na as nevalgiau zalio, as valgiau skystai virta, o mesa tai zalia sveriausi
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 09, 15:17)
Sveika! :-) tai mes su tavim siandien abi pradedam. Tikiuosi, kad abi ir pabaigsim ja. Bus smagu sulygint rezultatus. As jau po pietu- gana sociai buvo tie du kiasiniai ir kopustu salotos, kopustu tai nemazai suvalgiau, aisku keista valgyti be druskos, bet nieko- imanoma. Vakare laukia zuvyte- nusipirkau menke. As pasirinkau dietos varianta su zalia arbata- kava irgi megstu, bet ne tiek, kad gerti kiekviena ryta, tai su arbata man priimtiniasnis variantas. Kada merginos vakarieniaujat- kelinta valanda?
Dar keista, kad parasyta, kad galima gerti arba mineralini arba virinta vandeni, o ka siaip vandens negalima gerti? vakarieniausiu siandien apie 7 valanda.
Mano tikslas irgi 5 kg, aisku gali ir 7 nukristi, bet netikiu kad tiek gali nukristi per 2 savvaites, tad jei nukris 5 bus nerealu!
Papildyta:
Sveika prisijungus- daugeja musu! Vasara savo daro! as irgi naujoke.
Dar keista, kad parasyta, kad galima gerti arba mineralini arba virinta vandeni, o ka siaip vandens negalima gerti? vakarieniausiu siandien apie 7 valanda.
Mano tikslas irgi 5 kg, aisku gali ir 7 nukristi, bet netikiu kad tiek gali nukristi per 2 savvaites, tad jei nukris 5 bus nerealu!
Papildyta:
Sveika prisijungus- daugeja musu! Vasara savo daro! as irgi naujoke.
Stengiuosi valgyti tuo paciu laiku, pusryciai 7-8 pietus 12.30-13.30 vakariene 17.30-18.30
QUOTE(EEmama @ 2015 06 09, 16:36)
Sveikos
nu ka baigiau dieta as -5.5kg ir kaip rasiau vakar jeigu ne stresines situacijos kuriose ryju kai nezinau kas, butu tikrai daug daugiau jauciuosi itin fainai ir kas svarbiausia dingo tas ziaurus potraukis saldumynams nu vienu zodziu esu 9 damguj
jutta, sveika, nezsinau ar prisimeni mane mes abi buvom atidejusiu planavima skyreli
Papildyta:
ir dar geriausias dalykas pries pora savaiciu susipirkau kelnes ir bridzus atostogom, ogi siandien pasimatuoju .... dideles sakau, brangusis reiks sopintis, o tas irgi issiepes sako nu reik tai reik
nu ka baigiau dieta as -5.5kg ir kaip rasiau vakar jeigu ne stresines situacijos kuriose ryju kai nezinau kas, butu tikrai daug daugiau jauciuosi itin fainai ir kas svarbiausia dingo tas ziaurus potraukis saldumynams nu vienu zodziu esu 9 damguj
jutta, sveika, nezsinau ar prisimeni mane mes abi buvom atidejusiu planavima skyreli
Papildyta:
ir dar geriausias dalykas pries pora savaiciu susipirkau kelnes ir bridzus atostogom, ogi siandien pasimatuoju .... dideles sakau, brangusis reiks sopintis, o tas irgi issiepes sako nu reik tai reik
Oi kaip faina, sveikinimai pabaigus dieta
QUOTE(Grucė @ 2015 06 09, 16:55)
Tos, kurios jau laikėtės- kaip valgot žalią kiaušinį? Ir dar- pvz., 200 g žuvies ar mėsos- tai čia jau paruoštos ar dar žalios? Man šiandien antra diena ir susimąsčiau, kaip iš tikrųjų turi būt
As sakiau nevalgysiu matyt nes darbe ne kaip atrodyciau
As manau kad paruostos turi omeny, nes kazkur lyg buvau uzmacius
Pastebėjau, kad dauguma labai sąžiningai laikosi, visų dietos nurodymų. Aš būsiu dvejetukininkė šioj srity - nes ir kavos išgeriu apie 3 puodelius per dieną, ant žuvies, bei salotų vietoj druskos citrinos sulčių užsilašinu, ir kiaušinio žalio - ne ne ne tikrai nevagysiu Be to, kai kurios porcijos tikrai per didelės, pvz. trečios dienos - 2 kiaušiniai, 200 g. jautienos ir dar kopūstų salotos... Tai kiaušinių atsisakysiu, kaip ir puse virtos vištos nesuvalgysiu - per daug sprangu man
