Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(jutta @ 2015 06 09, 13:44)
Sankcija, kiek pavyko numesti su sita dieta praeitus kartus?

Abu kartus po maždaug 5 kg. smile.gif bet aš didelio antsvorio neturėjau, tad tiek ir nukrito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 09, 11:50)
Abu kartus po maždaug 5 kg.  smile.gif bet aš didelio antsvorio neturėjau, tad tiek ir nukrito  smile.gif

Bet tai ir tai gerai, pas mane tai 20kg ansvoris tai gal nukris su sia dieta puse smile.gif
Atsakyti
na, mano ugis 170, o svoris pradinis buvo 70, siandien jokio minuso-po vakar 500g zuvies ir dar zuvies vakarienei smile.gif bet tai ir gerai.
As tai labai tikiuosi, kad man tas svoris nesugris, nes siaip as nesu labai linkusi storeti, tik su kiekvienu nestumu po 3 kg prisiauginau pliuso ir nenumeciau-tiksliau nelabai ir stengiausi blush2.gif blogiausia, kad i rubus nebeilendu.... noreciau numesti bent iki 63. Na, tikiuosi kaip nors su sia dieta atsikratyti 5, o paskui rimtai atsisakyti saldumynu, ar tik karta per savaite sau leisti juos, nes siaip man ju ir nereikia.... bet blogiausia, kad visi vasaros savaitgaliai su vyneliais ir aluciais pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 09, 12:27)
na, mano ugis 170, o svoris pradinis buvo 70, siandien jokio minuso-po vakar 500g zuvies ir dar zuvies vakarienei smile.gif bet tai ir gerai.
As tai labai tikiuosi, kad man tas svoris nesugris, nes siaip as nesu labai linkusi storeti, tik su kiekvienu nestumu po 3 kg prisiauginau pliuso ir nenumeciau-tiksliau nelabai ir stengiausi  blush2.gif blogiausia, kad i rubus nebeilendu.... noreciau numesti bent iki 63. Na, tikiuosi kaip nors su sia dieta atsikratyti 5, o paskui rimtai atsisakyti saldumynu, ar tik karta per savaite sau leisti juos, nes siaip man ju ir nereikia.... bet blogiausia, kad visi vasaros savaitgaliai su vyneliais ir aluciais pas mus  doh.gif

Tai tau gerai, man abu nestumai +30-32 kg, po pirmo nestumo nebuvo taip blogai, buvo panasiai kaip dabar gal metus, bet pas kui isvaziavau i UK tai pasikeitusi aplinka ir tt ir numeciau per pusmeti apie 25kg nieo nedarant ir be jokiu dietu stresas matyt. O va dabar beveik 5 metai po gimdymo ir niekaip neliu atsikratyt svorio. Idealiai butu 26kg numesti, bet busiu patenkinta jei numesiu 20kg.

Ka pasiulytumet po sitos dietos laikytis? As galvoju gal pabandyti Levo Chazano dietos, pries pora metu laikiausi tai nukrito 8kg per 6 savaites
Atsakyti
as per nestumus priaugdavau irgi panasiai... bet nukrisdavo patys.
pirma karta laikausi dietu, einu skaityt apie Leva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 09, 12:54)
as per nestumus priaugdavau irgi panasiai... bet nukrisdavo patys.
pirma karta laikausi dietu, einu skaityt apie Leva smile.gif

Sekmes, man ji visai patiko ir galvoju kad vel laikysiuos po Japoniskos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi ir aš į būrį. Šiandien man antra diena, po pirmos dienos svarstyklės rodė stebuklingus skaičius -1,700, bet tai turbūt atsikratyti skysčiai smile.gif Ne taip seniai bandžiau laikytis šios dietos, tai keturias dieneles tik pratempiau - pritrūko motyvacijos. Bendraujant su jumis, manau, bus lengviau pasilaikyti. Anksčiau laikiausi delčios dietos, tai rašymas į forumą ir žinojimas, kad ne viena aš tokia - duodavo savų pliusų smile.gif sėkmės visoms besilaikančioms.
Atsakyti
Sveikos, kuri sios dietos varianta geriausiai rinktis? Siandien pradedu dietintis, tikslas minus 5kg. Bet be 3kavos puodeliu per diena neisgyvensiu smile.gif kaip manot, ar pakenks rezultatams?
Atsakyti
QUOTE(Niamh @ 2015 06 09, 13:18)
Sveikos  4u.gif  jungiuosi ir aš į būrį. Šiandien man antra diena, po pirmos dienos svarstyklės rodė stebuklingus skaičius -1,700, bet tai turbūt atsikratyti skysčiai  smile.gif Ne taip seniai bandžiau laikytis šios dietos, tai keturias dieneles tik pratempiau - pritrūko motyvacijos. Bendraujant su jumis, manau, bus lengviau pasilaikyti. Anksčiau laikiausi delčios dietos, tai rašymas į forumą ir žinojimas, kad ne viena aš tokia - duodavo savų pliusų  smile.gif  sėkmės visoms besilaikančioms.

