Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

as geriu zalia arba metu arba dilgeliu arbata, tik ta puodeli kavos ryte :)

Atsakyti

Nu man po pietu ateina siaubingos valandos, taip praalkstu. o valgysiu tik 6-7, kaip suprantu ryt bus dar sunkiau nes visom 3 diena sunkiausia.

Atsakyti

kiek atsimenu 3-4 sunkiausios. ten kur su zaliu kiausiniu :D ir virtom morkom. as tai paskutini karta laikiausi pries du metus lygiai tokiu pat metu, kovo pradzioj. Isislaikiau visas 13 dienu SAZININGAI, o 13 dienos vakare suvalgiau sumustini :D kaip pikta buvo ant saves, bet ta bulka su suriu pati ivairavo i burna :D bet vistiek numeciau viso 6,7 kg. ir nepasakyciau, kad jie is karto grizo, va per du metus grizo vel i ta pacia vieta :) uztat tenka vel kopustukus krimst.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 06 kovo 2018 - 19:14

kur Jus abi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 07 kovo 2018 - 07:48

Labas rytas. 79.3 kg. oho :) Truputį silpna, bet ir taip zinojau, kad si diena bus sunki...

Atsakyti

Laba, man per dvi dienas 1 kg, bet sianakt keliausi i tulika du kartus tai juaciu cia dingo skysciai :D O vakar taip nesivalge jautiena, feee isviriau ir tiek tai kieta sprangi. As turiu atsispauzdinus 2 dietos variantus tai kartais susipainioju, bet zalio kiausinio tai jau tikrai nevalgysiu ;)

Atsakyti

Ir gal galima pietus isdalinti i 2 dalis, man kazkaip perilgi tarpai gaunasi. Dirbu nuo 9 iki 18 darbas protinis tai jauciu kai pradeda smegenis atsijungineti :D nesuprantu ar cia nuo per mazo maisto kiekio ar tik vaizduote mano :D Va neistveriau ir suvalgiau pietus tai dabar iki 18 bus kosmosas :(

Atsakyti

nezinau, valgau tris kartus. siandien vakare net per daug man maisto :) bet kokie uzkandukai tai tikrai dar tilptu :D  uzkasiu dilgeliu arbata :)

Atsakyti

Labas rytas. 78.9 kg.

Atsakyti

Rytas  75kg.200gr kazkaip as tu gramu neziuriu ;) manau per 3 dienas 1.400 nukrito. bet vakar buvo laaabai sunku.

Atsakyti

Man jau kai svarstykles pradeda rodyti maziau nei 70 as atsipalaiduoju, pas mae labai svoris sokineja nes as beveik visada laikausi kazkokios dietos.

Atsakyti

tai turbut ir as panasiai :D bet tik sita viena sugebu iki galo issilaikyti. tikiuosi ir sikarta pavyks :) siandien bjauri diena... gerai, kad vakare vaisiai. nusipirkau ananasa ir mango :)

Atsakyti