QUOTE(Niamh @ 2015 06 09, 19:25)
Pastebėjau, kad dauguma labai sąžiningai laikosi, visų dietos nurodymų. Aš būsiu dvejetukininkė šioj srity - nes ir kavos išgeriu apie 3 puodelius per dieną, ant žuvies, bei salotų vietoj druskos citrinos sulčių užsilašinu, ir kiaušinio žalio - ne ne ne tikrai nevagysiu Be to, kai kurios porcijos tikrai per didelės, pvz. trečios dienos - 2 kiaušiniai, 200 g. jautienos ir dar kopūstų salotos... Tai kiaušinių atsisakysiu, kaip ir puse virtos vištos nesuvalgysiu - per daug sprangu man
Tai nieko tokio- nemanau, kad uzsilasinat citrinos sulciu, tai jau kazka keicia. Jauciu ir as lasinsiu, nes ka tik suvalgiau menkes gabaleli, tai vajei- visai be skonio. Sedziu dabar alkana- nieko nepavalgiau nuo tos zuvies.
Eisiu gal arbatos pasidarysiu. Kazin galima po vakarienes gerti skysciu ar ne, nes ten parasyta, kad gerti tarp valgymu? Daug neaiskumu sitoj dietoj- rytoj as valgysiu viena kiausini vietoj dvieju, nes tikrai bus per daug visko.
Papildyta:
QUOTE(EEmama @ 2015 06 09, 18:36)
Sveikos
Papildyta:
Papildyta:
Sveikinimai! Nieko sau- net drabuziai per dideli pasidare!!!
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2015 06 09, 19:13)
Stengiuosi valgyti tuo paciu laiku, pusryciai 7-8 pietus 12.30-13.30 vakariene 17.30-18.30
O kuri daugiau sveria, nes as tai ant garu darysiu? Bet turbut sveria daugiau paruosta.
Zalio kiausinio nevalgysiu- minkstai pavirsiu, bet kaip skysta kiausini valgyti, tai neisivaizduoju...
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 09, 20:35)
O kuri daugiau sveria, nes as tai ant garu darysiu? Bet turbut sveria daugiau paruosta.
Zalio kiausinio nevalgysiu- minkstai pavirsiu, bet kaip skysta kiausini valgyti, tai neisivaizduoju...
Daugiau sveria žalia- garinau menkę apie 330 g, aišku, atsimetė kaulas, tai žuvies gavosi apie 220 g. Vakar išviriau 100 g jautienos- gavosi 75 g.
Nu vat aš žalio irgi niekaip nepraryčiau, virsiu nors truputį.
Labas rytas Na ką, išaušo trečioji diena. Svarstyklės rodo dar -0,300. Aišku, norėtusi daugiau... Ir, kaip visada, trečiąją dieną man prasideda motyvacijos stoka - vis kirba mintis - o kas po dietos ir pan. Įdomu kaip kitoms sekasi? Ir pasidalinkite kokį džiūvėsėlį valgote pusryčiams? Nes aš nieko geresnio nesugalvojau - Jorės tamsios duonos džiūvėsėlius su saulėgrąžom kremtu.
QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 07:12)
Labas rytas Na ką, išaušo trečioji diena. Svarstyklės rodo dar -0,300. Aišku, norėtusi daugiau... Ir, kaip visada, trečiąją dieną man prasideda motyvacijos stoka - vis kirba mintis - o kas po dietos ir pan. Įdomu kaip kitoms sekasi? Ir pasidalinkite kokį džiūvėsėlį valgote pusryčiams? Nes aš nieko geresnio nesugalvojau - Jorės tamsios duonos džiūvėsėlius su saulėgrąžom kremtu.
Labas rytas man siandien irgi trecia diena tai -1.1kg
Niamh priklauso kiek virsvorio turi ir kaip krenta, pas mane ziauriai daug ir galvojau kad nekris taip bet kai saziningai laikausi tai ir krenta, tik nepasiduok nes verta kad tu pati geriau jaustumeisi
As kadangi ne LT tai susiradau lenkiskoj parduotuvej dziuveseliu be cukraus ir druskos ji ir valgau.
