Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (13)

Apklausa: Kas, jūsų nuomone, laimės 2015-ųjų Euroviziją? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o, man patinka jie bigsmile.gif

tik tos ausinės - ne biggrin.gif
Atsakyti
Brrr koks slovenes nemielas balsas blush2.gif Atsiprasau gerbeju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 05 23, 22:21)
Nu *****, kiekvieną kartą pamatau vedėjas ir neatsistebiu suknelėmis... Iš blogosios pusės. Tikrai nekokios..  schmoll.gif Kažin, gal stilistai jų labai nemėgo ar dar kas biggrin.gif

tai, kad daugeliui šalių dzin tie rūbai, pažiūrėkit į serbę biggrin.gif mūsiškės su serbės apranga turbūt nebūt išleidę iš oro uosto
Atsakyti
mane tai kaip tik labai ramina jis ir bais mielas ausiai biggrin.gif
Atsakyti
Niu balsas tai nepamirštamas moteros.. biggrin.gif graži būtų, ausinės ją užgožia
Atsakyti
Super pirmoji atlykeja, sripriai skamba
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 22:21)
Jop.. "What if" vadinasi, tikrai rusė dainavo...

aš be žodžių tada... Jau ir taip jiems dėmesio tame building bridges filmuke daug skyrė doh.gif Lietuvos, Estijos ar Latvijos net neparodė cool.gif

Na, bet apie Austrijos politiką aš turiu savo nuomonę, kurios gal čia nereikšiu, nes ne į temą visai. Žodžiu, nesigadinam nuotaikos smile.gif

Slovėnės daina man faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 23 gegužės 2015 - 21:24
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 22:23)
Niu balsas tai nepamirštamas moteros..  biggrin.gif graži būtų, ausinės ją užgožia

Kaip koks parazitas tos ausines - be jokios idejos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 22:23)
ausinės ją užgožia

bet atkreipia dėmesį, toks ir tikslas turbūt
Atsakyti
O man visai įdomus slovėnės balsas.. Toks išskirtinis kažkiek. ax.gif Daina nėr baisiai ypatinga, nėr labai bloga, bet ir ne favoritė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 05 23, 21:00)
Ir tu skaitei, tuktuk? Nerandu niekur... sad.gif gal bent maždaug kas pamena kur.. dabar užsigraušiu kol nerasiu  unsure.gif

Plem, kazkas buvo, kur kartu su estais ir latve.
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 21:06)
Niekaip nepamenu pavadinimo tos straipsnio. Žinau tik kad fotkė abiejų susiglaudusių buvo biggrin.gif

Monika sedejo ant keliu jam!!!
QUOTE(Varinija @ 2015 05 23, 21:38)
... vajetau kokia musu Monikute neiskalbinga, kas antras zodis--- jo... jo... jo... g.gif

Man irgi ziauriai uzstrigo.
Atsakyti
Man tiek balsas, tiek daina slovėnės patinka smile.gif
Atsakyti