7d. Viso -2kg
sveikos , siandien man 11 diena , tie patys 4.5 , bet manau pirmadieni pasimatys viskas kas ir kaip , kadangi atejo drauges , tai manau svarstykles neparodys
bet vizualiai apimtys labai sumazejo , sonkauliu turiu pasirodo
bet vizualiai apimtys labai sumazejo , sonkauliu turiu pasirodo
Sveikos,
Kaip pavyko startuoti?
Jungiuosi nuo šiandien😊
Kaip pavyko startuoti?
Jungiuosi nuo šiandien😊
QUOTE(Bos @ 2016 05 03, 07:46)
Vakar diena praėjo lengvai, šiandien nusimato ir nemažai maisto, manau bus ok
Tik man labai sunku be pusryčių, aš pripratus prie jų
Su mama mastome nuo sekmadienio startuot. Mamos sesuo laikosi vis tos dietos...atrodo liuks .....tai mama pakalbino laikytis drauge
Ar yra šiuo metu besilaikančių japoniukių?
Mano 4 diena - 3 kg
Sunki buvo 2 diena, šiuo metu jaučiuosi puikiai, stengiuosi nesportuoti šiomis dienomis, ramiai būt.
Tik vat nežinau kaip bus su žaliu kiaušiniu per pietus....
Mano 4 diena - 3 kg
Sunki buvo 2 diena, šiuo metu jaučiuosi puikiai, stengiuosi nesportuoti šiomis dienomis, ramiai būt.
QUOTE(Babette @ 2016 05 14, 08:51)
Ar yra šiuo metu besilaikančių japoniukių?
Mano 4 diena - 3 kg
Mano 4 diena - 3 kg
Mano pirma diena.
O kiausinio zalio negalvoju valgyt....ar gert....
5 diena, kažkoks sunkus vakaras bet laikysiuos. Šį rytą buvo - 400 gr.
Stengsiuos nepasiduoti, bet puola visokios mintys išdavikės
Kiaušinį vakar įveikiau... užkandau greit virta morka, nu ką aš žinau... įmanoma, bet...
Kažkodėl jaučiu rytoj minuso nebus.
Stengsiuos nepasiduoti, bet puola visokios mintys išdavikės
Kiaušinį vakar įveikiau... užkandau greit virta morka, nu ką aš žinau... įmanoma, bet...
Kažkodėl jaučiu rytoj minuso nebus.
labas rytas jums ir antrai dienai
Laukia sunki dienos dalis iki pietu
KIlau 5 ryto . Ir daba islaukt pietu bus sunku.
Svoris pakrito, bet tas kilogamas ir taip mas mane svyruoja ....tai.....
Vakar nuodeme - dvi taures vyno, nes sveikata mano truputi slubavo....bandziau n usisramint... O gi grieztai paasakyta "ne" alkoholiui
Laukia sunki dienos dalis iki pietu
KIlau 5 ryto . Ir daba islaukt pietu bus sunku.
Svoris pakrito, bet tas kilogamas ir taip mas mane svyruoja ....tai.....
Vakar nuodeme - dvi taures vyno, nes sveikata mano truputi slubavo....bandziau n usisramint... O gi grieztai paasakyta "ne" alkoholiui
Laba ryta, jungiuosi ir as prie jusu nuo siandien
Esu jau bandzius sia dieta pries gerus 5 metus, tai istempiau tik savaite bet uztat per ja nukrito 7 kg ir sugryzo is ju tik 2, tai manau labai neblogai
Esu jau bandzius sia dieta pries gerus 5 metus, tai istempiau tik savaite bet uztat per ja nukrito 7 kg ir sugryzo is ju tik 2, tai manau labai neblogai
QUOTE(e_migrante @ 2016 05 16, 09:36)
Laba ryta, jungiuosi ir as prie jusu nuo siandien
Oho koks rezultatas ir svarbu negrizo niekseliai
man sian smegeneles susisuko, vakarienei vietoj kiausiniu zuvies issiviriau. Nelabai man jinai... nu bet ka daryt, suvalgiau.
Ryte buvo + 400 gr. Vakar sulciu pomidoru isgeriau ne viena stikline, o visa litra. Nu kazkaip alkana jauciausi. Tikiuosi ryt bus smagesnis rezultatas. Labai noriu pasiekti bent 68... ryte buvo 70.7.
Laikykites, as su jumis.