Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 10, 10:13)
Nu va- kas cia per kalbos...
Siaip ir as esu is tu, kur viska meta pusiaukelej, bet su sita dieta save motyvuoju taip, kad jei as neatsilaikysiu 14 dienu, vadinasi as nieko gyvenime nesugebu ir neturiu visai valios. Juo labiau, kad cia valgai, nereikia visiskai badauti.
Taigi bandysiu kiek imanoma eiti iki galo, pas jokius draugus nevaziuosim, jokiu party ir gimtadieniu nenusimato, taigi labai liuks- viskas tik nuo manes priklauso.
As perskaiciau dar ir sena tema- tai tikrai labai mazai merginu nueina iki galo, nes cia ne 5 dienu dieta.... O kaip dziaugiasi ir kokios laimingos tos, kurios pasiekia finisa! Visos sako, kad tikrai verta! Noriu ir as ta laime pajausti. Mane dar motyvuoja nevalgyti, nes dabar vasara, nes ziema as negaliu laikytis jokiu dietu- krecia saltis, o vasara tai no problem- saulute sildo. Be to uz menesiuko siausiam i Lietuvele, tai taip norisi neatrodyti visiskai teslei, juk su visiai teks susitikti- artimieji, draugai!
As rytui dziuveseli valgiau toki, kaip Gruce parode tik kitos firmos. Suvalgiau du, nes jie tokie lengvi ir plonyciai, tai nemanau, kad didelis nusizengimas, bet tiek pas mane tiek pas Gruce juose yra druskos- vat cia jau negerai, bet tik tiek kad jos labai mazai ten,tai gal nieko tokio.
Papildyta:

Trecia diena ir minus 1,1!!!! Kaip fainai!!!! thumbup.gif Taip ir toliau!  4u.gif

Aciu, tikiuosi ir toliau taip kris, nors po 0.5 kg ir tai butu nerealus pasiekimas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

dėl žalio kiaušinio, laikantis pirmą kartą mano variante jo nebuvo, o antrąjį ir dabar net neketinau gerti žalio, normaliai išsivirsiu rolleyes.gif

dėl valgymo laikų, stengiuosi pabaigti vakarieniauti iki 18 h., o pietauju apie 13 h. smile.gif

dėl džiūvėsėlio, tai prieš kelias dienas pasidedu paprasčiausios juodos duonos (dažniausiai "Ajerų", ji man skaniausia) ir susidžiovinu natūraliai ax.gif

dėl mėsos svorio, aš sveriu žalią, nes nelogiška, kaip žinoti kiek bus išvirtos, bet aš dažniausiai valgau mažesnes porcijas nei nurodyta, man nesutelpa visas kiekis. Kad ir vakar suvalgiau vienu metu vieną kiaušinį iš dviejų, apie 130 gramų jautienos vietoj 200 g. ir kopūstų.

dėl morkų, kaaaaip aš nemėgstu virtų morkų doh.gif ir dar be nieko doh.gif pats neskaniausias dalykas iš visos dietos doh.gif

Nuo pirmojo karto laikymosi, labai sumažinau druskos kiekį, ir vietoj cukraus kur tik įmanoma vartoju medų.

Visa laimė, laikantis abu ankstesniuosius kartus pavyko ištverti iki pat galo bigsmile.gif

Virdama jautieną ar vištieną, naudoju prieskonius "Lieknėjimui", kurie neturi visiškai druskos, tai man pagerina skonį, aišku ne kaži kas, bet geriau nei nieko, nes kai pirmąjį kartą viriau visiškai be nieko, tai čiut bloga nepasidarė doh.gif dabar jau turiu patirties ir žinau kaip man skaniau ir geriau smile.gif

