[quote=riberte,2015 05 28, 12:25]
oho ir kam jum ta dieta, jusu visa mityba tobula ir kaip dieta, bent lyginant su mano, as paprastom dienom tai dar tvarkingai maitinuos, pusryciams tik kava, pietus mesa su darzovem, vakarienes stenguos nevalgyt (nevisad pavyksta), bet va savatgaliniai mamos cepelinai, kugeliai, penktadienines picos, sampe su surio rikiniais, 7dieniniai blynai
Eemama, nepamenu tiksliai, bet man po 1 ar tai po 2 dienos irgi galva skaudejo, bet tik ta viena diena ir paskaudejo.
liūdesys.....šiandien pliusas +o,4kg , be nuodėmių šią savaitę...tai išviso tik -2,6 kg, o ryt baliukas-nebeturiu vilties pasiekt savo - 5 kg
riberte,
na taip, kaip ir visuotinai žinomi dalykai
riberte,
QUOTE(cap carap @ 2015 05 29, 08:58)
liūdesys.....šiandien pliusas +o,4kg , be nuodėmių šią savaitę...tai išviso tik -2,6 kg, o ryt baliukas-nebeturiu vilties pasiekt savo - 5 kg
riberte,
riberte,
gal netinka tau si dieta ,. neliudek
imkis sveikesnes mitybos ir manau tikrai viskas bus liuks
as siandien ryte pasimatavau uzpakali tai per menesi ir ir ne pilnai 2sav sikna sumazejo 5 cm ( matuojuos as apimtis kas dvi savaites )
Iš nevilties susileidau du bananus....
riberte, matyt, kad netinka, o gal sulėtėjo medžiagų apykaita ... nežinau, pasilaikysiu iki sekmadienio (nors realiai, tai tik šiandien ir poryt, mat ryt dvigubas gimtadienis, o mes, kadangi su vyrų tokie kiek gurmanai, tai per baliukus specialiai dėl mūsų stengiasi ką nors gurmaniško pateikt, ne kukliais kiekiais )
riberte, matyt, kad netinka, o gal sulėtėjo medžiagų apykaita ... nežinau, pasilaikysiu iki sekmadienio (nors realiai, tai tik šiandien ir poryt, mat ryt dvigubas gimtadienis, o mes, kadangi su vyrų tokie kiek gurmanai, tai per baliukus specialiai dėl mūsų stengiasi ką nors gurmaniško pateikt, ne kukliais kiekiais )
QUOTE(cap carap @ 2015 05 29, 09:19)
as ir tokia pati , man baliukai sventes turi stalai luzti ivairiais gurmaniskais patiekalais , uzkandziais
bet jei baliukas tau nusimato tai neprievartauk saves
pas mane irgi pliusas +300 g. pamesta, tas pliusas ne is nieko, vakar pietum beveik nieko nevalgiau, o vakare tik obuoliai priklause, tai jauciausi alkana kaip suo, tai vakarienes seimynos paragavau
Viso pameciau 3 kg. tai skaitau neblogai su mano svoriu, dabar sveriu 55 kg. ir sustoju, nes zinau, kad savaitgali neatsilaikysiu, metu dieta, bet nemetu baltymu, zadu baltymais maitintis , tik ivairiasniu maistu ir sekt svori, kazi taip gerai bus
ai tiesa pilvas ir liemu po 3 cm sumazejo
Viso pameciau 3 kg. tai skaitau neblogai su mano svoriu, dabar sveriu 55 kg. ir sustoju, nes zinau, kad savaitgali neatsilaikysiu, metu dieta, bet nemetu baltymu, zadu baltymais maitintis , tik ivairiasniu maistu ir sekt svori, kazi taip gerai bus
[quote=cap carap,2015 05 29, 09:19]
as i kava cukraus ryte ciut isiberiau cia is tos pacios nevilties
as i kava cukraus ryte ciut isiberiau cia is tos pacios nevilties
QUOTE(riberte @ 2015 05 29, 08:28)
as ir tokia pati , man baliukai sventes turi stalai luzti ivairiais gurmaniskais patiekalais , uzkandziais
Na, nedaug liko, bet nuo pirmadienio gal 5:2 eisiu arba paleo (labai imponuoja, bet tas ilgesys vaisiams, jau nekalbu apiekokius macarunsus ar kaneles )
QUOTE(Melajja @ 2015 05 29, 08:44)
pas mane irgi pliusas +300 g. pamesta, tas pliusas ne is nieko, vakar pietum beveik nieko nevalgiau, o vakare tik obuoliai priklause, tai jauciausi alkana kaip suo, tai vakarienes seimynos paragavau
super dėl liemens, o aš pirmadienį matuosiuos (nors balandžio viduryje daug skaičiukų buvo mažesni nei praeitą sav. ) Šiaip ir aš baltyminio maisto prisilaikysiu su daržovėmis. Stengsiuos bandelių/cukraus/blynų( )/miltų atsisakyt...ech
QUOTE(Melajja @ 2015 05 29, 09:08)
o man gal jau nebešlykšti ir be cukraus gal, jei grįšiu prie kanelių, tai nors tiek "kompromiso" bus
Kaži kaip ten madmuazel-mimi? Nesirodo senokai.
Sveikos man sis rytas vel Smagus po trecios dienos -900 g, tai is viso 3.9 bet nemanau kad ryt bus Smagu Nes siandien buvom ligoninej su maziuku musu, o man po visu situ vizitu biski negera buna tai Diena.viskas ok buvo, bet va grizom ir tai ta griebiau tai ta nu esu as emocionali valgytoja ,ir kai man stress tai vsio, o man nesubaigiantis stresas visus beveik 3 metus
/hi,
-0,2 kg, po 12 dienų -2,8kg.
Nu, bet ir krenta jums svoris Niekaip nesuprantu kodėl aš išimtis
QUOTE(EEmama @ 2015 05 29, 20:21)
Sveikos man sis rytas vel Smagus po trecios dienos -900 g, tai is viso 3.9 <...>
labas rytas
nu va prisiduodu, nuo vakar -0.3, bet svarbu minusas, po visu vakar knaibiojimu nu kaip man susitvarkyt su tom visom emocijom
as nuo laaaabaaai daug metu todel ir krenta greit o jeigu jums nedaug svorio ir taip yra, tai nuo ko jis kris tokiais tempais
nu va prisiduodu, nuo vakar -0.3, bet svarbu minusas, po visu vakar knaibiojimu nu kaip man susitvarkyt su tom visom emocijom
QUOTE(cap carap @ 2015 05 30, 06:58)
/hi,
as nuo laaaabaaai daug metu todel ir krenta greit o jeigu jums nedaug svorio ir taip yra, tai nuo ko jis kris tokiais tempais
QUOTE(EEmama @ 2015 05 30, 12:38)
labas rytas
Nu bet kitoms ir nuo 55 kg krenta