Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

[quote=riberte,2015 05 28, 12:25]

oho ir kam jum ta dieta, jusu visa mityba tobula ir kaip dieta, bent lyginant su mano, as paprastom dienom tai dar tvarkingai maitinuos, pusryciams tik kava, pietus mesa su darzovem, vakarienes stenguos nevalgyt (nevisad pavyksta), bet va savatgaliniai mamos cepelinai, kugeliai, penktadienines picos, sampe su surio rikiniais, 7dieniniai blynai doh.gif

Eemama, nepamenu tiksliai, bet man po 1 ar tai po 2 dienos irgi galva skaudejo, bet tik ta viena diena ir paskaudejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 28 gegužės 2015 - 12:42
liūdesys.....šiandien pliusas blink.gif +o,4kg aggressive.gif aggressive.gif , be nuodėmių šią savaitę...tai išviso tik -2,6 kg, o ryt baliukas-nebeturiu vilties pasiekt savo - 5 kg verysad.gif verysad.gif verysad.gif
cry.gif cry.gif cry.gif

riberte,
na taip, kaip ir visuotinai žinomi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2015 05 29, 08:58)
liūdesys.....šiandien pliusas blink.gif +o,4kg aggressive.gif  aggressive.gif , be nuodėmių šią savaitę...tai išviso tik -2,6 kg, o ryt baliukas-nebeturiu vilties pasiekt savo - 5 kg  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
cry.gif cry.gif cry.gif

riberte,
na taip, kaip ir visuotinai žinomi dalykai smile.gif

gal netinka tau si dieta ,. neliudek 4u.gif

imkis sveikesnes mitybos ir manau tikrai viskas bus liuks 4u.gif

as siandien ryte pasimatavau uzpakali tai per menesi ir ir ne pilnai 2sav sikna sumazejo 5 cm thumbup.gif ( matuojuos as apimtis kas dvi savaites )

Atsakyti
Iš nevilties susileidau du bananus....

riberte, matyt, kad netinka, o gal sulėtėjo medžiagų apykaita ... nežinau, pasilaikysiu iki sekmadienio (nors realiai, tai tik šiandien ir poryt, mat ryt dvigubas gimtadienis, o mes, kadangi su vyrų tokie kiek gurmanai, tai per baliukus specialiai dėl mūsų stengiasi ką nors gurmaniško pateikt, ne kukliais kiekiais blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2015 05 29, 09:19)

riberte, matyt, kad netinka, o gal sulėtėjo medžiagų apykaita ... nežinau, pasilaikysiu iki sekmadienio (nors realiai, tai tik šiandien ir poryt, mat ryt dvigubas gimtadienis, o mes, kadangi su vyrų tokie kiek gurmanai, tai per baliukus specialiai dėl mūsų stengiasi ką nors gurmaniško pateikt, ne kukliais kiekiais  blush2.gif )

as ir tokia pati , man baliukai sventes turi stalai luzti ivairiais gurmaniskais patiekalais , uzkandziais

bet jei baliukas tau nusimato tai neprievartauk saves 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi pliusas +300 g. pamesta, tas pliusas ne is nieko, vakar pietum beveik nieko nevalgiau, o vakare tik obuoliai priklause, tai jauciausi alkana kaip suo, tai vakarienes seimynos paragavau blush2.gif
Viso pameciau 3 kg. tai skaitau neblogai su mano svoriu, dabar sveriu 55 kg. ir sustoju, nes zinau, kad savaitgali neatsilaikysiu, metu dieta, bet nemetu baltymu, zadu baltymais maitintis , tik ivairiasniu maistu ir sekt svori, kazi taip gerai bus g.gif
ai tiesa pilvas ir liemu po 3 cm sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 29 gegužės 2015 - 08:48
[quote=cap carap,2015 05 29, 09:19]

biggrin.gif
as i kava cukraus ryte ciut isiberiau cia is tos pacios nevilties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 29 gegužės 2015 - 09:10
QUOTE(riberte @ 2015 05 29, 08:28)
as ir tokia pati , man baliukai sventes turi stalai luzti ivairiais gurmaniskais patiekalais , uzkandziais

bet jei baliukas tau nusimato tai neprievartauk saves  4u.gif

Na, nedaug liko, bet nuo pirmadienio gal 5:2 eisiu ax.gif arba paleo (labai imponuoja, bet tas ilgesys vaisiams, jau nekalbu apiekokius macarunsus ar kaneles doh.gif )

