QUOTE(conve®se @ 2015 06 09, 16:03)
Sveikos, kuri sios dietos varianta geriausiai rinktis? Siandien pradedu dietintis, tikslas minus 5kg. Bet be 3kavos puodeliu per diena neisgyvensiu
kaip manot, ar pakenks rezultatams?
Sveika! :-) tai mes su tavim siandien abi pradedam. Tikiuosi, kad abi ir pabaigsim ja. Bus smagu sulygint rezultatus. As jau po pietu- gana sociai buvo tie du kiasiniai ir kopustu salotos, kopustu tai nemazai suvalgiau, aisku keista valgyti be druskos, bet nieko- imanoma. Vakare laukia zuvyte- nusipirkau menke. As pasirinkau dietos varianta su zalia arbata- kava irgi megstu, bet ne tiek, kad gerti kiekviena ryta, tai su arbata man priimtiniasnis variantas. Kada merginos vakarieniaujat- kelinta valanda?
Dar keista, kad parasyta, kad galima gerti arba mineralini arba virinta vandeni, o ka siaip vandens negalima gerti?
vakarieniausiu siandien apie 7 valanda.
Mano tikslas irgi 5 kg, aisku gali ir 7 nukristi, bet netikiu kad tiek gali nukristi per 2 savvaites, tad jei nukris 5 bus nerealu!
Papildyta:
QUOTE(Niamh @ 2015 06 09, 15:18)
Sveikos
jungiuosi ir aš į būrį. Šiandien man antra diena, po pirmos dienos svarstyklės rodė stebuklingus skaičius -1,700, bet tai turbūt atsikratyti skysčiai
Ne taip seniai bandžiau laikytis šios dietos, tai keturias dieneles tik pratempiau - pritrūko motyvacijos. Bendraujant su jumis, manau, bus lengviau pasilaikyti. Anksčiau laikiausi delčios dietos, tai rašymas į forumą ir žinojimas, kad ne viena aš tokia - duodavo savų pliusų
sėkmės visoms besilaikančioms.
Sveika prisijungus- daugeja musu! Vasara savo daro!
as irgi naujoke.