Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Labukas. septintos dienos rezultato nežinau, neturėjau galimybės pasisvert, bet dieta be nuodėmių, pagundos atlaikytos. Laukiu rytojaus noriu pažiūrėt ką parodys svarstyklės smile.gif Sėkmės visoms. nepasiduokim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš jau pabaigiau dietą, 13 dienų. Per visas dienas nei karto nesugriešijau ir pirmą kartą išsilaikiau dietos iki galo biggrin.gif
Rezultatai po 13-os dienų: -6,3kg. Dabar sveriu 55,7. Vakar nusipirkau brokolį, tai šiandien per pietus skanausiu smile.gif
Sėkmės jums mergaitės ax.gif Ačiū, kad buvot puiki palaikymo komanda 4u.gif Užsuksiu pažiūrėti, kaip jums sekasi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif rezultatas po 7 d -5 kg thumbup.gif
jurnora,žinoma,aplankyk mus;) ir....skanaus brokolio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 09:32)
Labas rytas 4u.gif
Aš jau pabaigiau dietą, 13 dienų. Per visas dienas nei karto nesugriešijau ir pirmą kartą išsilaikiau dietos iki galo biggrin.gif
Rezultatai po 13-os dienų: -6,3kg. Dabar sveriu 55,7. Vakar nusipirkau brokolį, tai šiandien per pietus skanausiu smile.gif
Sėkmės jums mergaitės ax.gif Ačiū, kad buvot puiki palaikymo komanda 4u.gif Užsuksiu pažiūrėti, kaip jums sekasi biggrin.gif

Šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Po aštuonių dienų -3,4,kažko sustojau ,bet toliau laikausi be griekų. Laikysiuos 14 d., tai finišuosi sekmadienį ryte tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 29, 11:09)
Šaunuolė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Po aštuonių dienų -3,4,kažko sustojau ,bet toliau laikausi be griekų. Laikysiuos 14 d., tai finišuosi sekmadienį ryte  tongue.gif

Nagi kas čia vyksta? mane vieną palikot kovot? Greit susiimat po savaitgalio ir pargryžtat lotuliukas.gif
Vienas lauke ne karys.....
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 29, 23:38)
Nagi kas čia vyksta? mane vieną palikot kovot? Greit susiimat po savaitgalio ir pargryžtat  lotuliukas.gif
Vienas lauke ne karys.....

mirksiukas.gif ne viena,ne viena;)
Labas rytas mirksiukas.gif svoris sustojo,bet pati jaučiuosi daug lengvesnė...
Po 8 d vis tie patys -5kg blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, po 9 dienų -3,6kg. (nu visai stopas po 0,200 krenta doh.gif )
Atsakyti
blush2.gif labas rytas;) jei dar yra kam wink.gif Neili,mes tik dviese likom? g.gif
bet kokiu atveju aš neketinu pasiduoti mirksiukas.gif po vakar -500 gr...juokingai,bet numesti 5,5 kg džiugina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 03 02, 08:17)
blush2.gif labas rytas;) jei dar yra kam wink.gif Neili,mes tik dviese likom? g.gif 
bet kokiu atveju aš neketinu pasiduoti mirksiukas.gif po vakar -500 gr...juokingai,bet numesti 5,5 kg džiugina ax.gif

Sveika, ir aš neketinu pasiduoti nors per dieną 10 dieną 0 kg. ty. po 10 dienų tas pats -3,6 kg., dabar aš ugdau valią nes kg. nekrenta doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Hi biggrin.gif
Neprapuoliau. Savaitgalį labai nusidėjau - tėčio jubiliejus. Prikrovė mama lauktuvių daug daug dau, tai baigsim vartot ir imsiuos vėl iš naujo, nes priaugti kilai grįžo blush2.gif Gėda man gėda blush2.gif
QUOTE(jurnora @ 2016 02 29, 08:32)
Labas rytas 4u.gif

blink.gif wow -super rezultatas good.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 03 02, 22:15)
Hi biggrin.gif
Neprapuoliau. Savaitgalį labai nusidėjau - tėčio jubiliejus. Prikrovė mama lauktuvių daug daug dau, tai baigsim vartot ir imsiuos vėl iš naujo, nes priaugti kilai grįžo  blush2.gif Gėda man gėda blush2.gif

blink.gif wow -super rezultatas good.gif

nono.gif cap carap kaip tu taip.... juokauju lotuliukas.gif sveika sugrįžus... mirksiukas.gif
šį rytą pasisveriu,o gi žiū...dar pusės kg nėra... thumbup.gif tad po 10 d -6 kg thumbup.gif tokia lengva jaučiuosi...kad tik vėjas nenupūstų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 03 03, 08:46)
nono.gif cap carap kaip tu taip.... juokauju lotuliukas.gif sveika sugrįžus... mirksiukas.gif
šį rytą pasisveriu,o gi žiū...dar pusės kg nėra... thumbup.gif tad po 10 d  -6 kg thumbup.gif tokia lengva jaučiuosi...kad tik vėjas nenupūstų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tau smagu. Pas mane -100 g. doh.gif , dar liko 3 dienos ir aš stebuklais dar tikiu tongue.gif
Atsakyti