Nemegstu virtu morku taip kad nelaukiu rytojaus pietu, bet atsilaikysiu
QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 09:12)
Ir pasidalinkite kokį džiūvėsėlį valgote pusryčiams? Nes aš nieko geresnio nesugalvojau - Jorės tamsios duonos džiūvėsėlius su saulėgrąžom kremtu.
Aš tokius nusipirkau
Grucė, man tavo parasas labai patinka
QUOTE(Grucė @ 2015 06 10, 09:41)
Ir kiek jų ryte pusryčiams suvalgote?
QUOTE(Grucė @ 2015 06 10, 08:27)
Daugiau sveria žalia- garinau menkę apie 330 g, aišku, atsimetė kaulas, tai žuvies gavosi apie 220 g. Vakar išviriau 100 g jautienos- gavosi 75 g.
Aha, aisku!
Labas rytas, visoms japoniukems!!!!
Siandien man antroji diena. Svarstykles rodo 1kg ir 200 g maziau- ryte buvau 75, 3. Atsikeliau su sunkia galva, dabar geriu arbatele ir jau suvalgiau tamsu dziuveseli. Biski atsigaunu, kai arbata geriu. Neuzilgo keliausiu i parduotuve pirkti zuvies ir raugintu kopustu. Vakar vyras sau pasidare manu koses ir tarkavosi cinamona- taip skaniai namai kvepejo, net silpna daresi, o as valgiau ta beskone menke.... Mano vyras labai supratingas siuo klausimu, jei as dietinusi, tai vakarienes gaminasi pats ir as pati neisivaizduoju, kaip kitos moterys sugeba visokius skanumynus seimai vakare daryti, kai pacioms is bado suka skrandi! ;-) didziausia pagarba tokioms moterys, nes as taip nu niekaip nesugebeciau- esu visiska bevale!
QUOTE(Niamh @ 2015 06 10, 09:12)
Nu va- kas cia per kalbos...
Siaip ir as esu is tu, kur viska meta pusiaukelej, bet su sita dieta save motyvuoju taip, kad jei as neatsilaikysiu 14 dienu, vadinasi as nieko gyvenime nesugebu ir neturiu visai valios. Juo labiau, kad cia valgai, nereikia visiskai badauti.
Taigi bandysiu kiek imanoma eiti iki galo, pas jokius draugus nevaziuosim, jokiu party ir gimtadieniu nenusimato, taigi labai liuks- viskas tik nuo manes priklauso.
As perskaiciau dar ir sena tema- tai tikrai labai mazai merginu nueina iki galo, nes cia ne 5 dienu dieta.... O kaip dziaugiasi ir kokios laimingos tos, kurios pasiekia finisa! Visos sako, kad tikrai verta! Noriu ir as ta laime pajausti. Mane dar motyvuoja nevalgyti, nes dabar vasara, nes ziema as negaliu laikytis jokiu dietu- krecia saltis, o vasara tai no problem- saulute sildo. Be to uz menesiuko siausiam i Lietuvele, tai taip norisi neatrodyti visiskai teslei, juk su visiai teks susitikti- artimieji, draugai!
As rytui dziuveseli valgiau toki, kaip Gruce parode tik kitos firmos. Suvalgiau du, nes jie tokie lengvi ir plonyciai, tai nemanau, kad didelis nusizengimas, bet tiek pas mane tiek pas Gruce juose yra druskos- vat cia jau negerai, bet tik tiek kad jos labai mazai ten,tai gal nieko tokio.
Papildyta:
QUOTE(jutta @ 2015 06 10, 09:31)
Labas rytas man siandien irgi trecia diena tai -1.1kg
Niamh priklauso kiek virsvorio turi ir kaip krenta, pas mane ziauriai daug ir galvojau kad nekris taip bet kai saziningai laikausi tai ir krenta, tik nepasiduok nes verta kad tu pati geriau jaustumeisi
As kadangi ne LT tai susiradau lenkiskoj parduotuvej dziuveseliu be cukraus ir druskos ji ir valgau.
Trecia diena ir minus 1,1!!!! Kaip fainai!!!! Taip ir toliau!