Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (15)

Geras straipsnis Gagarinos ir 0 balu tema
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 24, 17:26)
Žiauriai gražus vyras, užsimaniau į Švediją wub.gif
o kur nors parašyta jis single ar turi kokią moterą? biggrin.gif

Netrūko ir provokacijų. Ar tiesa, ar tik gandai, kad atlikėjas tuoksis su Conchita Wurst?
"Mūsų vestuvės įvyks birželį... Mes susituoksime liepą", - į juoką juokais atsakė Mansas.

http://www.delfi.lt/...2#ixzz3b4AcwMpp
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 24, 17:26)

Jis pirmiausia Fb atsirado smile.gif Žiauriai geras ir sutinku su visomis mintimis. Tik labai gaila, kad pas mus mažokai žmonių, sugebančių žvelgti ir matyti daugiau prasmių, o ne tik faktą (padainavo graži mergaitė, gražiai, na ir kas, kad rusė, na ir kas, kad kita Eurovizija galėjo Kryme būti).
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 11:41)
Dekui 4u.gif

Kas mane dar ypac nustebino, tai paskutine vieta sirta Austrijai doh.gif Siaip tai ir galvojau, kad liks neivertinti EV ziurovu, bet kad paskutine vieta ims, tai net nesapnavau  blink.gif Zodziu, mano skonis vertas paskutines vietos laugh.gif Keista kaip cia kiti mano favoritai aukstai uzkope biggrin.gif

Tuk tuk, ne tik Tavo muzikinis skonis toks, aš su savo britu irgi uodegoj likau lotuliukas.gif
O šiaip austras man visai mielai klausėsi, kol strikinėt gale dainos kaip Linkytė nepradėjo doh.gif

QUOTE(Black_white @ 2015 05 24, 12:22)
Na, manau, daina nelabai kokia ir nepatiko.  blush2.gif Nublanko ji tarp stiprių dainų. O ir pakartojimas buvo tik bučinys ir jų neįstojimas, tai tikrai nekaip atrodo ir galvoj nepradėjo skambėt "This time".  g.gif Na, bent jau man ji pranyko bendram kontekste, užsimiršo ir jei nebūčiau jos n kartų girdėjus per atrankas, radiją, tai iš viso net neprisiminčiau kokia tai daina...

drinks_cheers.gif

O dėl Rusijos - labai džiaugiuosi, kad nelaimėjo, nors vienu momentu jau buvau patikėjus jos pergale. Bet, pvz., visiškai nesupratau Čivilytės, skyrusios jai 20 vietą (nemanau, kad tai objektyvu), o labai pritariu Lučiūnui ir dar kažkuriam komisijos nariui, palikusiems Gagariną lentelės apačioj - taip lyg atsiribojant ir nevertinant.
Atsakyti
http://www.15min.lt/...ijos-124-505192 Nu nenuostabu kad jam Vyrai vistiek arčiau širdies lotuliukas.gif
Atsakyti

tikrai, labai taiklus drinks_cheers.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 05 24, 18:04)
Tuk tuk, ne tik Tavo muzikinis skonis toks, aš su savo britu irgi uodegoj likau  lotuliukas.gif
---
O šiaip austras man visai mielai klausėsi, kol strikinėt gale dainos kaip Linkytė nepradėjo  doh.gif

nu bet tai ot, reiškia, tikrai nevykusiai pasirinkom lotuliukas.gif Nenuskilo visai su diedais šįsyk blush2.gif
----
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kam įdomu paklausyti Graham'o Nortono komentarų per balsavimą, tai va linkas:
https://www.youtube....h?v=DfI4k5A1aLE

Atkreipkit dėmesį maždaug nuo 38:25, jei norit išgirsti kaip rusai rėkia su*i na*ui biggrin.gif Bet čia, pasirodo, dar ne lietuviams buvo skirta. Iš karto po to eina Lietuvos balsavimas.

Kaip gaila, kad mes neturim tokio tipo komentatoriaus kaip britų Norton'as biggrin.gif

Vienas iš perliukų - "Kažin olandė ar žino, kad jos suknelė atrodo taip kaip atrodo?" lotuliukas.gif
Šiaip tai ten tikrai nemažai galima prirankiot, bet neturiu laiko viską žiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 gegužės 2015 - 19:13

Nu super gerai parasytas straipsnis su aiskai isdestytom logiskom mintim. Man irgi labai uzkliuvo tas "Mother Russia" mantyt juos ten visus nostalgija buvusiai SSSR kankina. O komentarai labai puikiai atspindi kokios jie "taikos" siekia. Pasiunte blondine angelisku veideliu ir balta spalva. Pasityciojimas kazkoks. Vikai eriuko kailyje nekitaip.
Atsakyti
oi, apgavau truputį, ne ties ta vieta tie keiksmažodžiai. Pamečiau tikslią sekundę doh.gif Nu žodžiu, kam įdomu, susirasit biggrin.gif

*Update
Ir vistik neapgavau. Pasirodo, kad tai girdisi tik tada, kai klausai per abi ausines lotuliukas.gif Pirmai vieną išsiėmus klausiau, tai už tai ir pagalvojau, kad ne ta vieta, nes nesigirdėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 gegužės 2015 - 19:15
QUOTE(linamog @ 2015 05 24, 17:03)
Klausykit, bet as EV lentelej matau, kad Italija Lietuvai 7 balus dave?

ta lentelė, kur buvo įdėta, man vietomis pasirodė netiksli g.gif
Papildyta:

Juk Lietuvoje taip ir yra. Nežinau, tiesa, gal ir kitur taip. Jau nepamenat istorijos kaip ūžė žmonės, kad kažkoks ten prisidirbęs vaikams, po kalėjimo vėl priimtas į tą pačią mokyklą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 20:10)
oi, apgavau truputį, ne ties ta vieta tie keiksmažodžiai. Pamečiau tikslią sekundę doh.gif Nu žodžiu, kam įdomu, susirasit biggrin.gif

*Update
Ir vistik neapgavau. Pasirodo, kad tai girdisi tik tada, kai klausai per abi ausines lotuliukas.gif Pirmai vieną išsiėmus klausiau, tai už tai ir pagalvojau, kad ne ta vieta, nes nesigirdėjo.

Asisukau paklausiau, tikrai girdisi, kai Uk pabalsavo ir Svedija vienu balsu aplenke Rusija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 24, 20:20)
ta lentelė, kur buvo įdėta, man vietomis pasirodė netiksli g.gif
Gal kur klaidą padariau g.gif, nes peržiūrėt visas 40 balsavusių šalių lenteles ir surašyt balsus skirtus Lietuvai, užėmė nemažai laiko blush2.gif, konkrečiau galima pvz 4u.gif
Beje, ten komisijos skirtos vietos ir žiūrovų skirtos vietos, galutinių suminių rezultatų nerašiau 4u.gif
Atsakyti