Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(omsone @ 2017 06 08, 09:01)
Sveiki, ar kas laikotės šios dietos? Man šiandien trečia diena ir labai trūksta draugijos smile.gif.

Nesilaikau- bet galvoju pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2017 06 08, 10:18)
Nesilaikau- bet galvoju pradet smile.gif

Oi kaip būtų šaunu man turėti draugę clap.gif
O motyvacijai, kad pradėtum po dviejų dienų man - 2 kg ax.gif
Atsakyti
Jeigu niekas nesijungs, prisidavinėsiu pati viena biggrin.gif . Gal taip, kas nors susigundys ir prisijungs unsure.gif .
Taigi pradėjau su 86,4 Kg. Po dviejų dienų svarstyklės šiandien ryte rodė 84,1 Kg.
Pietums suvalgiau keptą cukiniją ir du obuolius, bet dabar sėdžiu ir galva svaigsta, skrandis gurgia. Bet privalau nepalūžti biggrin.gif. Gerai, kad vakarienė sotesnė laukia. Bet vakare sunkiausia atsilaikyti nuo visų pagundų, ir kai šeima aplinkui vaikšto su visokiais skanumynais doh.gif

Rytoj prisiduosiu su svoriu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omsone: 08 birželio 2017 - 14:24
Na ir pati sau prisiduodu biggrin.gif Prasideda 4 diena.
Šiandien ryte svoris 83,8 kg. Per trečią dieną -300 gr. Bet vakar buvo labai sunku, svaigo galva, kaip ko pavartojus biggrin.gif, jaučiausi mieguista ir pikta. Vos ištvėriau vakarą ko nenugvelbus, taip norėjosi šokoladuko.... ax.gif
Na bet ištvėriau ir šiandien be galo laiminga. Ryte atsikėlus nesvaigsta nei galva, nuotaika puiki, pažiūrėsim, kaip mano energija bus po pietų biggrin.gif . Šiandien laukia virtos morkos..., fui.... blink.gif Nu bet kaip nors, labai laukiu vakaro nes bus vaisiai. O jau nebegaliu, kaip noriu kažko saldaus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omsone: 09 birželio 2017 - 07:23
QUOTE(omsone @ 2017 06 09, 08:21)

Kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
[quote=omsone,2017 06 09, 08:21]
ar pavyko išsilaikyti

Atsakyti
Ieskau kompanijos ax.gif
Atsakyti
as planuoju nuo pirmadienio pradet nes savaitgali bus 2 baliukai biggrin.gif gal kuri prisidet noretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aladammit @ 2017 07 12, 15:33)
as planuoju nuo pirmadienio pradet nes savaitgali bus 2 baliukai biggrin.gif gal kuri prisidet noretu biggrin.gif

As noriu flirt.gif
Atsakyti
erinija as galiu kartu. nuo ryt startuoju, viska kaip ir pasiruosiau pirmai dienai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 13 liepos 2017 - 19:58
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 07 13, 19:57)
erinija as galiu kartu.  nuo ryt startuoju, viska kaip ir pasiruosiau pirmai dienai biggrin.gif

thumbup.gif friends.gif
Tai startas snd? As dar be pusryciu smile.gif
Atsakyti
Ingakalnis, kaip sekasi? ax.gif
Atsakyti