Sversiuosi po kelių dienų, nes mmm gali rodyti netikslius skaičius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 10, 10:58)
Laba diena,

dėl žalio kiaušinio, laikantis pirmą kartą mano variante jo nebuvo, o antrąjį ir dabar net neketinau gerti žalio, normaliai išsivirsiu  rolleyes.gif

dėl valgymo laikų, stengiuosi pabaigti vakarieniauti iki 18 h., o pietauju apie 13 h. smile.gif

dėl džiūvėsėlio, tai prieš kelias dienas pasidedu paprasčiausios juodos duonos (dažniausiai "Ajerų", ji man skaniausia) ir susidžiovinu natūraliai  ax.gif

dėl mėsos svorio, aš sveriu žalią, nes nelogiška, kaip žinoti kiek bus išvirtos, bet aš dažniausiai valgau mažesnes porcijas nei nurodyta, man nesutelpa visas kiekis. Kad ir vakar suvalgiau vienu metu vieną kiaušinį iš dviejų, apie 130 gramų jautienos vietoj 200 g. ir kopūstų.

dėl morkų, kaaaaip aš nemėgstu virtų morkų  doh.gif ir dar be nieko  doh.gif pats neskaniausias dalykas iš visos dietos  doh.gif

Nuo pirmojo karto laikymosi, labai sumažinau druskos kiekį, ir vietoj cukraus kur tik įmanoma vartoju medų.

Visa laimė, laikantis abu ankstesniuosius kartus pavyko ištverti iki pat galo  bigsmile.gif

Virdama jautieną ar vištieną, naudoju prieskonius "Lieknėjimui", kurie neturi visiškai druskos, tai man pagerina skonį, aišku ne kaži kas, bet geriau nei nieko, nes kai pirmąjį kartą viriau visiškai be nieko, tai čiut bloga nepasidarė  doh.gif dabar jau turiu patirties ir žinau kaip man skaniau ir geriau  smile.gif

Sversiuosi po kelių dienų, nes mmm gali rodyti netikslius skaičius  doh.gif

Angliskam dietos variante isskaiciau kad morkas valgyti zalias arba virtas pagardintas citrinu sultimis ir lasu alyvuogiu aliejaus, tai as sakiau valgysiu taip paruostas nes nuo virtu pykins smile.gif ir del kiausinio raso kad kietai virtas
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 10, 13:10)
Angliskam dietos variante isskaiciau kad morkas valgyti zalias arba virtas pagardintas citrinu sultimis ir lasu alyvuogiu aliejaus, tai as sakiau valgysiu taip paruostas nes nuo virtu pykins smile.gif ir del kiausinio raso kad kietai virtas

Dėkuj 4u.gif bet kodėl tada rašo netaisyklingus vertimus ir taip klaidina žmones? doh.gif gal nenori, kad žmonės laikytųsi dietos, juk virtos morkos ir žalias kiaušinis neskaniau nei žalios morkos bei virtas kiaušinis biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2015 06 10, 10:13)
Grucė, man tavo parasas labai patinka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 10:53)
Ir kiek jų ryte pusryčiams suvalgote?  ax.gif

Du

QUOTE(Elfuke @ 2015 06 10, 12:13)
bet tiek pas mane tiek pas Gruce juose yra druskos- vat cia jau negerai, bet tik tiek kad jos labai mazai ten,tai gal nieko tokio.

Tai juodoj duonoj gi irgi druskos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 06 10, 14:10)
Ačiū  4u.gif
Du
Tai juodoj duonoj gi irgi druskos yra  g.gif

Tai taip, bet ja nepaimsi- vis tiek kas bus deta- ar cukraus ar druskos. Ai, nieko tokio. smile.gif
Atsakyti
Jutta, Elfuke ačiū už palaikymą 4u.gif

Sankcija, kas ten per prieskoniai "Lieknėjimas"? Kokios žolelės į jų sudėtį įeina ir kur jų gauti? smile.gif
Atsakyti
Jei kam idomu imetu angliska dietos varianta

It takes 14 days to complete this famous weight loss Japanese diet plan.
During this time you may only drink water between your meals. It is important to drink at least 8 cups of water per day.
This diet does not allow any salt, sugar, alcohol, bread and any other foods except for the ones in the menu.
For best results do not make any changes to the Japanese weight loss diet menu. If you strictly follow this diet you will lose up to 15 pounds or even more depending on your initial weight and age.
Many people may think that because this diet is called Japanese that this is what people eat in Japan. This isn't so. I am not quite sure why this diet got such a title, but I do know that it's simplicity resembles that of traditional Japanese diet.
Do not repeat Japanese diet more that once a year as it may imbalance your metabolism.
Warning: This is a low calorie diet. Consult your doctor before going on a low calorie diet.
Japanese Diet Menu

