Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Kaip sekasi mergaites? smile.gif Man po vakar -700 gr. Siandien 7 diena, visai lengva. Vakariene galiu rinktis ka noriu. Turbut rinksiuos obuolius. smile.gif Ir keliausiu atgal su meniu.
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2016 05 17, 12:24)
Kaip sekasi mergaites?  smile.gif Man po vakar -700 gr.  Siandien 7 diena, visai lengva. Vakariene galiu rinktis ka noriu. Turbut rinksiuos obuolius. smile.gif Ir keliausiu atgal su meniu.

As tai visai susiveliau... Vakar vietoj cukinijos baklazana nusipirkau. Pasikepiau vakar. Siandien pasiuziuriu darbe, visas plaukia aliejuje. Sunkiau sunkaiu as ten ji.....
Man kazkaip i tualeta nesiejo. Dabar jau atlaisvinau zarnyna. Gal pasimatys koks minusiukas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, na va man trecia diena prasidejo bigsmile.gif syrit mano dziaugsmui -2,3 kg thumbup.gif tai geras stimulas pradejau su 74,3 tai yra nuo ko kristi

Atsakyti
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 18, 07:47)
Sveikos, na va man trecia diena prasidejo  bigsmile.gif syrit mano dziaugsmui -2,3 kg  thumbup.gif  tai geras stimulas pradejau su 74,3 tai yra nuo ko kristi

Super! thumbup.gif thumbup.gif
As pradejau panasiai. 73.7. Siandien 69.5. Per 7 dienas -4.2. Neblogai. Laikomes toliau drinks_cheers.gif

"Ramune", as kepiau cukinijas orkaiteje ant groteliu. Paslaksciau truputi alyvuogiu aliejaus ir zoleliu pabarsciau. Buvo tikrai skanu. smile.gif
Jautiena isverdu, supjaustau ir pakepinu ant trupucio aliejaus su zolem ir cesnaku.
Kitaip turbut geriau visai nevalgyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 18 gegužės 2016 - 07:42
MAn siandien morku diena . As jas susipjausciau kubeliais, idejau sauksteli lyd surelio ir kiausini virta ipjausciau....nu rupus miltai - skanios salotos gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2016 05 18, 11:35)
MAn siandien morku diena . As jas susipjausciau kubeliais, idejau sauksteli lyd surelio ir kiausini virta ipjausciau....nu rupus miltai - skanios salotos gavos  thumbup.gif

Super variantas! Zalio kiauso niekaip? biggrin.gif

O kaip svoris? Juda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2016 05 18, 10:43)
Super variantas! Zalio kiauso niekaip?  biggrin.gif

O kaip svoris? Juda?  smile.gif

Gal koks kiliukas nusirideno. Mano svarstykles pieno riebuma rodo biggrin.gif- kiek kartu stosies tiek skiriasi ...ir taip svyruoja apie 0.5 kg. Na as labai saziningai nesilaikau. Druskos nesumazinau as.
Vandeni stengiuosi gerti.
Va mano mama visai be drsuskos laikosi, tai vakar sake galva sukosi.
Atsakyti
Aciu uz ideja Ramune, man kaip tik siandien morku ir kiausinio diena smile.gif o rytoj cukinijos tai pasiskolinsiu ideja is Babette lotuliukas.gif gal nebus taip sunku kai yra bendraminciu grupe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 18, 12:36)
gal nebus taip sunku kai yra bendraminciu grupe  drinks_cheers.gif

Man irgi lengviau kai "atsiskaitau". biggrin.gif
Siandien truputi silpna. Bet sedziu su sergancia dukryte namie tai normaliai. Perskaiciau visa tema, dabar daugiau motyvacijos, graziu rezultatu pasieke mergaites. Idomu kaip joms sekasi islaikyti svori. Kad galiu issilaikyti daugiau nei 3 dienas sau irodziau. biggrin.gif Dabar jau nesunku. Bet kaip reiks visa tai uzfiksuoti dar nesugalvojau... Siaip nesu ėdikė, galvoju ka dedu burnon, bet svoris nejudejo. O dabar smagu!
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2016 05 18, 17:51)
Man irgi lengviau kai "atsiskaitau".  biggrin.gif
Siandien truputi silpna. Bet sedziu su sergancia dukryte namie tai normaliai. Perskaiciau visa tema, dabar daugiau motyvacijos, graziu rezultatu pasieke mergaites. Idomu kaip joms sekasi islaikyti svori. Kad galiu issilaikyti daugiau nei 3 dienas sau irodziau.  biggrin.gif Dabar jau nesunku. Bet kaip reiks visa tai uzfiksuoti dar nesugalvojau...  Siaip nesu ėdikė,  galvoju ka dedu burnon, bet svoris nejudejo. O dabar smagu!

Labas rytas, prasidejo mano 4 diena su -400, nebe taip kaip pirmom dienom bet vistiek minusas lotuliukas.gif man irgi biskiuka silpna, matyt cukraus truksta. ir siaip visko iskart atsisakai tai organizmui biski sokas. bet siandien jau neatsibudau alkana nors thumbup.gif del uzlaikymo tai as bandysiu 5:2, reikia dvi dienas per savaite daryti iskrovos dienas. cia irgi dieta, as apie ja biski skaiciau tai kai pasieki norima svori reikia palikt tik viena iskrovos diena i savaite, manau bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, na pas mane sakyciau ledai pajudejo. Bus kokie 1.5 kg pakrite. Nors vakar uzsimaniau taip kazkokio silto maisto- tai sriubytes suvalgiau. Vakare ir valgyt norejau, tai kopustu salotu prikirtau ax.gif .
Na atrodo motyvacijos dar yra smile.gif
Atsakyti
Labas japoniu bureliui flirt.gif

Puikiai laikomes. Siandien 9 diena - 500 gr. Viso 4,7 kg.
Valgyt nenoriu visai. Valgiau zuvi per prievarta. Kazkokia nilabai schmoll.gif
Vakare laukia obuoliai!!! Labai jie man patinka. Kokius 3 didelius suvalgau ir soti.
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 19, 08:27)
Labas rytas, prasidejo mano 4 diena su -400, nebe taip kaip pirmom dienom bet vistiek minusas  lotuliukas.gif  man irgi biskiuka silpna, matyt cukraus truksta. ir siaip visko iskart atsisakai tai organizmui biski sokas. bet siandien jau neatsibudau alkana nors  thumbup.gif  del uzlaikymo tai as bandysiu 5:2, reikia dvi dienas per savaite daryti iskrovos dienas. cia irgi dieta, as apie ja biski skaiciau tai kai pasieki norima svori reikia palikt tik viena iskrovos diena i savaite, manau bus kaip tik  smile.gif

Aciu.Reiks pasidometi. Idomu iskrovos tik su vandeniu ar su vienu produktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 19 gegužės 2016 - 14:01