Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

QUOTE(fukse @ 2015 05 24, 20:44)
Gal kur klaidą padariau g.gif, nes peržiūrėt visas 40 balsavusių šalių lenteles ir surašyt balsus skirtus Lietuvai, užėmė nemažai laiko  blush2.gif, konkrečiau galima pvz  4u.gif
Beje, ten komisijos skirtos vietos ir žiūrovų skirtos vietos, galutinių suminių rezultatų nerašiau  4u.gif

Tai, kad toje lentelėje klaidų radau kiek atmenu iš vakar vakaro unsure.gif Bet jau neatsimenu ties kuriomis vietomis.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 05 24, 20:44)
Gal kur klaidą padariau g.gif
Beje, ten komisijos skirtos vietos ir žiūrovų skirtos vietos, galutinių suminių rezultatų nerašiau  4u.gif

Klaidų neradau (kas netingite ir turite laiko bei noro, ieškokite) smile.gif
Dar papildžiau bendra vieta ir taškais:
VISŲ ŠALIŲ KOMISIJOS IR ŽIŪROVŲ BALSAVIMAS UŽ LIETUVOS ATSTOVUS

šalis--> skiriama vieta (Jury rank; Televoting rank; Combinet rank; Points)
Airija: komisija- 8, žiūrovai- 1. Bendra vieta 4 ;+7 tšk
Albanija: komisija- 23, žiūrovai- 23. Bendra vieta 24
Armėnija: komisija- 18, žiūrovai- 25. Bendra vieta 22
Australija: komisija- 17, žiūrovai- 12. Bendra vieta 13
Austrija: komisija- 12, žiūrovai- 24. Bendra vieta 20
Azerbaidžanas: komisija- 8, žiūrovai- 18. Bendra vieta 12
Baltarusija: komisija- 12, žiūrovai- 20. Bendra vieta 14
Belgija: komisija- 25, žiūrovai- 18. Bendra vieta 24
Kipras: komisija- 15, žiūrovai- 17. Bendra vieta 16
Čekija: komisija- 16, žiūrovai- 18. Bendra vieta 18
Danija: komisija- 9, žiūrovai- 13. Bendra vieta 10 ;+1 tšk
Estija: komisija- 10, žiūrovai- 9. Bendra vieta 9 ;+2 tšk
Graikija: komisija- 25, žiūrovai- 25. Bendra vieta 26
Gruzija: komisija- 6, žiūrovai- 9. Bendra vieta 8 ;+3 tšk
Islandija: komisija- 16, žiūrovai- 12. Bendra vieta 13
Ispanija: komisija- 20, žiūrovai- 14. Bendra vieta 16
Italija: komisija- 16, žiūrovai- 15. Bendra vieta 16
Izraelis: komisija- 8, žiūrovai- 19. Bendra vieta 15
Juodkalnija: žiūrovai- 24.
Latvija: komisija- 7, žiūrovai- 3. Bendra vieta 4 ;+7 tšk
Lenkija: komisija- 23, žiūrovai- 19. Bendra vieta 21
Makedonija: žiūrovai- 22.
Malta: komisija- 18, žiūrovai- 16. Bendra vieta 16
Moldova: komisija- 18, žiūrovai- 23. Bendra vieta 22
Norvegija: komisija- 8, žiūrovai- 3. Bendra vieta 5 ;+6 tšk
Olandija: komisija- 17, žiūrovai- 16. Bendra vieta 15
Prancūzija: komisija- 14, žiūrovai- 20. Bendra vieta 21
Portugalija: komisija- 26, žiūrovai- 16. Bendra vieta 21
Rumunija: komisija- 23, žiūrovai- 26. Bendra vieta 26
Rusija: komisija- 16, žiūrovai- 22. Bendra vieta 22
San Marinas: žiūrovai- 12.
Serbija: komisija- 23, žiūrovai- 19. Bendra vieta 21
Slovėnija: komisija- 18, žiūrovai- 19. Bendra vieta 19
Suomija: komisija- 17, žiūrovai- 21. Bendra vieta 21
Švedija: komisija- 18, žiūrovai- 16. Bendra vieta 17
Šveicarija: komisija- 4, žiūrovai- 26. Bendra vieta 16
UK: komisija- 14, žiūrovai- 1. Bendra vieta 7 ;+4 tšk
Vokietija: komisija- 11, žiūrovai- 21. Bendra vieta 19
Vengrija: komisija- 16, žiūrovai- 24. Bendra vieta 20
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 19:05)

<...>
Vienas iš perliukų - "Kažin olandė ar žino, kad jos suknelė atrodo taip kaip atrodo?" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif

Man asmeniškai Švedija tai nebuvo kažkas tookio, bet tikrai geriau nei Rosija būtų laimėjus blink.gif Aš savo balsą skyriau Slovėnijai bis.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2015 05 24, 20:33)
lotuliukas.gif  biggrin.gif

Man asmeniškai Švedija tai nebuvo kažkas tookio, bet tikrai geriau nei Rosija būtų laimėjus blink.gif Aš savo balsą skyriau Slovėnijai bis.gif  biggrin.gif

Aš ir Slovėnijai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 14:47)

