Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Labas besilaikancioms, as nuo siandien i buri, lb reikia bent savaite atsilaikyti, nes man visada pradzia buna entuziastinga, o po to atsiranda priezasciu visgi kodel nebereikia testi blush2.gif pietauju ir is karto nukrypimas, tik, tikiuosi nepavojingas. Vietoj sv kopustu naudoju salotu lapu mixa, nes tiesiog buvau prisipirkus ir nesinori ismesti. Kaip manot, gal nieko tokio?

Sekmes besilaikancioms, o mums, startuojancioms, istvermes! 4u.gif
Atsakyti
*fėja* - šaunuolė, kaip Jums greitai krenta bigsmile.gif thumbup.gif bet kita vertus sako negerai iškart daug numesti, kad paskui nebūtų jojo efekto unsure.gif

AgnyteMa - sveika prisijungusi 4u.gif vis ne viena būsiu thumbup.gif sėkmės mums visoms bigsmile.gif
O motyvacijos Jums įpūsiu- vasara jau atėjo, maudymosi sezonas prasidėjo mirksiukas.gif biggrin.gif nebent Jums tikrai visiškai nereikia ir esat labai labai kūdutė.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nu siandien man paskutine diena smile.gif ti8krai neprailgo ir tikrai priverte susimastyti kokia velnio mes naudojam druskos tiek daug, jeigu tikrai ir kiausianiai turi savyje druskos ir mesa labia skani be jos g.gif biggrin.gif ir svarbiausia anskciau negalejau atsispirti saldumynai o sitasdvi savaites man ju net nereikjo thumbup.gif ir jeigu nebutu buve tu nelemtingu keliu dienu kai buvo maratonai po ligonines su mazyliu musu butu nukrite itin daug, bet siai dienai turiu -5 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai manau jeigu ne tos nelemtos dienos kai edziau viska is eiles ir priaugau beveik 2 kg, tai tikrai manau buciau iveikus apie 10 kg thumbup.gif nu bet yra kip yra, tikrai nezadu sustoti ir grist prie senu iprociu ir toliau sveikai maitintis smile.gif

tikrai verta demesio dieta smile.gif
Atsakyti
Sveikinu iveikus thumbup.gif ir sveikos prisijungusios 4u.gif
as irgi nepaliauju stebetis, kad visai man nesunku laikytis, ir nejauciu alkio. Ir cukraus ir druskos netruksta.
Dabar ieskosiu, kas tas jojo efektas smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i buri nuo siandien. Ugis 180 svoris 98 verysad.gif noriu pasiekt bent jau 78 kg. Ziuresim kaip seksis. Po sitos dietis manau chazano pasilaikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutta: 08 birželio 2015 - 21:55
Sveikos! :-) galvoju ir as apie sita dieta ir noreciau bandyt ta varijanta. Kur rytais parasyta japoniska zalia arbata, o as turiu namie zalia kiniska arbata? Kazin koks skirtumas? Ar zino kas? ;-)
Atsakyti
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 08, 20:04)
Sveikos! :-) galvoju ir as apie sita dieta ir noreciau bandyt ta varijanta. Kur rytais parasyta japoniska zalia arbata, o as turiu namie zalia kiniska arbata? Kazin koks skirtumas? Ar zino kas? ;-)

Labas rytas, as memanau kad skirtumas bus kokios salies arbata svarbu kad zalia. Man siandien 2d. Pasisveriau tai -2.2kg Zuvies nemegstu visai bet vakar garuose pasidariau tai visai nieko tokia ir druskos netruksta smile.gif
Atsakyti
Labas rtas! 4u.gif

Po pirmos dienos - 1.1 kg. laaaabai laiminga... Ir mano kopustu pakeitimas salotomis matomai neigiamos itakos nepadare wink.gif kaip naujai startavusioms pasiseke su pirmaja diena susidoroti?
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2015 06 08, 17:26)
Sveikinu iveikus thumbup.gif ir sveikos prisijungusios 4u.gif
as irgi nepaliauju stebetis, kad visai man nesunku laikytis, ir nejauciu alkio. Ir cukraus ir druskos netruksta.
Dabar ieskosiu, kas tas jojo efektas smile.gif

Feja, jei as neklystu jojo efektas yra kai sugrista svoris atgal, manau jei grisi prie senu maitinimusi iprociu tai taip ir bus. As praeita vasara sveriau 92 po dietinimosi, bet va kai pradejau ryt kaip buvau ipratus anksciau vel 98 riba pasiekiau.
Man tai svarbiausia tuo pat laiku valgyti ir neryt vakarais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnyteMa @ 2015 06 09, 06:52)
Labas rtas!  4u.gif

Po pirmos dienos - 1.1 kg. laaaabai laiminga... Ir mano kopustu pakeitimas salotomis matomai neigiamos itakos nepadare wink.gif kaip naujai startavusioms pasiseke su pirmaja diena susidoroti?

