Blem, siandien jauciuosi kaip po rimto baliaus - galva ziauriai sunki
Jei kas uzmatysit kokios info apie LT Komisijos balsavima mestelkit cia Labai idomu kas ja sudare ir kaip kas balsavo.
Buvo galima numanyt, kad komisija ides didziausia indeli del nulio Rusijai, bet faktas tas, kad bendroje sumoje nulis buvo nuo Lietuvos. Ir man to pilnai uztenka
Dziaugiuosi del sveduko pergales.
Dekui visoms uz kompanija, iki kitu metu
http://www.eurovisio...n...83&voter=LT
Lentele kokias vietas skyre komisija,ziurovai.Galima pasirinkti ir kitu saliu.
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 12:21)
Blem, siandien jauciuosi kaip po rimto baliaus - galva ziauriai sunki
Jei kas uzmatysit kokios info apie LT Komisijos balsavima mestelkit cia Labai idomu kas ja sudare ir kaip kas balsavo.
Buvo galima numanyt, kad komisija ides didziausia indeli del nulio Rusijai, bet faktas tas, kad bendroje sumoje nulis buvo nuo Lietuvos. Ir man to pilnai uztenka
http://www.15min.lt/...lyje-124-504996
QUOTE(laukinuke* @ 2015 05 24, 12:29)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 24, 12:34)
Dekui
Kas mane dar ypac nustebino, tai paskutine vieta sirta Austrijai Siaip tai ir galvojau, kad liks neivertinti EV ziurovu, bet kad paskutine vieta ims, tai net nesapnavau Zodziu, mano skonis vertas paskutines vietos Keista kaip cia kiti mano favoritai aukstai uzkope
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 12:41)
Kas mane dar ypac nustebino, tai paskutine vieta sirta Austrijai Siaip tai ir galvojau, kad liks neivertinti EV ziurovu, bet kad paskutine vieta ims, tai net nesapnavau Zodziu, mano skonis vertas paskutines vietos Keista kaip cia kiti mano favoritai aukstai uzkope
Man Austrija irgi patiko Beje, mūsų komisija kaip suprantu davė 10 vietą jai QUOTE(laukinuke* @ 2015 05 24, 12:29)
Pavaro emigrantai. UK ir Airijoj žiūrovai Lietuvai pirmą vietą skyrė, Norvegijoj - 3.
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 24, 11:34)
Labas rytas
Reškia šaunuolė komisija mačiau du iš komisijos davė Rusijai paskutinę vietą
Reškia šaunuolė komisija mačiau du iš komisijos davė Rusijai paskutinę vietą
O aš manau,tai buvo pigu ir neprofesionalu. Kaip ir tarimasis palaikyti kaimynines šalis. Dar gerai, kad latviai ir estai puikiai pasirodė, negėda balsuoti.
Balsavau už belgą, labai estetiškas pasirodymas, o ir atlikimas bei daina patiko.
Mūsiškiai bendrame kontekste atrodė vidutiniškai. Didelis pasiekimas, kad pateko į pusfinalį, o finale realiai balsų negavome, nes balsavo tik kaimynai ir emigrantai. Bet nieko čia tokio, siuntėm geriausią, ką turėjome, jie pasirodė gerai, buvo simpatiški (Linkytė po pusfinalio tiesiog pražydo), taigi, užėmėm gana aukštą poziciją. Žinoma, kaip visada, šiek tiek persistengė stilistai, režisieriai, kitokie patarėjai, bet nuoširdžiai sveikinčiau atlikėjus, jei turėčiau galimybę
QUOTE(kerola @ 2015 05 24, 10:35)
kas vakar didziavosi lietuviais tai galit didziuotis tik Civilyte
Lauras Lučiūnas savo balus išdalijo taip: pirmą vietą skyrė Gruzijai, antrą Latvijai, trečią Estijai, ketvirtą Azerbaidžanui, penktą Švedijai. Paskutinę vietą L.Lučiūnas atidavė Rusijai.
Jolita Vaitkevičienė pirmą vietą skyrė Švedijai, antrą Latvijai, trečią Norvegijai, ketvirtą Belgijai, penktą Azerbaidžanui. Prasčiausiai ji įvertino Albaniją. Antrą vietą Eurovizijoje užėmusią Rusiją J.Vaitkevičienė įvertino kaip vertą 13-osios vietos.
Jurga Čekatauskaitė pirmą vietą skyrė Norvegijai, po to eilėje Švedija, Latvija, Slovėnija, Estija. Prasčiausia, jos nuomone, buvo Rusijos atstovė Polina Gagarina.
Jurgio Brūzgos balsai paskirstyti taip: geriausias švedas, po to Australija, Latvija, Gruzija, Estija. Prasčiausiai jis įvertino Albaniją, o Rusijai skyrė 19 vietą.
Rositos Čivilytės favoritė Latvija, po jos Švedija, Norvegija, Australija, Belgija. Į paskutinę vietą ji nusiuntė Rumuniją, o Rusijai skyrė 20-ąją vietą.
http://www.15min.lt/...lyje-124-504996
QUOTE(Neverk @ mama,2015 05 24, 13:16)
O lesbietiškas bučinys jūsų netrikdo, ne?
Be abejo, kad bjauru vienodai, aš tik nenorėjau smulkintis. Rado, matai, kuo nustebinti pasaulį, norėjo labai pigiai nupirkti balsus su eiline dainele, blankiu šou ir "iš koto verčiančiu" homoseksualų laižeku
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 12:59)
Austrai gavo 0 taškų, čia tai tikrai absurdas Jei atvirai, sakyčiau jie turėjo apsikeisti vietomis su Lietuva
na tikrai Austru daina tikrai zymiai geresne nei Lietuvos