Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(Monteverte @ 2015 12 12, 20:11)
Galiu prileist, parašys, patvirtins bigsmile.gif

Na...Manau, kad šita linkme šiais metais ir judėsim. Kol nesulauksim raštiško patvirtinimo sm'e - tol jūsiškis ir neužsiskaitys kaip oficialus jamėjas cool.gif Ir per šią EV bus įvedama taisyklė - kad imt galima tik po vieną (grupė į vieną paketą įeina).

QUOTE(blackkiss @ 2015 12 15, 19:32)
o man labai patinka smile.gif bet nu šita tai jau visiškai netinka EV biggrin.gif net neįsimenanti.. tikrai prapultų EV bet kokiam kontekste...

O man kaip tik šita jo daina netgi labai įsimenanti biggrin.gif Man grynai eurovizinė (euroviziškesnės iš lietuvių repertuaro nelabai ir atsimenu biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 12 15, 20:36)
O as itariu, kad Tyla ja stums vel dalyvaut.

Bet Montvydas irgi Tylos g.gif Ar ne?
Žodžiu, EV siaučia kažkokia tai Tylos mafija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 12 16, 11:38)
Bet Montvydas irgi Tylos g.gif Ar ne?

Taip taip, jis visus savo globotinius bruka visur. Va ir MAMA apdovanojimuose Linkyte lydere tarp nominantu, vienas is apdovanojimu organizatoriu - M.Tyla. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 12 16, 12:40)
Va ir MAMA apdovanojimuose Linkyte lydere tarp nominantu, vienas is apdovanojimu organizatoriu - M.Tyla. cool.gif

bigsmile.gif

Čia skaitosi chebrytė susirinkus apdovanojimų žaidimus žaidžia biggrin.gif Būtų juokinga, jei nebūtų graudu doh.gif
Atsakyti
Na...Manau, kad šita linkme šiais metais ir judėsim. Kol nesulauksim raštiško patvirtinimo sm'e - tol jūsiškis ir neužsiskaitys kaip oficialus jamėjas cool.gif Ir per šią EV bus įvedama taisyklė - kad imt galima tik po vieną (grupė į vieną paketą įeina).

Kur čia koks komitetas ir kada nusprendė? biggrin.gif Laukiu oficialaus rašto su parašais savo namų adresu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 12 16, 11:44)
bigsmile.gif

Čia skaitosi chebrytė susirinkus apdovanojimų žaidimus žaidžia biggrin.gif Būtų juokinga, jei nebūtų graudu doh.gif

Mažos šalies "privalumai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 12 16, 12:56)
Kur čia koks komitetas ir kada nusprendė? biggrin.gif Laukiu oficialaus rašto su parašais savo namų adresu bigsmile.gif

Dabar jau neišsisuksit - pati pasiūlėt, o mes sutikom bigsmile.gif (nu kol kas tik aš, bet tokiais eurovizinių diedų deficito laikais, manau, pritars ir kitos) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 12 16, 12:13)
Dabar jau neišsisuksit - pati pasiūlėt, o mes sutikom bigsmile.gif (nu kol kas tik aš, bet tokiais eurovizinių diedų deficito laikais, manau, pritars ir kitos) laugh.gif

Nesiūliau imti po vieną schmoll.gif Aš tikriausiai norėsiu berniuko ir mergytės wub.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
O man kaip tik šita jo daina netgi labai įsimenanti biggrin.gif Man grynai eurovizinė (euroviziškesnės iš lietuvių repertuaro nelabai ir atsimenu biggrin.gif )
------
Žodžiu, EV siaučia kažkokia tai Tylos mafija doh.gif

pala, pala... g.gif nori pasakyt, kad aš nebegalėsiu nieko dar priedo rezervuotis?? biggrin.gif
-------
tyli mafija biggrin.gif
QUOTE(linamog @ 2015 12 16, 11:40)
Taip taip, jis visus savo globotinius bruka visur. Va ir MAMA apdovanojimuose Linkyte lydere tarp nominantu, vienas is apdovanojimu organizatoriu - M.Tyla. cool.gif

nu.. apgailėtina, ką čia daugiau pasakysi...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 12 16, 18:32)
pala, pala...  g.gif nori pasakyt, kad aš nebegalėsiu nieko dar priedo rezervuotis?? biggrin.gif

-------

tyli mafija biggrin.gif

Tai tau dar Mans'o neužtenka? Ar ne tavo jis? Pamenu tik kad rankinukų mūšis čia dėl jo vyko, bet neatsimenu kuo jis baigėsi biggrin.gif

-------

Sakyčiau, taiklus pavadinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 12 16, 20:14)
Tai tau dar Mans'o neužtenka? Ar ne tavo jis? Pamenu tik kad rankinukų mūšis čia dėl jo vyko, bet neatsimenu kuo jis baigėsi biggrin.gif

aišku, kad mano biggrin.gif primenu trumpą summary biggrin.gif taip ir baigės - rezervacija metam, rolė šiemet jo nauja, kaip vedėjo biggrin.gif o kaip vedėją užsirezervavau pirma, ir nesiruošiu čia nei su kuo tai muštis, nei kam jo atoduot biggrin.gif ze end of ze story laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 gruodžio 2015 - 21:12
As nesutinku, cia jusu susigalvota, sau patogi taisykle.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 12 16, 21:32)
As nesutinku, cia jusu susigalvota, sau patogi taisykle.

ką čia galvot biggrin.gif visada EV ratukas metus trunka... baigias EV, ir vėl ratukas iš naujo iki kitos EV.. ir rezervacijos prasideda iš naujo tam ratukui apsisukus.. taip kad nei galvojau, nei ką... rolleyes.gif
Atsakyti
Neringa Šiaudikytė, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Donatas Montvydas, grupė E.G.O., Ruslanas Kirilkinas, Erica Jennings, Jurgis Brūzga.

A.Rožickas ir vėl diriguos konkursui.

http://www.15min.lt/...ickas-28-556681

ačiū, kad ne Valinskas user posted image
Atsakyti