Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 01:27)
Labai sėkmingai perrezervuojama pasibaigus EV biggrin.gif geriau stokit į eilę, nes tuoj ir klono negausit lotuliukas.gif
hihihi.gif svajokit toliau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 26 gegužės 2015 - 08:55
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 07:52)
Tai visi it vieno rusai jau iš karto pasmerkti ir blogi? Ir negali dalyvauti konkurse, dainuodami taikingą dainą, nes jie rusai?
O gal turite žinių, kad Polina jau persirengusi ir apkasuos su šautuvu? cool.gif

Ai, bet žinot, kokios pvz. Olimpinės žaidynės tiek 1940, tiek 1944 metais buvo išvis atšauktos dėl Antrojo Pasaulinio karo. AIŠKU, renginių ir istorinių įvykių mastas visiškai kitoks, bet principas iš esmės panašus. Juk kad ir kaip ten bebūtų, Rusija vykdo agresyvią užsienio politiką ir siųsti atlikėją dainuot apie taikos balandžius yr mažų mažiausiai absurdiškas dvigubas standartas. Ką jau bekalbėt apie 1980 ir 1984 m. žaidynių boikotus, kuriuos, tiesa, vykdė ir ta pati Sovietų Sąjunga. O juk gi daug kas cypauja, kad "nereiktų painioti sporto/muzikos/kino/darbalažinko su politika!". Ir akivaizdžiai tas posakis galioja visiems, išskyrus pačią Rusiją, nes politikos jie randa visur. Ir išvis, kiek žinau, ta Polinos daina išvis be jokios atrankos išrinkta buvo. Tai tuom viskas ir pasakyta.

Būtų ji dainavusi su šia daina prieš kokius kelis metus ar išvis - atstovavusi kitą šalį, dėl manęs tai lai nors ir pirmą vietą galėjo laimėt.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 07:52)
Tai visi it vieno rusai jau iš karto pasmerkti ir blogi? Ir negali dalyvauti konkurse, dainuodami taikingą dainą, nes jie rusai?
O gal turite žinių, kad Polina jau persirengusi ir apkasuos su šautuvu? cool.gif

Niekas nekalba dabar apie visus rusus, bet ji atstovavo šaliai agresorei. O šalis nusiuntė dainą (nebuvo ten net jokių atrankų) apie taiką, pati kasdien žudanti šimtus žmonių... Ne cinizmas? Ir dar mum grąsino šitie taikos balandžiai tankais, kad nedavėm taškų.. Nu klounai biggrin.gif
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 26, 08:54)
hihihi.gif svajokit toliau  cool.gif

Niekas gi netrukdė jum užsirezervuot ir kitai EV biggrin.gif nespėjot, jūsų problema biggrin.gif žinot, kaip ten apie traukinius sakoma tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 05 26, 09:39)
Būtų ji dainavusi su šia daina prieš kokius kelis metus ar išvis - atstovavusi kitą šalį, dėl manęs tai lai nors ir pirmą vietą galėjo laimėt.

drinks_cheers.gif išvis ne tokia dabar situacija, kad nepainiotum politikos kai kalba eina apie Rusija.. Savo koncertuose kirk tinkama gali dainuot apie taikas, o čia ciniška... Ir dar tos krokodilo ašaros.. Nu man bjauru buvo...
O kaip baigės su tom šalim Mskedonija ir dar kokia ten? Perskaičiavo balsus?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 26, 10:39)
Ai, bet žinot, kokios pvz. Olimpinės žaidynės tiek 1940, tiek 1944 metais buvo išvis atšauktos dėl Antrojo Pasaulinio karo. AIŠKU, renginių ir istorinių įvykių mastas visiškai kitoks, bet principas iš esmės panašus. Juk kad ir kaip ten bebūtų, Rusija vykdo agresyvią užsienio politiką ir siųsti atlikėją dainuot apie taikos balandžius yr mažų mažiausiai absurdiškas dvigubas standartas. Ką jau bekalbėt apie 1980 ir 1984 m. žaidynių boikotus, kuriuos, tiesa, vykdė ir ta pati Sovietų Sąjunga. O juk gi daug kas cypauja, kad "nereiktų painioti sporto/muzikos/kino/darbalažinko su politika!". Ir akivaizdžiai tas posakis galioja visiems, išskyrus pačią Rusiją, nes politikos jie randa visur. Ir išvis, kiek žinau, ta Polinos daina išvis be jokios atrankos išrinkta buvo. Tai tuom viskas ir pasakyta.

