Kaip sekasi mergaites? Man po vakar -700 gr. Siandien 7 diena, visai lengva. Vakariene galiu rinktis ka noriu. Turbut rinksiuos obuolius. Ir keliausiu atgal su meniu.
QUOTE(Babette @ 2016 05 17, 12:24)
Kaip sekasi mergaites? Man po vakar -700 gr. Siandien 7 diena, visai lengva. Vakariene galiu rinktis ka noriu. Turbut rinksiuos obuolius. Ir keliausiu atgal su meniu.
As tai visai susiveliau... Vakar vietoj cukinijos baklazana nusipirkau. Pasikepiau vakar. Siandien pasiuziuriu darbe, visas plaukia aliejuje. Sunkiau sunkaiu as ten ji.....
Man kazkaip i tualeta nesiejo. Dabar jau atlaisvinau zarnyna. Gal pasimatys koks minusiukas
Sveikos, na va man trecia diena prasidejo syrit mano dziaugsmui -2,3 kg tai geras stimulas pradejau su 74,3 tai yra nuo ko kristi
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 18, 07:47)
Sveikos, na va man trecia diena prasidejo syrit mano dziaugsmui -2,3 kg tai geras stimulas pradejau su 74,3 tai yra nuo ko kristi
Super!
As pradejau panasiai. 73.7. Siandien 69.5. Per 7 dienas -4.2. Neblogai. Laikomes toliau
"Ramune", as kepiau cukinijas orkaiteje ant groteliu. Paslaksciau truputi alyvuogiu aliejaus ir zoleliu pabarsciau. Buvo tikrai skanu.
Jautiena isverdu, supjaustau ir pakepinu ant trupucio aliejaus su zolem ir cesnaku.
Kitaip turbut geriau visai nevalgyciau
MAn siandien morku diena . As jas susipjausciau kubeliais, idejau sauksteli lyd surelio ir kiausini virta ipjausciau....nu rupus miltai - skanios salotos gavos
QUOTE("Ramune" @ 2016 05 18, 11:35)
MAn siandien morku diena . As jas susipjausciau kubeliais, idejau sauksteli lyd surelio ir kiausini virta ipjausciau....nu rupus miltai - skanios salotos gavos
Super variantas! Zalio kiauso niekaip?
O kaip svoris? Juda?
QUOTE(Babette @ 2016 05 18, 10:43)
Gal koks kiliukas nusirideno. Mano svarstykles pieno riebuma rodo - kiek kartu stosies tiek skiriasi ...ir taip svyruoja apie 0.5 kg. Na as labai saziningai nesilaikau. Druskos nesumazinau as.
Vandeni stengiuosi gerti.
Va mano mama visai be drsuskos laikosi, tai vakar sake galva sukosi.
Aciu uz ideja Ramune, man kaip tik siandien morku ir kiausinio diena o rytoj cukinijos tai pasiskolinsiu ideja is Babette gal nebus taip sunku kai yra bendraminciu grupe
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 18, 12:36)
gal nebus taip sunku kai yra bendraminciu grupe
Man irgi lengviau kai "atsiskaitau".
Siandien truputi silpna. Bet sedziu su sergancia dukryte namie tai normaliai. Perskaiciau visa tema, dabar daugiau motyvacijos, graziu rezultatu pasieke mergaites. Idomu kaip joms sekasi islaikyti svori. Kad galiu issilaikyti daugiau nei 3 dienas sau irodziau. Dabar jau nesunku. Bet kaip reiks visa tai uzfiksuoti dar nesugalvojau... Siaip nesu ėdikė, galvoju ka dedu burnon, bet svoris nejudejo. O dabar smagu!
QUOTE(Babette @ 2016 05 18, 17:51)
Man irgi lengviau kai "atsiskaitau".
Siandien truputi silpna. Bet sedziu su sergancia dukryte namie tai normaliai. Perskaiciau visa tema, dabar daugiau motyvacijos, graziu rezultatu pasieke mergaites. Idomu kaip joms sekasi islaikyti svori. Kad galiu issilaikyti daugiau nei 3 dienas sau irodziau. Dabar jau nesunku. Bet kaip reiks visa tai uzfiksuoti dar nesugalvojau... Siaip nesu ėdikė, galvoju ka dedu burnon, bet svoris nejudejo. O dabar smagu!
Labas rytas, prasidejo mano 4 diena su -400, nebe taip kaip pirmom dienom bet vistiek minusas man irgi biskiuka silpna, matyt cukraus truksta. ir siaip visko iskart atsisakai tai organizmui biski sokas. bet siandien jau neatsibudau alkana nors del uzlaikymo tai as bandysiu 5:2, reikia dvi dienas per savaite daryti iskrovos dienas. cia irgi dieta, as apie ja biski skaiciau tai kai pasieki norima svori reikia palikt tik viena iskrovos diena i savaite, manau bus kaip tik
Labas rytas, na pas mane sakyciau ledai pajudejo. Bus kokie 1.5 kg pakrite. Nors vakar uzsimaniau taip kazkokio silto maisto- tai sriubytes suvalgiau. Vakare ir valgyt norejau, tai kopustu salotu prikirtau .
Na atrodo motyvacijos dar yra
Na atrodo motyvacijos dar yra
Labas japoniu bureliui
Puikiai laikomes. Siandien 9 diena - 500 gr. Viso 4,7 kg.
Valgyt nenoriu visai. Valgiau zuvi per prievarta. Kazkokia nilabai
Vakare laukia obuoliai!!! Labai jie man patinka. Kokius 3 didelius suvalgau ir soti.
Aciu.Reiks pasidometi. Idomu iskrovos tik su vandeniu ar su vienu produktu
Puikiai laikomes. Siandien 9 diena - 500 gr. Viso 4,7 kg.
Valgyt nenoriu visai. Valgiau zuvi per prievarta. Kazkokia nilabai
Vakare laukia obuoliai!!! Labai jie man patinka. Kokius 3 didelius suvalgau ir soti.
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 19, 08:27)
Labas rytas, prasidejo mano 4 diena su -400, nebe taip kaip pirmom dienom bet vistiek minusas man irgi biskiuka silpna, matyt cukraus truksta. ir siaip visko iskart atsisakai tai organizmui biski sokas. bet siandien jau neatsibudau alkana nors del uzlaikymo tai as bandysiu 5:2, reikia dvi dienas per savaite daryti iskrovos dienas. cia irgi dieta, as apie ja biski skaiciau tai kai pasieki norima svori reikia palikt tik viena iskrovos diena i savaite, manau bus kaip tik
Aciu.Reiks pasidometi. Idomu iskrovos tik su vandeniu ar su vienu produktu