Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Hi, po vakarykščio baliuko +0,4kg

Šiandien kavą gėriau be cukraus, bet su gabaliuku šakočio. Turiu pasakyt, kad jis kiek "pastrigo", tai gal nors ir s nedideliu dietos "minusu" yra savi pliusai. Gal nebenorėsiu tokių "skanėstų".

Ką jūs? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 31 gegužės 2015 - 09:34
Jums po baliaus, man be baliaus sugebejau +0.5 kg verysad.gif nu kaip man susitvarkyt su tuo edimu kai nervinuosi verysad.gif
Nu bet siandien kita Diena, gal kaip nors bus geriau unsure.gif
Atsakyti
Hi, po "dietos" -2,2 kg (dieta, tai parodija gavosi - du savaitgalius baliukai), taip kad gal ir visai logiškas svorio netekimas, bet žadamų 9, tai niekaip nenumesčiau, geriausiu atveju 4- biggrin.gif 5

QUOTE(EEmama @ 2015 05 31, 11:08)
Jums po baliaus, man be baliaus sugebejau +0.5 kg  verysad.gif  nu kaip man susitvarkyt su tuo edimu kai nervinuosi  verysad.gif
Nu bet siandien kita Diena, gal kaip nors bus geriau  unsure.gif

console.gif
Atsakyti
Ziuriu nera daug darysiu cia biggrin.gif bet man kaip rituals jau prisiduoti biggrin.gif Po 6 dienos -0.3, nepanaikinau plimsoll, bet gal ryt bus
Atsakyti
Sveikos, jungiuos prie jusu. Siandien 1 diena. Isgeriau slyksciai neskania kava...smile.gif prisiviriau kiausu, pricickavojau kopustu ir zygiuoju i darba smile.gif visoms sekmingai istvert sia diena!
Atsakyti
veika prisijungusi feja 4u.gif
zinok iprasi, man visai jau skani ta kava pasidare, kai iki siol is vis negerdavau kavos, nebent toki "siusiuka" su pienu, o dabar labia skaniai man ji geriasi smile.gif
as jau esu 9 dienoj is vis -4.4, p[askutines keliso dienos is vis nekokios, nu nesugebu tvarkytis su nerviniu ryjimu doh.gif o paskutines savaites labia jau itemptos mums unsure.gif nu bet bent jau tiek yra smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, po pirmos dienos -1,6kg blink.gif
alia galva truputi sunki ryte buvo, matomai truksta gliukozes... kadangi dziuvesiu namie neradau, tai is vakaro palikau dziut duonos rieke, gal nieko tokio smile.gif
as tai nesuprantu, kaip jus tuos raugintus kopustus valgot, gi parasyta, kad esme be druskos viskas... tai as tuos kopustelius zalius vakar graziau grauziau, alia gerai visai nesinori ju daug smile.gif
o ka reiskia prisiryju? tai beleko? Ar to, kas leidziama? O patiekalus keiciat kuom nors? As tai naujoke su dietomis (nors ne jaunikle jau seniai), pirma mano dieta gyvenime, tai labai pavyzdinga kolkas esu, ziuresim kiek valios uzteks... Po nestumu labai prikaupiau nereikalingu visur lasinuku smile.gif
Atsakyti
[quote=*fėja*,2015 06 05, 08:37]
Labas rytas, po pirmos dienos -1,6kg blink.gif

Tai ir laikykites taip kaip parasyta, nes as pastebejau kai tk pradejau tuos patiekalus kaitaliot tai ir prasidejo nukrypimai, jau ziurek paskutinem dienom ir salotos su vistiena ejo i trasa, jau nekalbu apie troskintus raug. kopustus.

Su tokias nukrypimais atsilaikiau 9 dienas, praejus 1.5 savaitei pasisveriau, nustebau tik +~300 g.

Man kyla vel mintys pradet laikytis.
Atsakyti
na, +300 tikrai nedaug smile.gif
man po dvieju dienu viso -2 kg, po antros -400
o ka reiskia vakarienei obuoliai-kiek ju reikia suvalgyt? smile.gif galima tiek, kiek telpa?
O kai kokie nors neramumai vyksta, nervai, tai as isvis neisivaizduoju, kaip tuomet dar is saves atimt malonuma valgyti, ka nori. Nors as kai nervuojuos tai isvis nieko i burna negaliu paimt, bet jei dar tuo metu negaleciau kavos su pienu ir cukrum gert, ar siaip kokio surio, ar vyno taures reiktu atsisakyt, tai vargu ar istverciau...
Atsakyti
Viena cia sau rasineju smile.gif bet prisiduodu:
po triju dienu viso -2600, per trecia diena-600
prisikepiau pastarnoku (nelabai zinau, kiek juos ten kepti reikia, tai gal grausiu zalius)
siandien tevo diena, sedesiu prie stalo, bus ledai su braskem, o as ta saknele grausiu...
kaip jus?
Atsakyti
Sveikos merginos,

kas man palaikys kompaniją nuo šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, as jau penkta diena.
Atlaikiau savaitgali thumbup.gif
-3600 po 4 dienu blink.gif
kazkaip idomiai, bet valgyt visai nesinori smile.gif skrandis susitrauke gal, vakar ciut iveikiau vakariene...
Atsakyti