QUOTE(Melajja @ 2015 05 29, 08:44)
pas mane irgi pliusas +300 g.  pamesta, tas pliusas ne is nieko, vakar pietum beveik nieko nevalgiau, o vakare tik obuoliai priklause, tai jauciausi alkana kaip suo, tai vakarienes seimynos paragavau blush2.gif
Viso pameciau 3 kg. tai skaitau neblogai su mano svoriu, dabar sveriu 55 kg. ir sustoju, nes zinau, kad savaitgali neatsilaikysiu, metu dieta, bet nemetu baltymu, zadu baltymais maitintis , tik ivairiasniu maistu ir sekt svori, kazi taip gerai bus g.gif
ai tiesa pilvas ir liemu po 3 cm sumazejo  thumbup.gif

friends.gif super dėl liemens, o aš pirmadienį matuosiuos (nors balandžio viduryje daug skaičiukų buvo mažesni nei praeitą sav. doh.gif ) Šiaip ir aš baltyminio maisto prisilaikysiu su daržovėmis. Stengsiuos bandelių/cukraus/blynų( verysad.gif )/miltų atsisakyt...ech

QUOTE(Melajja @ 2015 05 29, 09:08)
<...>
as i kava cukraus ryte ciut isiberiau cia is tos pacios nevilties

friends.gif o man gal jau nebešlykšti ir be cukraus g.gif gal, jei grįšiu prie kanelių, tai nors tiek "kompromiso" bus smile.gif

Kaži kaip ten madmuazel-mimi? Nesirodo senokai. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man sis rytas vel Smagus po trecios dienos -900 g, tai is viso 3.9 thumbup.gif bet nemanau kad ryt bus Smagu blush2.gif Nes siandien buvom ligoninej su maziuku musu, o man po visu situ vizitu biski negera buna verysad.gif tai Diena.viskas ok buvo, bet va grizom ir tai ta griebiau tai ta doh.gif nu esu as emocionali valgytoja ,ir kai man stress tai vsio, o man nesubaigiantis stresas visus beveik 3 metus
Atsakyti
/hi,
-0,2 kg, po 12 dienų -2,8kg.

QUOTE(EEmama @ 2015 05 29, 20:21)
Sveikos  4u.gif  man sis rytas vel Smagus po trecios dienos -900 g, tai is viso 3.9  thumbup.gif  <...>

thumbup.gif

Nu, bet ir krenta jums svoris blink.gif Niekaip nesuprantu kodėl aš išimtis g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nu va prisiduodu, nuo vakar -0.3, bet svarbu minusas, po visu vakar knaibiojimu doh.gif nu kaip man susitvarkyt su tom visom emocijom doh.gif

QUOTE(cap carap @ 2015 05 30, 06:58)
/hi,
-0,2 kg, po 12 dienų -2,8kg.
thumbup.gif

Nu, bet ir krenta jums  svoris  blink.gif Niekaip nesuprantu kodėl aš išimtis  g.gif

as nuo laaaabaaai daug metu todel ir krenta greit smile.gif o jeigu jums nedaug svorio ir taip yra, tai nuo ko jis kris tokiais tempais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2015 05 30, 12:38)
labas rytas  4u.gif
nu va prisiduodu, nuo vakar -0.3, bet svarbu minusas, po visu vakar knaibiojimu  doh.gif nu kaip man susitvarkyt su tom visom emocijom  doh.gif
as nuo laaaabaaai daug metu todel ir krenta greit  smile.gif o jeigu jums nedaug svorio ir taip yra, tai nuo ko jis kris tokiais tempais  4u.gif

Nu bet kitoms ir nuo 55 kg krenta biggrin.gif
Atsakyti