Day 1

Breakfast - black coffee or tea.
Lunch - 2 hard-boiled eggs, romaine lettuce salad with olive oil, one fresh tomato.
Dinner - broiled, steamed or boiled fish, romaine lettuce salad with olive oil.
Day 2

Breakfast - black coffee, one toast.
Lunch - broiled, steamed or boiled fish, romaine lettuce salad with olive oil.
Dinner - 8 oz broiled beef steak, one low fat plain yogurt.
Day 3

Breakfast - black coffee.
Lunch - one hard boiled egg, 3 large fresh or boiled carrots with olive oil and
lemon juice dressing.
Dinner - apples.
Day 4

Lunch - one large root of parsnip or fennel, fried in olive oil, apples.
Dinner - 2 hard-boiled eggs, 8 oz broiled beef steak, romaine lettuce salad with
olive oil.
japanese diet
Day 5

Breakfast - one fresh carrot, dressed with lemon juice.
Lunch - 16 oz large broiled, steamed or boiled fish, 2 cups of unsalted tomato
juice.
Dinner - broiled, steamed or boiled fish, romaine lettuce salad with olive oil.
Day 6

Lunch - 16 oz steamed or broiled chicken breast, romaine lettuce salad with olive
oil or steamed carrots.
Dinner - 2 hard-boiled eggs, fresh sliced carrot with olive oil and lemon juice
dressing.
Day 7

Breakfast - green or black tea.
Lunch - 8 oz broiled beef steak, any fruits.
Dinner - choose whatever you want from previous days except for day 3.

Repeat the above Japanese diet menu from day 8 to 14.
Atsakyti
Sveikos, siandien 7-ta diena smile.gif pamirsau pasisverti ax.gif
bet laikausi be nuokrypiu smile.gif
siandien pietum galejau valgyt bet kokius vaisius smile.gif tai apvaziavau gal 4 vietas ryte , kol braskiu gavau smile.gif labai ju norejau.
As zuvi garinu-su prieskoniais ir citrinom, tai labai skanu buna, visai nesijaucia, kad be druskos. Man blogiau su jautiena verysad.gif labai sprangu ja kramtyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 10 birželio 2015 - 14:57
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 10, 13:56)
Sveikos, siandien 7-ta diena smile.gif pamirsau pasisverti  ax.gif
bet laikausi be nuokrypiu smile.gif
siandien pietum galejau valgyt bet kokius vaisius smile.gif tai apvaziavau gal 4 vietas ryte , kol braskiu gavau smile.gif labai ju norejau.
As zuvi garinu-su prieskoniais ir citrinom, tai labai skanu buna, visai nesijaucia, kad be druskos. Man blogiau su jautiena verysad.gif  labai sprangu ja kramtyti..

Oi kokie faini tavo pietus, as tai paveluotus pietus valgiau nes pas klienta buvau, be to ir nelabai kokie mano pietus be druskos cukinija neskani visai, laukiu vakarienes kiausiniu ir mesos biggrin.gif

Man idomu ar kas isbande garint jautiena, galvoju gal biski sultingesne butu, nes lasisa nors ir be prieskoniu bet sultinga buvo
Atsakyti
As siandien pietums valgiau lasisa ir vietoj balto marin. kopusto- valgiau melyna marinuota. Ant lasisos uzsiberiau cesnako milteliu ir citrinos lasu, tai kaip skanu buvo. :-) o kokia alkana buvau po pusryciu- siaubas, tai taip gerai prikirtau per pietus....
Vakare siandien ant garu virsiu jautiena- ziuresim kas gausis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 10 birželio 2015 - 16:45
Po vakarienes... Jetau, kaip neskanu buvo siandienos vakariene, fuiiii..... Jautiena be druskos kazkas baisaus.... Vos nenutraukiau dietos, nes nu ziauru.... doh.gif
Atsakyti