Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(Jolleee @ 2015 05 25, 22:14)
Na niekada jis jūsų nebus, jis amžiams mano smile.gif
Jį praradot jau tą pačią atrankos naktį, kai man į glėbį jį pastūmėjote.
O dabar šaukštai po pietų  cool.gif
Priminsiu jei jau pamiršote>>> ankstesnės temos pašnekėsys

Nieeeko nežinau biggrin.gif kaip vedėjo jo nei viena nerezervavo, o aš dar prieš finalą sakiau, kad jei laimės rezervuoju švedų vedėjus ir atlikėjus biggrin.gif niekas neprieštaravo tada, taip kad sorry biggrin.gif pasidžiaukit paskutinius metus laugh.gif o pastūmėjau aš jį jum šitai EV, kiek ir galioja rezervacija, o ne visom būsimom, neįžūlėkit laugh.gif žodžiu, nespėjot prasitęst rezervacijos, niekas nekaltas dabar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 05 25, 19:57)
Žinokit, vėl žiūriu iš naujo kai kuriuos pasirodymus ir visgi pagalvojau, kad laimėti turėjo Italija. Klausau ir šiurpuliukai per kūną bėgioja, kvapą gniaužia. Švedas, žinoma, puikus, modernus, kabinantis, na, bet čia Italija tikrai klasę parodė.

https://www.youtube....h?v=1TOMqZV2jA8

Jo, bet jei per žiuri pasirodymą lievai sudainavo, taip ir gavos.. Išvis manau, kad žiuri ir žiūrovai turėtų tą patį vertinti pasirodymą.. Nes kažkokia nesąmonė gaunas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 25 gegužės 2015 - 23:17
QUOTE(Nura @ 2015 05 25, 21:07)
Žinokit, aš irgi per finalą nesupratau, tik dabar palietį širdį. bigsmile.gif

Biškį vėlokai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 00:02)
Nieeeko nežinau biggrin.gif kaip vedėjo jo nei viena nerezervavo, o aš dar prieš finalą sakiau, kad jei laimės rezervuoju švedų vedėjus ir atlikėjus biggrin.gif niekas neprieštaravo tada, taip kad sorry biggrin.gif pasidžiaukit paskutinius metus laugh.gif o pastūmėjau aš jį jum šitai EV, kiek ir galioja rezervacija, o ne visom būsimom, neįžūlėkit laugh.gif žodžiu, nespėjot prasitęst rezervacijos, niekas nekaltas dabar biggrin.gif

Jis rezarvuotas mano amžiams, ir jūsų bandymas išvartyti viską kitaip, nieko nepakeis cool.gif
O dėl kitų metų, tai galit turėti kad ir visą likusią švedų tautą. irnesakyk.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Ot kokios dramos vyksta dėl švedo biggrin.gif Matyt jį klonuot jau reikia, kad kaip nors būtų įmanoma išdalint visoms norinčioms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 25, 23:49)
Jis rezarvuotas mano amžiams, ir jūsų bandymas išvartyti viską kitaip, nieko nepakeis  cool.gif

O dėl kitų metų, tai galit turėti kad ir visą likusią  švedų tautą.  irnesakyk.gif
biggrin.gif

Turiu nuvilt, kad aš nebandau, o jau užsirezervavau biggrin.gif ir nieeeko nežinau, laikas protestams jau pasibaigęs cool.gif
O dėl visos tautos, ačiū, už dosnumą, bet apsiribosiu Mans'u cool.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 05 25, 23:54)
Ot kokios dramos vyksta dėl švedo biggrin.gif Matyt jį klonuot jau reikia, kad kaip nors būtų įmanoma išdalint visoms norinčioms lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif nebloga idėja, sakyč laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 00:01)
lotuliukas.gif  thumbup.gif nebloga idėja, sakyč laugh.gif

Aš, kaip idėjos pasiūlytoja, stoju iškart į eilės pradžią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 26, 00:03)
Aš, kaip idėjos pasiūlytoja, stoju iškart į eilės pradžią lotuliukas.gif

Deal, aš stoju į eilės galą, ir kai jau baigsis klonacija čiupsiu pagaliau originalą lotuliukas.gif ilgai laukt teks, bet gi kantrybė-dorybė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 01:01)
Turiu nuvilt, kad aš nebandau, o jau užsirezervavau biggrin.gif ir nieeeko nežinau, laikas protestams jau pasibaigęs cool.gif

lotuliukas.gif na kada gi suprasit, kad kas jau buvo rezervuota, tas visam laikui rezervuota, nebeperrezervuojama nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 05 26, 00:13)
Deal, aš stoju į eilės galą, ir kai jau baigsis klonacija čiupsiu pagaliau originalą lotuliukas.gif ilgai laukt teks, bet gi kantrybė-dorybė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nebus skirtumo, jei klonai - identiški lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 26, 00:20)
lotuliukas.gif na kada gi suprasit, kad kas jau buvo  rezervuota, tas visam laikui  rezervuota, nebeperrezervuojama    nono.gif  lotuliukas.gif

Labai sėkmingai perrezervuojama pasibaigus EV biggrin.gif geriau stokit į eilę, nes tuoj ir klono negausit lotuliukas.gif
Atsakyti
"sunku atsakyti, ar reikėtų tai atskirti nuo politikos, ar ne“.

http://www.delfi.lt/...6#ixzz3bDWKCSMD

mažvaikiai be nuomonės. Lengiau Kirilkiną už kritiką patarkuoti, tokiu pat būtu, kaip tas skinhedas su kiaušiniais. Vaidas tai pakyla, tai leidžiasi mano akyse.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 26, 07:55)
"sunku atsakyti, ar reikėtų tai atskirti nuo politikos, ar ne“.

http://www.delfi.lt/...6#ixzz3bDWKCSMD

mažvaikiai be nuomonės. Lengiau Kirilkiną už kritiką patarkuoti, tokiu pat būtu, kaip tas skinhedas su kiaušiniais. Vaidas tai pakyla, tai leidžiasi mano akyse.

Tai visi it vieno rusai jau iš karto pasmerkti ir blogi? Ir negali dalyvauti konkurse, dainuodami taikingą dainą, nes jie rusai?
O gal turite žinių, kad Polina jau persirengusi ir apkasuos su šautuvu? cool.gif
Atsakyti