Man tai visai normali diena, as tik vandeni geriu su citrina, angliskam variante raso ne kopusta o salota is vis taip kad nemanau kad skirtumas tame yra. As laukiu 3 dienos nes ten ir pietus ir vakariene labai soti smile.gif
Papildyta:
Merginos, kaip maitintis planuojat po dietos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutta: 09 birželio 2015 - 09:12
Sveikos! :-) pradedu ir as siandiena sita dieta. Nezinau kaip seksis, nes esu baisi rajune ir visos dietos baigiasi persivalgymais. Bet tai ai, pabandysiu... :-) nusipirkau siandien specialiai japoniskos zalios arbatos, kad tikrai viska daryti pagal instrukcija. biggrin.gif vat dabar pasidariau, tuoj gersiu- velyvi pusritukai gavosi, bet nieko, rytoj bus anksciau. Pas mane motyvacija tai labai didele- uz menesio vaziuojam atostogu i Lt, tad labai norisi gristi pakudus, nes anksciau grizdavau tik pastorejus ir isvaziuodavau dar labiau pastorejus. biggrin.gif vyras irgi anksciau su manim kartu augino svori, bet susieme ir pradejo daug sportuot ir jam viskas labai greit nukrito, o as su sportu nelabai, jei viena diena pasportuoju, tai paskui 3 dienas net neziuriu i ta puse. Labai sunku save prisiversti. Na merginos- visoms sekmes kudinantis. Palaikom viena kita, kad lengviau butu! Ziuresiu, kaip praeis mano pirmoji dietos diena. 4u.gif
Pradinis svoris 76,5. Ugis- coliukes. biggrin.gif
Einu valgyt pusrytuku- gerti arbatele. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 09 birželio 2015 - 11:54
Sveikutės,

taip, jojo efektas kai greitai grįžta svoris atgal.

Atlaikiau vakar dieną ir šiandien jau po pietų. Tik nedaug suvalgiau, visai apetito nėra, nes mmm aplankė doh.gif nesisversiu kiekvieną dieną, o kas kelias, man taip įdomiau smile.gif o be to gali dėl mmm rodyti netikslų svorį doh.gif

Esu pasirinkusi variantą su žaliąja arbata, ir jau berods trečias kartas kaip laikausi (kasmet po vieną kartą į metus laikausi šios dietos) ir visus kartus su žaliąja arbata, nes kavos nemėgstu ax.gif

Mergaitės, o kokie Jūsų ūgiai ir svoriai?
Atsakyti
QUOTE(Elfuke @ 2015 06 09, 10:48)
Sveikos! :-) pradedu ir as siandiena sita dieta. Nezinau kaip seksis, nes esu baisi rajune ir visos dietos baigiasi persivalgymais. Bet tai ai, pabandysiu... :-) nusipirkau siandien specialiai japoniskos zalios arbatos, kad tikrai viska daryti pagal instrukcija.  biggrin.gif vat dabar pasidariau, tuoj gersiu- velyvi pusritukai gavosi, bet nieko, rytoj bus anksciau. Pas mane motyvacija tai labai didele- uz menesio vaziuojam atostogu i Lt, tad labai norisi gristi pakudus, nes anksciau grizdavau tik pastorejus ir isvaziuodavau dar labiau pastorejus.  biggrin.gif vyras irgi anksciau su manim kartu augino svori, bet susieme ir pradejo daug sportuot ir jam viskas labai greit nukrito, o as su sportu nelabai, jei viena diena pasportuoju, tai paskui 3 dienas net neziuriu i ta puse. Labai sunku save prisiversti. Na merginos- visoms sekmes kudinantis. Palaikom viena kita, kad lengviau butu! Ziuresiu, kaip praeis mano pirmoji dietos diena.  4u.gif
Pradinis svoris 76,5. Ugis- coliukes. biggrin.gif
Einu valgyt pusrytuku- gerti arbatele.  smile.gif

Sveika prisijungusi prie musu, as siaip irgi tokia kad neislaikau dietu, bet kazkodel si karta noriu datempti, nes i save veidrodyje jau ziuret nenoriu smile.gif

QUOTE(Sankcija- @ 2015 06 09, 11:36)
Sveikutės,

taip, jojo efektas kai greitai grįžta svoris atgal.

Atlaikiau vakar dieną ir šiandien jau po pietų. Tik nedaug suvalgiau, visai apetito nėra, nes mmm aplankė  doh.gif nesisversiu kiekvieną dieną, o kas kelias, man taip įdomiau smile.gif o be to gali dėl mmm rodyti netikslų svorį  doh.gif

Esu pasirinkusi variantą su žaliąja arbata, ir jau berods trečias kartas kaip laikausi (kasmet po vieną kartą į metus laikausi šios dietos) ir visus kartus su žaliąja arbata, nes kavos nemėgstu  ax.gif

Mergaitės, o kokie Jūsų ūgiai ir svoriai?

As tai kur su kava laikausi, nes be kavos man ne kas butu biggrin.gif nugriuciau ir uzmigciau darbo vietoj biggrin.gif
Mano ugis 180 o svoris 98

Sankcija, kiek pavyko numesti su sita dieta praeitus kartus?
Atsakyti