Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Kaip mazai besidietinanciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2018 03 02, 23:06)
Kaip mazai besidietinanciu 4u.gif  ax.gif

Tikrai mazai..
Atsakyti

Labas rytas. As siandien pradejau. Svoris -81.2 kg. Kava išgerta :)

Atsakyti

Labas rytas. As siandien pradejau. Svoris -81.2 kg. Kava išgerta :)

Atsakyti

ugis 177 ir daug raumenu mases, tad riebalu nera labai daug :) prisijungs kas nors? :)

Atsakyti
QUOTE(DeiveX @ 2018 03 05, 12:19)
<p>ugis 177 ir daug raumenu mases, tad riebalu nera labai daug smile.gif prisijungs kas nors? smile.gif
</p>

Prisijungiu as smile.gif
170/79,8
Pietus suvalgyti! Sultis pasiliksu kitam kartui smile.gif

Snd pirma diena irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 05 kovo 2018 - 13:01

smagu :) as dabar ruosiuosi pietus. Esu tos dietos laikiusis jau pora kartu. Zinau, koks isbandymas laukia, tvirtai nusiteikusi :) :hmm:smegenys paruosti. 

Atsakyti

Sveikos jungiuosi ir as, siandien pirma diena, net bijau grizti namo is darbio, nes zinau laukia tik zuvis vakarienei :(

Atsakyti

Labas rytas. Antra diena, man visai skanu zuvis buvo vakarienei, nes lasisa valgiau folijoj be nieko apkepta. Siryta 80.7 kg. Tai -500 g. nedaug, turint omeny, kad cia tik skysciai, bet as ir nesitikejau daug, nes iki pradedant laikytis dietos jau buvau apribojusi maista, saldumynus ir t.t. Deja svoris stovejo vietoje nei pirmyn nei atgal, nusibodo tampytis ;)

Atsakyti

O as kaiptik pries dieta leidau sau viska  :yahoo:​  vakar net bijojau svertis, o siandien antra diena svoris 76 kg.

Atsakyti
as jau laukiu pietu :D dziuvesis mazas buvo :D
Atsakyti

Man ir pietus maziki :D tik nezinau kaip su kavyte gal galima ir per pietus isgeri???

Atsakyti