Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

Nebuvau Polinos dainos gerbėja,greičiau atvirkščiai-nervino jos vaidyba,atrodo nugrius bedainuodama ir numirs skradžiai žemę doh.gif
Bet ji labai graži moteris dabar

http://kak-pohydet.r...a-gagarina.html
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 26, 13:54)
Nebuvau Polinos dainos gerbėja,greičiau atvirkščiai-nervino jos vaidyba,atrodo nugrius bedainuodama ir numirs skradžiai žemę doh.gif

Man tai jau per kūdoka. Įdomu koks ūgis, nes 48 kg, tai toks paauglių svoris šiaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 14:16)
Man tai jau per kūdoka. Įdomu koks ūgis, nes 48 kg, tai toks paauglių svoris šiaip ax.gif

164
google viską žino
lens.gif
šiurpu tą žinoti(čia aš apie google) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 26, 14:30)
164
google viską žino
lens.gif
šiurpu tą žinoti(čia aš apie google) unsure.gif

Tai ir sakiau, kad paauglės svoris jau. Iš vieno kraštutinumo į kitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 14:37)
Tai ir sakiau, kad paauglės svoris jau. Iš vieno kraštutinumo į kitą doh.gif

man tai normaaaliai biggrin.gif ,as su tokiu pat ūgiu norėč tiek sverti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 11:06)
Niekas gi netrukdė jum užsirezervuot ir kitai EV biggrin.gif nespėjot, jūsų problema biggrin.gif žinot, kaip ten apie traukinius sakoma tongue.gif
Tai kad pati jo nerezervavot. tongue.gif O aš rezervavau, rezervuoju, ir rezervuosiu Måns'ą amžiams tongue.gif
Atsakyti
Na, jau nesusimuškit tik biggrin.gif Sąžiningiausia, kad praėjus Eurovizijai prasideda rezervacijos iš naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2015 05 26, 13:54)

Bet tai kaip pasikeitė blink.gif Labai elegantiškai dabar atrodo su trumpesniais plaukais, bet įsivaizdavau, kad ji visada tokia smulkutė buvo. O čia matosi, kad nusikūdinus, papai sunykę visiškai.
Atsakyti
Figūra jos graži dabar, ale tikrai, papų visai neliko, o kokie dideli buvo. Gal jei aš svorio priaugčiau ir papai tuo pačiu užaugtų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 26, 15:08)
Figūra jos graži dabar, ale tikrai, papų visai neliko, o kokie dideli buvo. Gal jei aš svorio priaugčiau ir papai tuo pačiu užaugtų? lotuliukas.gif

Žinoma.
Atsakyti
Ziuriu vis dar kaitina aistras svedas Mans`as. smile.gif Na ir as pati dar vis del jo svaigstu. Netgi sianakt jis buvo mane aplankes... Sapnuose. smile.gif Zodziu sapnavau, kad per eurovizijos finala , kai jis buvo paskelbtas nugaletoju ne Koncita jam iteike eurovizijos trofeju, o as. Jis man pakstelejo i zanduka ir stiprai apkabino, o as taip ir susileidau priglausta prie tooookio seksualaus vyrisko kuno. wub.gif Ech... O tada pabudau.

Ziuriu cia kazkas ruosiasi ji klonuot, tai ir as viena klona rezervuoju. Kuris jau cia bus pagal eile??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 26, 14:57)
Na, jau nesusimuškit tik biggrin.gif Sąžiningiausia, kad praėjus Eurovizijai prasideda rezervacijos iš naujo ax.gif

Pritariu, čia šansas toms, kurioms nepavyko laiku apsirūpinti. Negražu gi per amžius vienai turėtis ir nesidalint. biggrin.gif
Tada aš estą pasiimu. wub.gif Nesvarbu, kad nelaimėjo ir kitais metais nedalyvaus (čia net geriau, nieks neklonuos kaip kad Manso), bet man jo vis vien reik, bus linksmiau kitą Euroviziją, atrankas žiūrėt. biggrin.gif Ir reik gi kažkam iš jo tas baisias kepures atimt, nes gadina visą vaizdą. Ot, meila jam, niekaip nepraeina. blush2.gif
Atsakyti