Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

[quote=cap carap,2016 02 27, 10:44]
[quote=cap carap,2016 02 26, 12:39]
Labryt smile.gif
Pirma diena -0,6 kg (viso -0,6kg).
Antra diena - 0,3 kg (viso- 0,9 kg).
Trečia diena - 0,1 kg (viso - 1 kg).

Mažoka verysad.gif per mažai verysad.gif

Nepasiduodu.
[/quote]

Labukas. Laikykis ir aš laikausi. Po 6 d. -3.2 kg. per šeštą d. nukrito daugiausia -0,8 kg. Tai va nėr vienos taisyklės visoms krenta skirtingai, taip kad daugiau optimizmo smile.gif. Laikomės atokiau nuo savaitgalii pagundų lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu turiu biggrin.gif na, kita vertus ne viršvorio kažkokio kaip ir nėra, bet nekonfortabiliai jaučiuosi. Dietos išvakarėse vienas kilas nukrito (per dieną), tai gal tai turi įtakos, o gal organizmas atsimena, kad "dietinausi" jau rolleyes.gif Vienaip ar kitaip, tai šiandien laukia išbandymas, kurio, manau, neatlaikysiu (pakviesti į jubiliejų, tai nežinau nežinau). Ryt pasisverti neturėsiu galimybių, tad žoiūrėsim kokie skaičiai bus pirmadienį smile.gif Ar tik nereiks visko iš naujo pradėt biggrin.gif NEPASIDUOSIU bet kokiu atveju
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Šiandien man 12-a diena. -5,9kg. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 27, 11:45)
Sveikutės smile.gif
Šiandien man 12-a diena. -5,9kg.  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 27, 12:00)

Tai kad tavo rezultatai ne ką mažesni, o laiko dar turi mirksiukas.gif
Rytojus paskutinė diena thumbup.gif Bet jau nusipirkau garpuodį (tas, kuris dedasi ant puodo) ir virsiu daržoves ant garų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 27, 12:07)
Tai kad tavo rezultatai ne ką mažesni, o laiko dar turi  mirksiukas.gif

Na ,kiek pastebėjau nė viena nerašo startinio svorio g.gif
Aš,va, nuo 91,6kg blush2.gif verysad.gif pradėjau...tad man tie -4,2 kg tik lašas jūroje.... verysad.gif verysad.gif
Na,bet jau kažkokia pradžia...p.s. prieš 4,5 mėn susilaukiau trečiojo sūnaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 27, 14:39)
Na ,kiek pastebėjau nė viena nerašo startinio svorio g.gif
Aš,va, nuo 91,6kg  blush2.gif  verysad.gif  pradėjau...tad man tie -4,2 kg tik lašas jūroje.... verysad.gif  verysad.gif
Na,bet jau kažkokia pradžia...p.s. prieš 4,5 mėn susilaukiau trečiojo sūnaus ax.gif

Sveikinimai su sūneliu 4u.gif smile.gif O tu nebemaitini?
Mano pradinis svoris buvo 62, dabar 56. Tiesiog 9 metus būdavo gana stabilus svoris 55-57, tai susiėmiau,nes nebetilpau į drabužius.
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 27, 14:52)
Sveikinimai su sūneliu 4u.gif  smile.gif  O tu nebemaitini?
Mano pradinis svoris buvo 62, dabar 56....

Nea,nebemaitinu:( pienuko vos 1 mėn užteko....
Ech...man tokius skaičiukus kada pamatyti...62 kg... blush2.gif
mažiausias svoris,kokį pamenu per pastaruosius 5 metus buvo 67 kg...manekenė jaučiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Man irgi šį ryta svarstyklės parodė tik -300g..bet svarbiausia eina į minusą, o ne stovi vietoj smile.gif

Aš pradėjau dietą su 65kg, (čia jau mano maximumas, kiek esu svėrus) labai noriu sverti kokius 55kg, bet su amžiumi vis sunkiau darosi kovoti su kg tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif biggrin.gif
Išaušo paskutinė dietos diena. Šiandien 13 diena. -6kg. biggrin.gif
Papildyta:
Beje, manau, kad nukrito daugiau negu svarstyklės rodo. Tiesiog už kelių dienų mmm, tai natūralu, kad skysčių organizme daugiau.
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 28, 10:04)
Labas rytas 4u.gif  biggrin.gif
Išaušo paskutinė dietos diena. Šiandien 13 diena. -6kg.  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, manau, kad nukrito daugiau negu svarstyklės rodo. Tiesiog už kelių dienų mmm, tai natūralu, kad skysčių organizme daugiau.

Jurnora.... first.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dabar vacation4.gif lotuliukas.gif
Aš vėl tik su -200gr..
suma sumarum..6 d . -4,4kg
Atsakyti
Jurnora thumbup.gif

Man irgi tik -200g po 5d, bet visumoj -2,800kg, tai manau visai gerai biggrin.gif
Atsakyti