Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

NUo rytojaus vel soku i trasa 4u.gif kas su manim? Tikslas minus 7 kg 4u.gif apetitas auga bevalgant biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o kuo skiroasi tie dietos variantai???? nežinau, ką geriau pasirinkti...
Atsakyti
Sveikos ir sveiki 4u.gif ir aš nusprendžiau laikytis japoniškos dietos. šiandien 2 diena - 1 kg, tik labai nėra energijos ir sukasi galva. norėčiau 6-7 kg numesti. laikausi 13 dienų dietos plano. tik klausimas 4 dieną pas mane parašyta, kad pietums 1 žalias kiaušinis, kaip būtų galima jį pakeisti? ar galima vietoj žalio išsivirti? ir ar labai nusižengsiu, jei nevalgysiu kiaušinio geltonimo, o tik baltymą?
Ačiū už nuomone
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2016 03 16, 10:41)
Sveikos ir sveiki 4u.gif  ir aš nusprendžiau laikytis japoniškos dietos. šiandien 2 diena - 1 kg, tik labai nėra energijos ir sukasi galva. norėčiau 6-7 kg numesti. laikausi 13 dienų dietos plano. tik klausimas 4 dieną pas mane parašyta, kad pietums 1 žalias kiaušinis, kaip būtų galima jį pakeisti? ar galima vietoj žalio išsivirti? ir ar labai nusižengsiu, jei nevalgysiu kiaušinio geltonimo, o tik baltymą?
Ačiū už nuomone

As tai viriau ir nesiparinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 03 16, 18:10)
As tai viriau ir nesiparinau.  4u.gif

Supratau😊ir aš taip darysiu, nes jau žalio kiaušinio tikrai nevalgysiu. Laukiu rytojaus, pažiūresiu kiek kg nukris☺
Atsakyti
Laba diena !
Ar dar yra besilaikanciu ? Gal kas i kompanija, nuo rytojaus starto ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip sekasi mergaitėms po kelių sav ar mėnesio. Ar neataugo svoris??
Kas pasipasakosit?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2016 04 01, 15:31)
Įdomu, kaip sekasi mergaitėms po kelių sav ar mėnesio. Ar neataugo svoris??
Kas pasipasakosit?? g.gif

galiu papasakoti is savo patirties , esu laikiusis dietos sitos , numeciau 7ar 8 kg nebepamenu senai tai buvo , niekas neataugo ne gramo smile.gif man sita dieta patinka ir tinka , siaip man ji soti yra , jokiu salutiniu poveikiu nuo jos

nuo siandien startuoju , noreciau numesti 5-7 kg , tai kiausinukai isvirti ir ttt i darba pietus atsinesiau smile.gif

gal dar atsiras kurios pradeda siandien ax.gif
Atsakyti
Man irgi neataugo, bet as ir siaip ziuriu ka valgau, sportuoju, tai ir negaletu ataugti. Startuoju nuo rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 04, 21:41)
Man irgi neataugo, bet as ir siaip ziuriu ka valgau, sportuoju, tai ir negaletu ataugti. Startuoju nuo rytojaus 4u.gif

ooo liuks kompanija bus bigsmile.gif

as neziurejau maisto , nesportavau tada , bet kaip ir minejau ne gramelio virs

na ka pirma diena vakar alaikyta labai lengvai , siandien pasisveriau - 1.200 kg
aisku skysciai dabar salinas , bet vistiek smagu skaicius tokius matyt smile.gif

kava geriama jau , patinka man sita dieta , kadangi ryte tik kava geriu , o paskui pietauju 12 , tai man labai ji tinka , nes ryte jokio maisto man nesinori
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 04, 21:41)

sveikos ,

ar lionesss pradejai ? ax.gif

tai kai minejau po pirmos dienos nukrito 1.200kg

po antros dienos 0.600 kg

po vakar dienos 1.400 kg thumbup.gif

bendroj sumoj 3.200 kg

siandien 4 diena , azartas stimulas auga toliau , jei numesiu kaip kazkada laikiaus 7 ar 8 kg , bus labai liuks smile.gif
Atsakyti
Na bandau prisijungti.
Pirma diena man, bijau tik , kad ryt vėl pirma nebūtų mirksiukas.gif
Net mankštą padariau, ko šiaip nedarau smile.gif
Tikslas apie - 4 kg ax.gif
Atsakyti