Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (14)

Ačiū, bobelos, už gerą vakarą, iki kitų metų!
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 24, 00:55)

Martinis buvo geras biggrin.gif

Bet tai pranašingi švedo žodžiai. Tikrai šiandien dėl tokios kovos jis yra heroes thumbup.gif thumbup.gif

Išgelbėjo nuo bėdos...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 00:56)
tai ką ten pripainiojo Užkuraitis doh.gif  biggrin.gif sakė pradžioj 17 biggrin.gif

Armenija aplenke po to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 24, 01:56)
kaip tau nepabosta šikti ant savo šalies. fui ...

kai salis nustos ant pilieciu sikt, tada ir as nustosiu ant jos tongue.gif objektyvi as biggrin.gif
Atsakyti
keista kazkaip latviai 6 estai 7 , mes kaip trecias brolys kvailys kazkur is galo velkames bigsmile.gif
o ta nelemta rusija tik 2,turbut putinas per internet balsavima paderino smile.gif juokas per asaras. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 24, 01:54)
Aš sakau, pusė estų RUSAI!

Na bet ir pas mus to "gėrio" nemažai ax.gif . Keista truputi. Bet džiaugiuos.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 24, 01:54)
Aš sakau, pusė estų RUSAI!

ne smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 05 24, 01:56)
Martinis buvo geras  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif alia tikrai. prašom išduot pavadinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 24, 00:56)
Sakiau mirksiukas.gif Niekada nebūna aukštai tokio tipo dainos smile.gif Nors kad visai pačiame gale liks tai ir aš nesitikėjau biggrin.gif Nu man ji tikrai žyyyymiai geresnė už mūsiškę.

kad austrų geresnė už mūsų tai čia nediskutuotina drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2015 05 24, 01:57)
keista kazkaip latviai 6 estai 7 ,  mes kaip trecias brolys kvailys kazkur is galo velkames  bigsmile.gif
o ta nelemta rusija tik 2,turbut putinas per internet balsavima paderino smile.gif juokas per asaras.  lotuliukas.gif

maziau laizytis, odaugiau daonuot reikejo lotuliukas.gif teisybe bent cia yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 24, 01:44)

nepatiko man tas jūsų šveds, bet džiaugiuos be galo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 05 24, 00:58)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif alia tikrai. prašom išduot pavadinimą smile.gif

nu Martinis ir yra Martinis biggrin.gif

Baltas biggrin.gif
Atsakyti
lietuva su savo 'objektyvumu' cool.gif ryskiai ismete rusakalbiu balsus rusijai cool.gif
Atsakyti