Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (13)

Apklausa: Kas, jūsų nuomone, laimės 2015-ųjų Euroviziją? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
OMG kooks ilgas bučinys buvo biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
uzdelse su buckiu ir pasimete su istojimu, kazkas ne taip gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai geras pasirodymas, labai gerai, kad užsilaikė su bučiniu, net apmirė visi ten thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai pasirodė mūsiškiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man atrodo geriau nei pusfinalyje bigsmile.gif Ir su bučiniu biškį paimprovizavo biggrin.gif Pailgino laugh.gif
Atsakyti
pasikartosiu, man tai LT atstovai kaip pabroliai is vestuviu pabege
NEPATIKO nei daina, nei sceniniai rubai, nei tas trio bucinys kazkoks pritemptas g.gif
nors vyrui prisakiau , kad Olandijoje balsuotu uz juos, visgi reikia palaikyti tautiecius
Atsakyti
o, šita baba jaga ar kaip jūs ten ją vadinot biggrin.gif Su visu savo morenginiu tortu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 05 23, 22:49)
Labai geras pasirodymas, labai gerai, kad užsilaikė su bučiniu, net apmirė visi ten thumbup.gif biggrin.gif

bet rimtai net apmire lotuliukas.gif
Atsakyti
kur dietologas unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
o tai nespecialiai taip??
as kai su istojimais nenusimanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 23, 22:45)
herpeso puslelines blyn jums, dirbtiniai laizytojai liezuvis.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(illuminated @ 2015 05 23, 22:48)
Nesupratau, specialiai jie čia uždelsė ties tuo bučiniu ar kaip? g.gif  biggrin.gif

manau, specialiai smile.gif

nu bet suskambėjo, atrodė puikiai mūsiškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 05 23, 21:50)
Labai gerai pasirodė mūsiškiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Man atrodo geriau nei pusfinalyje bigsmile.gif Ir su bučiniu biškį paimprovizavo biggrin.gif Pailgino laugh.gif

Man atrodė, kad drąsiau, mažiau jaudulio drinks_cheers.gif

Atsakyti
kame bajeris, uzsibuciavo? kodel nebuvo zodziu and you will see what you miss.? kodel uzkuraitis sako, kad rgeriausias pasirodymas, jei nepadainavo zodziu?
Atsakyti