajajajus sako - su manim dirba vokalo pedagogas, kuris dirba su Adele ir Coldplay, ir sake, kad si daina turi didziules perspektyvas Eurovizijoj. cool.gif

kažkaip turiu nuojautą, kad tas vokalo pedagogas tokio pat lygio kaip ir Napoleonai kai kuriose ligoninėse cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 01 09, 23:14)
kažkaip turiu nuojautą, kad tas vokalo pedagogas tokio pat lygio kaip ir Napoleonai kai kuriose ligoninėse  cool.gif

būtų vienintelis paaiškinimas lotuliukas.gif

Giržadas kažkoks išblukęs biggrin.gif
Atsakyti
Komentaras is delfi:
"As vote, oh sorry balsuociau uz Vlada Max, jis yra cool you know, aaa, sorry retai Lietuviskai kalbu, jau trys menesiai living, sorry gyvenu Londone, negalvojau, kad taip greit pamirsiu LT kalba, you know."
Atsakyti
Kažkokia Pelargonija dabar laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:17)
Komentaras is delfi:
"As vote, oh sorry balsuociau uz Vlada Max, jis yra cool you know, aaa, sorry retai Lietuviskai kalbu, jau trys menesiai living, sorry gyvenu Londone, negalvojau, kad taip greit pamirsiu LT kalba, you know."

lūžtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 01 09, 22:18)
lūžtu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vladikas, you know, aaaa... biggrin.gif
Atsakyti
Pelargonija visai nieko, bet ją irgi labiau prie foninių priskirčiau.
Atsakyti
Man i Aminatos stiliu panasu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:22)
Man i Aminatos stiliu panasu.

aha, jau video teisinosi, kad nekopina Aminatos cool.gif Žinom mes tokius nekopintojus irnesakyk.gif
Atsakyti
OMG, Julia Janus apranga, butumet pagalvojusios???
Atsakyti
Nu bet palyginus su pernais metais, tai jau šiandien, 1-ame pusfinalyje bent 4 dėmesio vertos dainos smile.gif
Alice way, Petunija, Erica ir Donatas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 01 09, 23:23)
OMG, Julia Janus apranga, butumet pagalvojusios???

nea, ale aš nebūčiau pagalvojus, kad Vladiką giria Adele ir Coldplay pedagogas lotuliukas.gif Ką jau čia daugiau begalvosi po tokios informacijos irnesakyk.gif
Atsakyti
Vladikas su Elenyte paskutiniai biggrin.gif
Papildyta:
Negaliu, zvengiu, delfi:
"Wlad max for the president"
Atsakyti