Sveika prisijungus 4u.gif Laikykis, visos kartu sugebesim ir busim grazios 4u.gif

[quote=conve®se,2015 06 09, 14:03]
Sveikos, kuri sios dietos varianta geriausiai rinktis? Siandien pradedu dietintis, tikslas minus 5kg. Bet be 3kavos puodeliu per diena neisgyvensiu smile.gif kaip manot, ar pakenks rezultatams?
[/quote

Sveika prisijungus 4u.gif Istversi be kavos, patikek manim, as ir po 5 puodelius kavos isgerdavau kasdien, antra diena jau tik su puodeliu kavos ir nenumiriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2015 06 09, 16:03)

Sveika! :-) tai mes su tavim siandien abi pradedam. Tikiuosi, kad abi ir pabaigsim ja. Bus smagu sulygint rezultatus. As jau po pietu- gana sociai buvo tie du kiasiniai ir kopustu salotos, kopustu tai nemazai suvalgiau, aisku keista valgyti be druskos, bet nieko- imanoma. Vakare laukia zuvyte- nusipirkau menke. As pasirinkau dietos varianta su zalia arbata- kava irgi megstu, bet ne tiek, kad gerti kiekviena ryta, tai su arbata man priimtiniasnis variantas. Kada merginos vakarieniaujat- kelinta valanda?
Dar keista, kad parasyta, kad galima gerti arba mineralini arba virinta vandeni, o ka siaip vandens negalima gerti? biggrin.gif vakarieniausiu siandien apie 7 valanda.
Mano tikslas irgi 5 kg, aisku gali ir 7 nukristi, bet netikiu kad tiek gali nukristi per 2 savvaites, tad jei nukris 5 bus nerealu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niamh @ 2015 06 09, 15:18)
Sveikos  4u.gif  jungiuosi ir aš į būrį. Šiandien man antra diena, po pirmos dienos svarstyklės rodė stebuklingus skaičius -1,700, bet tai turbūt atsikratyti skysčiai  smile.gif Ne taip seniai bandžiau laikytis šios dietos, tai keturias dieneles tik pratempiau - pritrūko motyvacijos. Bendraujant su jumis, manau, bus lengviau pasilaikyti. Anksčiau laikiausi delčios dietos, tai rašymas į forumą ir žinojimas, kad ne viena aš tokia - duodavo savų pliusų  smile.gif  sėkmės visoms besilaikančioms.

Sveika prisijungus- daugeja musu! Vasara savo daro! biggrin.gif as irgi naujoke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 09 birželio 2015 - 16:15
Sveikos 4u.gif
nu ka baigiau dieta as thumbup.gif -5.5kg ir kaip rasiau vakar jeigu ne stresines situacijos kuriose ryju kai nezinau kas, butu tikrai daug daugiau thumbup.gif jauciuosi itin fainai thumbup.gif ir kas svarbiausia dingo tas ziaurus potraukis saldumynams thumbup.gif nu vienu zodziu esu 9 damguj thumbup.gif
jutta, sveika, nezsinau ar prisimeni mane mirksiukas.gif mes abi buvom atidejusiu planavima skyreli 4u.gif

Papildyta:
ir dar geriausias dalykas pries pora savaiciu susipirkau kelnes ir bridzus atostogom, ogi siandien pasimatuoju .... dideles lotuliukas.gif sakau, brangusis reiks sopintis, o tas irgi issiepes sako nu reik tai reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Tos, kurios jau laikėtės- kaip valgot žalią kiaušinį? blink.gif Ir dar- pvz., 200 g žuvies ar mėsos- tai čia jau paruoštos ar dar žalios? Man šiandien antra diena ir susimąsčiau, kaip iš tikrųjų turi būt g.gif
Atsakyti