Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(Babette @ 2016 05 19, 14:00)

Aciu.Reiks pasidometi. Idomu iskrovos tik su vandeniu ar su vienu produktu  g.gif

Ten kiek atsimenu buvo ne daugiau 500 koloriju sunaudot, tai gali susigalvot pusrycius pietus ir vakariene, kad grynai nebadaut smile.gif
Atsakyti
Tadaam, 10 diena. +400 gr. biggrin.gif zinau del ko. Buvo mazai vandns ir per daug pomidoru sulciu. Bet susiimsiu. Labai skaniai pietavau. Zalio kiausinio negeriau.... schmoll.gif issiviriau morkas, sutarkavau, i keptuve, uzbarsciau tarkuoto dziugo ir imusiau kiausini. Siek tiek pakaitinau, pamaisiau ir nerealiai skanu! Niam....
Kai sekasi mano bendramintem, gyvos dar? biggrin.gif
Beje, apetitas dinges absoliuciai.
Atsakyti
o mano apetitas siauteja..... taip noriu kazko nesveiko...... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, man 5 diena prasidejo su -600 thumbup.gif bet irgi taip norisi kokiu nesamonyciu skaniu pavalgyt kad baisu doh.gif gerai kad jau vakaras tai nebedaug iki 6 dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2016 05 20, 15:49)
o mano apetitas siauteja..... taip noriu kazko nesveiko......  doh.gif

QUOTE(e_migrante @ 2016 05 20, 18:49)
Sveikos, man 5 diena prasidejo su -600  thumbup.gif  bet irgi taip norisi kokiu nesamonyciu skaniu pavalgyt kad baisu  doh.gif gerai kad jau vakaras tai nebedaug iki 6 dienos  biggrin.gif

nono.gif niu niu niu negalima nesamonyciu biggrin.gif

Man vyno kokio norisi penktadienio vakara... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu, 6 dienos rytas ir -500 g thumbup.gif

Jeigu ne minusas tikrai paluzciau lotuliukas.gif

Siandien virta vistiena su morku salotom pietums, jeigu as ja apsikepinciau su tom morkom, kazin ar labai nusideciau? g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotes?
11 diena - 700 gr. Puiku. Viso 4,900. ...Bet stabdau. Atsikeliau 5 ryto, sirdis baladojosi belekaip. issigandau, truksta elektrolitu juodai, tad valgiau bananu, geriau magnio ir nebesidietinu, labai gaila. sad.gif

Sekmes Jums, patiko sis mitybos planas, tikrai nebuvo sunku. Ir rezultatai puikus! Bet jauciu, kad 5 kg per 10 gana. smile.gif norima rezultata pasiekiau thumbup.gif

Bandysiu toliau issilaikyti su 5:2. tikrai puikus startas! Aciu, kad buvote kartu wub.gif
Atsakyti
Niekas matau jau seniai nesilaiko, tad cia viena busiu. smile.gif Man siandien ketvirta diena ir -2kg. Saunu! Dar bent 2kg numesti ir bus super! Na gal kas nors susigundys prisijungti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfuke: 06 liepos 2016 - 20:27
sveikos
ar kas nors laikosi

startuoju nuo siandien , tikiuos pavyks issilaikyti iki galo smile30x30.png o tai atostogos viskas iskaiciuota dave savos naudos smile30x30.png
Atsakyti
Sveikutės, gal kas palaikys kompaniją mirksiukas.gif
ŠIANDIEN startuoju- pirma diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 07 lapkričio 2016 - 11:12
Sveikutes, kas prisijungs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2016 11 12, 14:07)
Sveikutes, kas prisijungs?  smile.gif

sveika as! dar laikotes?
Atsakyti