Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 03 03, 07:46)
nono.gif cap carap kaip tu taip.... juokauju lotuliukas.gif sveika sugrįžus... mirksiukas.gif
šį rytą pasisveriu,o gi žiū...dar pusės kg nėra... thumbup.gif tad po 10 d  -6 kg thumbup.gif tokia lengva jaučiuosi...kad tik vėjas nenupūstų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Super rezultatas good.gif
Nu aš ką?Apsileidau biggrin.gif Neapsisprendžiau kokios dietos laikytis (delčios trumpesnė), tai galvoju 4 dienos delčios ir jei atlaikysiu, tai tikimybė, kad Japoniškosios imsiuos iš naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 03 kovo 2016 - 10:35
[quote=cap carap,2016 03 03, 11:34]
Super rezultatas good.gif
Nu aš ką?Apsileidau biggrin.gif Neapsisprendžiau kokios dietos laikytis (delčios trumpesnė), tai galvoju 4 dienos delčios ir jei atlaikysiu, tai tikimybė, kad Japoniškosios imsiuos iš naujo.
[/quote

Taip ir daryk.Aš vasarį laikiausi 7 dienas delčios, nukrito 3 kg.. Tai gal dėl to dabar per 11 d. 3,7kg. ,nu bet dar ne pabaiga dar 3 dienos bus matyt sekmadienį tikras rezultatas...
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 03 03, 11:16)
Taip ir daryk.Aš vasarį laikiausi 7 dienas delčios, nukrito 3 kg.. Tai gal dėl to dabar per 11 d. 3,7kg. ,nu bet dar ne pabaiga dar 3 dienos bus matyt sekmadienį tikras rezultatas...

drinks_cheers.gif Man nesvarbu kokia dieta bus numesti kilai, man svarbiausia atsikratyt 6 kilų, kuriuos per pusmetį užsiauginau smile.gif
Atsakyti
Labukas po 12 d. -4 kg., kažkas pajudėjo tongue.gif , liko tiek ne daug net keista bus,atpratau valgyti t.y.net nesinori užkandžiaut pavalgau kas priklauso ir viskas, jokių pašalinių norų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 03 04, 11:15)
Labukas po 12 d. -4 kg., kažkas pajudėjo  tongue.gif , liko tiek ne daug net keista bus,atpratau valgyti t.y.net nesinori užkandžiaut pavalgau kas priklauso ir viskas, jokių pašalinių norų  ax.gif

Liuks rezultatas good.gif ryt paskutinė diena ar tu 14 ėmei?
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 03 04, 19:11)
Liuks rezultatas good.gif ryt paskutinė diena ar tu 14 ėmei?

aš 14. ne mano rezultatai ne įspūdingi, po visko parašysiu kiek MB numetė, mes gi abu "durniuojam"..smile.gif
Atsakyti
Daivuže, Neili, kaip jums sekėsi? Kaip rezultatai? smile.gif Kaip Neili vyro rezultatai?

Man Delčioje nekaži kiek nukrito (po trijų dienų 1,6kg), bet ar šiandien visa diena. Tikėjausi minus keturių, bet nepanašu, kad tiek bus. Teks vis tik Japoniškosios imtis. Bet žiūriu temos merdėja, toks jausmas, kad mažai kas per žiemą pasitaisė, visos lieknos gražios ir niekam dietų nereikia flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 06 kovo 2016 - 11:36
QUOTE(cap carap @ 2016 03 06, 12:35)
Daivuže, Neili, kaip jums sekėsi? Kaip rezultatai? smile.gif Kaip Neili vyro rezultatai?
Man Delčioje nekaži kiek nukrito (po trijų dienų 1,6kg), bet ar šiandien visa diena. Tikėjausi minus keturių, bet nepanašu, kad tiek bus. Teks vis tik Japoniškosios imtis. Bet žiūriu temos merdėja, toks jausmas, kad mažai kas per žiemą pasitaisė, visos lieknos gražios ir niekam dietų nereikia flirt.gif

Labukas. Na va dieta įveikta 100 % be jokių nukrypimų thumbup.gif Mano rezultatai nėra įspūdingi -4 kg, bet tikiuosi bus stabilūs iškaikyti smile.gif , na o MB pasistengė -10 kg. , taip , kad aš džiaugiuosi už jį ir pusę nuopelnų prisiimu sau ( nes man teko rūpintis mityba:) ). Šiaip labai nebloga dieta, antra savaitė prailgo, bet nepasidavėm. O šiandien pas mamą gimtadienyje, tai maistas visai neina, galvojau bus atvirkščiai, šakotis pasirodė toks saldus, kad porą kąsniukų per akis buvo. Na nusprendėm dar pasilaikyt mitybos sveikesnės nes MB dar nori kelis kg nupurtyt....
Lieknėkit mergaitės ateisiu Jūsų aplankyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neili: 06 kovo 2016 - 15:52
QUOTE(Neili @ 2016 03 06, 15:51)

Neblogai tavo rezultatas, o vyro, tai superinis blink.gif good.gif

Jo, šita dieta turi savo žavesio. Per tokią dietą atradau skonius (nes be druskos). Apetitas apmažėjo. Nebe taip norisi "priryt", bet palaipsniui viskas pasimiršta biggrin.gif

Prisilaikyt reikia.

O aš ryt nežinau ar laikysiuos (gal padarysiu dienos pertrauką - įkrovą), o tuomet laikysiuos šitos. Jaučiu man svoris labai nekrenta, nes po gerą valandą sportuoju visas dienas g.gif Ar čia aš save apgaudinėju ir su sportu nesusiję ir kaip tik, atvirkščiai, svoris turėtų pajudėti g.gif

Aplankyt būtinai, nes vienai nuobodoka, motyvacija krenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 03 06, 22:55)

Aplankyt būtinai, nes vienai nuobodoka, motyvacija krenta  ax.gif

Labas rytas;) prisiduodu...pabaigiau dietą 100% su -7 kg thumbup.gif
cap carap...laikykis mirksiukas.gif mes su tavimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 03 07, 08:21)
cap carap...laikykis mirksiukas.gif mes su tavimi  mirksiukas.gif

Super rezultatas thumbup.gif Įvepia ir motyvuoja smile.gif

Aš po delčios su-2,4g. Šiandien darau pertrauką (savotišą "įkrovą"), noriu pažiūrėt kelias dienas ar padidinus kcal iki 1600cal/parai neužkils svoris, kad paskui neprisidaryčiau sau "reikalų" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 03 07, 09:21)
cap carap...laikykis mirksiukas.gif mes su tavimi  mirksiukas.gif

Šaunuolė, super rezultatas 4u.gif
Atsakyti