NUo rytojaus vel soku i trasa kas su manim? Tikslas minus 7 kg apetitas auga bevalgant
merginos, o kuo skiroasi tie dietos variantai???? nežinau, ką geriau pasirinkti...
Sveikos ir sveiki ir aš nusprendžiau laikytis japoniškos dietos. šiandien 2 diena - 1 kg, tik labai nėra energijos ir sukasi galva. norėčiau 6-7 kg numesti. laikausi 13 dienų dietos plano. tik klausimas 4 dieną pas mane parašyta, kad pietums 1 žalias kiaušinis, kaip būtų galima jį pakeisti? ar galima vietoj žalio išsivirti? ir ar labai nusižengsiu, jei nevalgysiu kiaušinio geltonimo, o tik baltymą?
Ačiū už nuomone
Ačiū už nuomone
QUOTE(braske24 @ 2016 03 16, 10:41)
Sveikos ir sveiki ir aš nusprendžiau laikytis japoniškos dietos. šiandien 2 diena - 1 kg, tik labai nėra energijos ir sukasi galva. norėčiau 6-7 kg numesti. laikausi 13 dienų dietos plano. tik klausimas 4 dieną pas mane parašyta, kad pietums 1 žalias kiaušinis, kaip būtų galima jį pakeisti? ar galima vietoj žalio išsivirti? ir ar labai nusižengsiu, jei nevalgysiu kiaušinio geltonimo, o tik baltymą?
Ačiū už nuomone
Ačiū už nuomone
As tai viriau ir nesiparinau.
QUOTE(Lionesss @ 2016 03 16, 18:10)
As tai viriau ir nesiparinau.
Supratau😊ir aš taip darysiu, nes jau žalio kiaušinio tikrai nevalgysiu. Laukiu rytojaus, pažiūresiu kiek kg nukris☺
Laba diena !
Ar dar yra besilaikanciu ? Gal kas i kompanija, nuo rytojaus starto ?
Ar dar yra besilaikanciu ? Gal kas i kompanija, nuo rytojaus starto ?
Įdomu, kaip sekasi mergaitėms po kelių sav ar mėnesio. Ar neataugo svoris??
Kas pasipasakosit??
Kas pasipasakosit??
QUOTE(simba3 @ 2016 04 01, 15:31)
Įdomu, kaip sekasi mergaitėms po kelių sav ar mėnesio. Ar neataugo svoris??
Kas pasipasakosit??
Kas pasipasakosit??
galiu papasakoti is savo patirties , esu laikiusis dietos sitos , numeciau 7ar 8 kg nebepamenu senai tai buvo , niekas neataugo ne gramo man sita dieta patinka ir tinka , siaip man ji soti yra , jokiu salutiniu poveikiu nuo jos
nuo siandien startuoju , noreciau numesti 5-7 kg , tai kiausinukai isvirti ir ttt i darba pietus atsinesiau
gal dar atsiras kurios pradeda siandien
Man irgi neataugo, bet as ir siaip ziuriu ka valgau, sportuoju, tai ir negaletu ataugti. Startuoju nuo rytojaus
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 04, 21:41)
Man irgi neataugo, bet as ir siaip ziuriu ka valgau, sportuoju, tai ir negaletu ataugti. Startuoju nuo rytojaus
ooo liuks kompanija bus
as neziurejau maisto , nesportavau tada , bet kaip ir minejau ne gramelio virs
na ka pirma diena vakar alaikyta labai lengvai , siandien pasisveriau - 1.200 kg
aisku skysciai dabar salinas , bet vistiek smagu skaicius tokius matyt
kava geriama jau , patinka man sita dieta , kadangi ryte tik kava geriu , o paskui pietauju 12 , tai man labai ji tinka , nes ryte jokio maisto man nesinori
QUOTE(Lionesss @ 2016 04 04, 21:41)
sveikos ,
ar lionesss pradejai ?
tai kai minejau po pirmos dienos nukrito 1.200kg
po antros dienos 0.600 kg
po vakar dienos 1.400 kg
bendroj sumoj 3.200 kg
siandien 4 diena , azartas stimulas auga toliau , jei numesiu kaip kazkada laikiaus 7 ar 8 kg , bus labai liuks
Na bandau prisijungti.
Pirma diena man, bijau tik , kad ryt vėl pirma nebūtų
Net mankštą padariau, ko šiaip nedarau
Tikslas apie - 4 kg
Pirma diena man, bijau tik , kad ryt vėl pirma nebūtų
Net mankštą padariau, ko šiaip nedarau
Tikslas apie - 4 kg