Man 7 diena. Labai sunki. Po kol kas buvau be nuodemiu, bet kai atsikeliau visas organizmas drebejo, net bloga buvo. Galvojau, kad susirgau. Todel leidau sau banana suvalgyt su kava, o ne arbata. Nes išsigandau kaip turi būt. Bet svoris krenta gerai. Tikiuosi daugiau nepaslyst
Startuoju 78.400
Po 1 d. 76.100
Po 2 d. 75.100
Po 3 d. 74.300
Po 4 d. 74.100
Po 5 d. 73.700
Po 6 d. 73.400.
Taigi po 6 dienų - kg.
Na va, šiandien 7 diena, per 6 dienas - 2,4kg
Laba diena, uzsiregistravau i si foruma vien del sitos dietos Man reikia palaikymo, pirma diena, pusryciams kava geriau su augaliniu pienu, pietums damusiau brokoli (tikiuosi tinka vietoj kopusto ir 2 kiausus), vakarienei bus zuvis...
Kokia zuvi renkates? Ar tinka lasisa, kazi?
Beje, yra gal dabar besilaikanciu?
Mano svoris 75 kg, o ugis vos 160 cm, net nera ka sakyti, zodziu, esu visiskoj bedugnej, pati saves nebemyliu ir cia jau paskutine mano iseitis atrodo
Kazkaip pagalvojau prisidavinesiu vis tiek, kad ir su savim kalbedama Pirma diena siek tiek svaigo galva, dabar visai antra diena gerai einasi, kopustus pietums skaninau laimo sultimis, kava irgi ryte geriu su augaliniu pienu vakarienei laukia jautiena (parasyta virta, bet as jauciu kepsiu ant grill keptuves be riebalu, ir dar dadesiu koki salotos lapa, man mesa siaip tiesiog valgyt keistoka, o tam salotos lape 14 kcal - 100 gr), nemanau,kad esme pakeis kazkaip labai