Kas gali paaiskint kaip ikelt paveiksliuka i foruma?
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 28, 16:02)
Kas gali paaiskint kaip ikelt paveiksliuka i foruma?
Paveiksliuką labai paprasta įkelti per part.lt:Spaudžiate Pasirinkti , susirandate kur pas jus kompe yra paveiksliukas ir spaudžiate iššokusioje lentelėje Open.
Langelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkate dydį ne didesnį kaip 640 px (SM didesnis būti negali, mažesnis,- taip) ir spaudžiate Talpinti.
Nukopijuojate adresą esantį eilutėje Paveikslėlis forumui ir jį 'įklijuojate' tame lange, kuriame rašote savo žinutę.
QUOTE(Nura @ 2015 05 28, 17:56)
Bet rimtai kažkoks nesusipratimas, kad gražiausiu vyru buvo išrinktas Baumila Kriščiūnas, o ne Mansukas
Nes Mans tikrai grazesnis uz Vaida, bent jau man.
QUOTE(Nura @ 2015 05 28, 16:56)
Bet rimtai kažkoks nesusipratimas, kad gražiausiu vyru buvo išrinktas Baumila Kriščiūnas, o ne Mansukas
Nu bet tikrai... kiba nusipirko jis tą laimėjimą? va ko koncą surenginėjo prieš EV
QUOTE(mjforever @ 2015 05 28, 17:30)
Ooo, laukiu bo senas jau ima pabost
QUOTE(Nura @ 2015 05 28, 16:56)
Todėl, kad lietuvių žiniasklaida straipsnius rašė, tarsi kviesdama subalsuoti už mūsiškius Tai taip ir gavosi.. Kiek dar turbūt šiaip socialiniuose tinkluose prašymų ir raginimų buvo. Aš tai išvis stebiuosi, kaip ne Golden bojus laimėjo rinkimus
Juokauju, aišku
O objektyviai vertinant... normaliai tas Kriščiūnas () atrodo. Nėra kažkoks iš koto verčiantis. Bet kiek prideda šiaip ir sportas, aprangos stilius. Man jis kai kuriose nuotraukose išvis kažkiek žvairokas atrodo, bet nelabai čia ir pasijuoksi iš tokio dalyko
Man tai italas Ignazio Boschetto pasirodė labai gražus. Bet be barzdos ir ūsų tai kažkaip visai ne tas Švedas irgi, kai apšepęs, daug geriau atrodo.
Dar labai gražus azerbaidžanietis
Patrauklus norvegas Kjetil Mørland
Simpatiškas austras Dominic Dodo Muhrer (vidurinis)
O švedas gražus, bet kažkodėl slidus tipas atrodo (ypač, kai be barzdos)
Papildyta:
Gražus tas Baumila, bet, kaip sakoma, familiarity breeds contempt.
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 05 28, 19:40)
O objektyviai vertinant... normaliai tas Kriščiūnas () atrodo. Nėra kažkoks iš koto verčiantis. Bet kiek prideda šiaip ir sportas, aprangos stilius. Man jis kai kuriose nuotraukose išvis kažkiek žvairokas atrodo, bet nelabai čia ir pasijuoksi iš tokio dalyko
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 28, 21:09)
Man tai italas Ignazio Boschetto pasirodė labai gražus. Bet be barzdos ir ūsų tai kažkaip visai ne tas Švedas irgi, kai apšepęs, daug geriau atrodo.
Papildyta:
Papildyta:
Jau paskutinej foto Mans`as koks jauniklis visai dar. Kokiu 20 metu Toks mielas, kad nors prie zaizdos dek. Pries paskutinej tai man labiau toks isdykes atrodo. Lyg sakytu "mergyt su manim tikrai nebus liudna" Italas Ignasijus po kokiu 10 metu kai subres turetu but labai grazus vyras.
Kam idomu - Wilma La kurybos daina Do we dare, siulyta LT Eurovizijos atrankai, bet neatrinkta.
Na gal ir nebloga daina, bet nieko ipatingo.
Noriu, kad vel siandien butu eurovizijos finalas. Jei galeciau atsukti laika atgal atsukciau savaite atgal.
Noriu, kad vel siandien butu eurovizijos finalas. Jei galeciau atsukti laika atgal atsukciau savaite atgal.