Aš vistiek žiūriu iš visų pusių smile.gif Mano galva, atlikėjui labai gerai ir dėl savo ateities karjeros dalyvauti tokiame šou kaip Eurovizija. Ne veltui juk ten veržiasi daug kas. Aš apie visas šalis aišku nesidomėjau, bet pakanka matyti kaip kovoja mūsų atrankose, kiek aistrų. Arba tą patį Bilaną prisiminus kaip jis keturgubinosi visas. Juk ir taip buvo jau didelė žvaigždė, bet visi juk nori dar daugiau.
O kad teko atstovauti būtent šiais metais Rusiją, gal todėl tiek ir nervinosi, gėdijosi ir visaip kitaip. Bet tikriausiai norėjo ir dėl savęs, o gal kaip tik kokių grasinimų susilaukė, kad bus pažlugdyta karjera, jei neatstovaus, juk nežinome. Ji juk tokia angeliško veido, ne daug tokių yra g.gif Gal jai primygtinai buvo siūlyta?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 10:14)
Aš vistiek žiūriu iš visų pusių smile.gif Mano galva, atlikėjui labai gerai ir dėl savo ateities karjeros dalyvauti tokiame šou kaip Eurovizija. Ne veltui juk ten veržiasi daug kas. Aš apie visas šalis aišku nesidomėjau, bet pakanka matyti kaip kovoja mūsų atrankose, kiek aistrų. Arba tą patį Bilaną prisiminus kaip jis keturgubinosi visas. Juk ir taip buvo jau didelė žvaigždė, bet visi juk nori dar daugiau.
O kad teko atstovauti būtent šiais metais Rusiją, gal todėl tiek ir nervinosi, gėdijosi ir visaip kitaip. Bet tikriausiai norėjo ir dėl savęs, o gal kaip tik kokių grasinimų susilaukė, kad bus pažlugdyta karjera, jei neatstovaus, juk nežinome. Ji juk tokia angeliško veido, ne daug tokių yra g.gif Gal jai primygtinai buvo siūlyta?

Gali būt visko.. Dėl to ir esu minėjus, kad prieš atlikėją nieko prieš neturiu. Bet čia jau atskira tema, esmė pačiam šalies dalyvavime tokiu metu besiunčiant tokią ale visai jau nedviprasmišką dainą apie taiką ir meilę, mekenantiems, kad Europa lai nežlugdo jų, lai nenušvilpia ir lai nepainioja pasilinksminimo su politika. Bet kažkaip patys po konkurso pasimiršo šį dalyką ir (kaip ir spėjau) priėmė rezultatus kaip politiką - atseit čia jų "laimėtas referendumas, pergalė" (kas būtų dėjęsi pirmos vietos atveju baisu net pagalvot), ir puolė kai kurie išvis Lietuvai tankais grasint. Nu logiką tai išvis galima ir pro langą išmest šitoj situacijoj.
Atsakyti
Rusijos Federacijos Tarybos Tarptautinių reikalų komiteto vadovas Konstantinas Kosačiovas, lenta.ru.
Komiteto vadovas pažymėjo, kad „Eurovizija“ yra „mažiausiai 50 procentų (o gal ir daugiau) – politika ir geopolitika“.

http://www.delfi.lt/...o.d?id=68071182
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 05 26, 12:02)
Rusijos Federacijos Tarybos Tarptautinių reikalų komiteto vadovas Konstantinas Kosačiovas, lenta.ru.
Komiteto vadovas pažymėjo, kad „Eurovizija“ yra „mažiausiai 50 procentų (o gal ir daugiau) – politika ir geopolitika“.

http://www.delfi.lt/...o.d?id=68071182

bet pamiršote išskirti ir tai, kad jis liko nustebės dėl Rumunijos, Albanijos, Airijos, Belgijos, Danijos balsų ax.gif
Atsakyti
Aš tik dabar supratau, kas man Rusijos pasirodyme atrodė keista ir badė akis - ogi ataugusios Polinos šaknys. Čia specialiai taip? Juk toks kurtas įvaizdis, toks kurtas, o plaukai palikti nei šiokie, nei tokie?

Oi, kad ir mūsų lietuvė pranešėja lygiai taip pat doh.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=68072412
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodel: 26 gegužės 2015 - 12:41
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 26, 10:14)

Ne visi į tą Euroviziją veržiasi, kaip vieną kartą išsireiškė ta susireikšminus kiaunė Jazzu, ji niekada neis į Euroviziją, nes jos dainos atseit per geros tam biggrin.gif
Atsakyti
Eurovizijoje kiekvienais metais yra super gerų dainų ir taip pat prastų. O toji džezūū, tai neabejoju, irgi prie galo liktų su savo "šedevrais".
Atsakyti
QUOTE(Kodel @ 2015 05 26, 12:18)
Aš tik dabar supratau, kas man Rusijos pasirodyme atrodė keista ir badė akis - ogi ataugusios Polinos šaknys. Čia specialiai taip? Juk toks kurtas įvaizdis, toks kurtas, o plaukai palikti nei šiokie, nei tokie?

Nepastebėjau rusės plaukų, man niekas neužkliuvo, tik atkreipiau dėmesį, kad jai labai prastai su anglų ir vos ne kas antrą žodį kartojo amazing, turbūt šitą žodį geriausiai išmoko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 26, 12:41)
Eurovizijoje kiekvienais metais yra super gerų dainų ir taip pat prastų. O toji džezūū, tai neabejoju, irgi prie galo liktų su savo "šedevrais".

Dėl to ir neina į Euroviziją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 05 26, 13:46)
Nepastebėjau rusės plaukų, man niekas neužkliuvo, tik atkreipiau dėmesį, kad jai labai prastai su anglų ir vos ne kas antrą žodį kartojo amazing, turbūt šitą žodį geriausiai išmoko lotuliukas.gif
Papildyta:

Dėl to ir neina į Euroviziją biggrin.gif

Tai ji pati sakė, kad prastai angliškai kalba ir prašė žurnalistų, kad tik paprastus klausimus uždavinėtų smile.gif O švedas, kaip atkreipiau, dėmesį, tai kuo puikiausiai kalba.
Atsakyti