Įlindau ir aš paskaityt youtube komentarų, tai geriau būčiau to nedarius, nes tikrai šlykštu skaityt kaip rusai su visais gražiausiais keiksmažodžiais koliojasi, Na tipo per Lietuvą jie prakišo lotuliukas.gif
Dar ir San Mariną prisimena, kad neskyrė jiems balų, bet Lietuvai ir prezidentei kliūna labiausiai biggrin.gif Atseit kam tokioms mažoms šalims iš viso leidžia balsuot. Jas reikia sujungti ir tada tik balsus nuskaityt doh.gif

o geriausia tai sujungti su Rosija

QUOTE(BigBang @ 2015 05 24, 14:55)
Aš tai nesuprantu kodėl užkliuvo kad Lietuva už kažką nebalsavo?? Ta pati Rusija už LT nebalsavo man rodos  blush2.gif

nu jiems galima nebalsuoti, o mums negalima

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 15:07)

Skaičiau ir aš panašų komentarą, maždaug - " viskas, prisidirbot, dabar nebevažiuosim pas jus atostogaut bebe.gif "

taip atrodo, kad jie atostogauti važiavo, kad mus paremtų, o ne dėl to, kad patiems čia patinka doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 16:53)
Skaitinėju latvių tarpusavio diskusiją(kaip gerai, kad transleitorius yra biggrin.gif ) Džiaugiasi, kad jų 'braliukai' su stuburu ir jaučia apgailestavimą, kad Lietuvai palyginus nedaug davė. Bėdavoja, kad kitais metais nuo broliukų nebegaus visai su tokiais savo balsavimais laugh.gif

fainuoliai tie braliukai. mes su stuburu, vat bigsmile.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 05 24, 20:06)
Nu super gerai parasytas straipsnis su aiskai isdestytom logiskom mintim. Man irgi labai uzkliuvo tas "Mother Russia" mantyt juos ten visus nostalgija buvusiai SSSR kankina. O komentarai labai puikiai atspindi kokios jie "taikos" siekia. Pasiunte blondine angelisku veideliu ir balta spalva. Pasityciojimas kazkoks. Vikai eriuko kailyje nekitaip.

o kas kada ta mother Russia sake? as kazkaip negirdejau.
bet bajeriukas, kad Rusija Rusijai 12 balų skiria visai juokingas buvo, jei neskaitytume, kad tai pasakė "svarbiausia" pasaulio šalis.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 05 25, 09:21)
o kas kada ta mother Russia sake? as kazkaip negirdejau.

Tas rusu balu pranesejas, kai sujunge, drebtelejo, kad "mother Russia is calling". Visa sale svilpti pradejo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 25, 09:30)
Tas rusu balu pranesejas, kai sujunge, drebtelejo, kad "mother Russia is calling". Visa sale svilpti pradejo.

o, gerai bent kad nušvilpė salė. aš matyt jau vyno per daug pritempus buvau, kad praleidau
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 24, 13:25)
Ir dar keista, kad iš Ispanijos negavom nieko, gi nemažai ten tautiečių, bent jau mano pažįstamų ten daugiausia

Nu tai gal ir tautieciams nepatiko smile.gif
QUOTE(Jolleee @ 2015 05 24, 16:07)

Aww wub.gif vežiojasi visur tą šunį kartu smile.gif nu tik į EV nevežė
Jollee, nu dar pasidžiaukit, pasidžiaukit, bo kitiem metam tai jau mano rezervuotas kaip vedėjas laugh.gif šventai tikiu, kad juo bus biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 19:05)

Atkreipkit dėmesį maždaug nuo 38:25, jei norit išgirsti kaip rusai rėkia su*i na*ui biggrin.gif Bet čia, pasirodo, dar ne lietuviams buvo skirta. Iš karto po to eina Lietuvos balsavimas.
--------
Vienas iš perliukų - "Kažin olandė ar žino, kad jos suknelė atrodo taip kaip atrodo?" lotuliukas.gif
Šiaip tai ten tikrai nemažai galima prirankiot, bet neturiu laiko viską žiūrėt.

blink.gif nu joo..
---------
lotuliukas.gif
Atsakyti
Monteverte, žiūrėk tau naują avatarą radau:
user posted image
Atsakyti
Žodžiu, apsirgau normaliai.. verysad.gif Tai beliko tik su savo skaudančia gerkle ir čiauduliu kartu įsijungt ir stebėt EV pakartojimą.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 05 25, 10:01)
Monteverte, žiūrėk tau naują avatarą radau:

laugh.gif thumbup.gif dėsiu į kolekciją. Kai Serbija kada laimės su liekna atlikėja, mesiu jiems šioą į akis priminimui biggrin.gif

Geras straipsnis, skaityk ir mokykis Čivilyte tu, o ne Vaidas Vaidas Vaidas Vaidas Vaidas Monika biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=68058534
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 05 25, 10:08)
Žodžiu, apsirgau normaliai.. verysad.gif Tai beliko tik su savo skaudančia gerkle ir čiauduliu kartu įsijungt ir stebėt EV pakartojimą.. biggrin.gif

Eurovizijos metu išgertas alkoholis ir patirtas stresas silpnina imunitetą biggrin.gif doh.gif

Sveik 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, kiek babkių susišlavė tas nikas, kur statė už švedą? Kaip pavyko? Atsiliepkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 25, 09:08)

Kažkoks bjaurus virusas slankioja -aš irgi po pirmo pusfinalio kaip apsirgau, tai iki šiol neatsigaunu sad.gif
Atsakyti