Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (13)

Apklausa: Kas, jūsų nuomone, laimės 2015-ųjų Euroviziją? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Geriau nei pusfinaly mūsiškiai pasirodė, šauniai thumbup.gif
Atsakyti
ir po scena lyg nebelakste susikibe?
Atsakyti
Tikrai kažkas ne taip gavosi, ne specialiai, nes neįstojo kur reikėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 05 23, 22:51)
kame bajeris, uzsibuciavo? kodel nebuvo zodziu and you will see what you miss.? kodel uzkuraitis sako, kad rgeriausias pasirodymas, jei nepadainavo zodziu?

nes gejams labiau patiks
Atsakyti
Man šviečia, kad mūsiškiai gali ir pirmame dešimtuke būti. Persiprašau už overestimeišiną.
Atsakyti
Kaži kodėl ir pati serbė atlikėja nenusimeta drabužėlių kaip pritariantieji? biggrin.gif
Atsakyti
jos dar ir plaukai blizga ohmy.gif Galvojau, kad ta mada kokiais '98 baigės ohmy.gif
Atsakyti
Net išsigandau dėl lietuvių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet jie ir nepadainavo visko. "one kiss ....." juk turėjo dar būt "and you see wha't you miss.." ar aš iš streso nebegirdėjau? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 23, 21:51)
Tikrai kažkas ne taip gavosi, ne specialiai, nes neįstojo kur reikėjo. smile.gif

tai gaila tada
Atsakyti
Ir vdrug laimi serbe!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2015 05 23, 22:52)
Net išsigandau dėl lietuvių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bet jie ir nepadainavo visko. "one kiss ....." juk turėjo dar būt  "and you see wha't you miss.." ar aš iš streso nebegirdėjau? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bučinys užsitęsė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2015 05 23, 22:50)
pasikartosiu, man tai LT atstovai kaip pabroliai is vestuviu pabege
NEPATIKO nei daina, nei sceniniai rubai, nei tas trio bucinys kazkoks pritemptas  g.gif
nors vyrui prisakiau , kad Olandijoje balsuotu uz juos, visgi reikia palaikyti tautiecius

pasirodymas, mano muzikiniu skoniu, kičinis, bet EV kontekste puikiai tiko smile.gif

Atsakyti