Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Sveikos 4u.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 25, 16:15)
Sveikos 4u.gif
Šiandien 10-a diena. -5,5kg biggrin.gif

Oho, čia mano svajonių rezultatai thumbup.gif
Man šiandien trečia diena, moliūgą suvalgiau vos ne vos doh.gif Bet vakarienė visai skani buvo ax.gif
Po antros dienos - 400g tik verysad.gif Bet bendras rezultatas - 1,300kg smile.gif
Rytoj bus išbandymų metas, kai reiks morkas valgyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 25, 18:09)
Super rezultatai smile.gif, aš būčiau devintam dangui:)  . Nu tikiuosi ir man pavyks. Noriu paklaust, ar jūs kartojat 7 d. meniu ar pradedat nuo 6 kartot. vienaip gaunas 13 d. kitaip 14d. internete visokių var. prisiskaičiau, kaip darot jūs?

Ačiū ax.gif Ir aš džiaugiuosi ir tau tikrai pavyks 4u.gif Aš kartoju meniu vėl nuo pirmos dienos, mano pirmas variantas, todėl gaunasi 13 dienų.

QUOTE(EGLaite @ 2016 02 25, 19:26)
Sveikos 4u.gif
Oho, čia mano svajonių rezultatai thumbup.gif
Man šiandien trečia diena, moliūgą suvalgiau vos ne vos doh.gif Bet vakarienė visai skani buvo ax.gif
Po antros dienos - 400g tik verysad.gif  Bet bendras rezultatas - 1,300kg smile.gif
Rytoj bus išbandymų metas, kai reiks morkas valgyti doh.gif  biggrin.gif

smile.gif Taigi tavo labai puikūs rezultatai smile.gif Juk dvi dienos praėjo. Bus 10-a diena ir bus dar net ir daugiau minusiuko biggrin.gif
Atsakyti
Po 5 dienų -2,4 kg. nu sustojau visai g.gif
bet nepasidaviau tongue.gif , prasideda šešta diena.
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
gera žinia,kad po 4 d dar -800gr,tad viso - 4 kg... ax.gif
bloga ta,kad susirgau verysad.gif gerklė kaip nuplikyta verysad.gif ,temperatūra...guliu lovoje ,prakaituoju,bandau tarkuotas morkas nuryt... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, mano šiandieniniai rezultatai labai nudžiugino, po 3 d. -1 kg, viso -2,300kg thumbup.gif rezultatai laaabai matyvuoja eiti toliau biggrin.gif kad net žalią kiaušinį sugebėjau praryt, bet tos virtos morkos doh.gif sukišiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGLaite: 26 vasario 2016 - 12:12
Labryt smile.gif
Pirma diena -0,6 kg (viso -0,6kg).
Antra diena - 0,3 kg (viso- 0,9 kg).

Mažoka, bet vakar bananas mane įveikė blush-anim-cl.gif:

Nepasiduodu.

Neili ir tu laikykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2016 02 26, 10:44)
Po 5 dienų -2,4 kg.  nu sustojau visai  g.gif
bet nepasidaviau  tongue.gif , prasideda šešta diena.

Pajudės tikrai 4u.gif

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 26, 12:39)
bloga ta,kad susirgau verysad.gif gerklė kaip nuplikyta verysad.gif ,temperatūra...guliu lovoje ,prakaituoju,bandau tarkuotas morkas nuryt... verysad.gif

Sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(EGLaite @ 2016 02 26, 13:12)
Sveikos 4u.gif
Na, mano šiandieniniai rezultatai labai nudžiugino, po 3 d. -1 kg, viso -2,300kg thumbup.gif rezultatai laaabai matyvuoja eiti toliau biggrin.gif kad net žalią kiaušinį sugebėjau praryt, bet tos virtos morkos doh.gif sukišiu kaip nors biggrin.gif

Tikrai thumbup.gif

QUOTE(cap carap @ 2016 02 26, 13:39)
Labryt smile.gif
Pirma diena -0,6  kg (viso -0,6kg).

Mažoka, bet vakar bananas mane įveikė blush-anim-cl.gif:

Nepasiduodu.

Labai geri rezultatai 4u.gif

Man šiandien 11 diena. -5,7kg
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 26, 12:12)
Sveikos 4u.gif

Sveikutes, kai as laikiausi sios dietos, tarkuodavau smulkiai morka, imusdavau kiausini ant vorsaus surio ir i garpuodi. Tokia uzkepele gaudavosi. Labai skanu, laukdavau trecios dienos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 26 vasario 2016 - 17:35
QUOTE(simba3 @ 2016 02 26, 17:34)
Sveikutes, kai as laikiausi sios dietos, tarkuodavau smulkiai morka, imusdavau kiausini ant vorsaus surio ir  i garpuodi. Tokia uzkepele gaudavosi. Labai skanu, laukdavau trecios dienos bigsmile.gif

Labai nebloga idėja drinks_cheers.gif

Kokius vaisius valgote vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 26, 11:39)

sveik smile.gif o rezultatas gerulis smile.gif
QUOTE(EGLaite @ 2016 02 26, 12:12)
Sveikos 4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(jurnora @ 2016 02 26, 16:43)
Labai geri rezultatai  4u.gif

aciuks.gif
QUOTE(simba3 @ 2016 02 26, 17:34)
Sveikutes, kai as laikiausi sios dietos, tarkuodavau smulkiai morka, imusdavau kiausini ant vorsaus surio ir  i garpuodi. Tokia uzkepele gaudavosi. Labai skanu, laukdavau trecios dienos bigsmile.gif

bigsmile.gif
...

obuolius renkuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 26 vasario 2016 - 20:58
[quote=cap carap,2016 02 26, 12:39]
Labryt smile.gif
Pirma diena -0,6 kg (viso -0,6kg).
Trečia diena - 0,1 kg (viso - 1 kg).

Mažoka verysad.gif per mažai verysad.gif

Nepasiduodu.

Atsakyti

Labuka;) cap carap,o gal nelabai yra nuo ko kristi? ax.gif
Bet kokiu atveju nepasiduok nono.gif

Na,o aš po 5 d -4,2 kg turiu...šitiek naktį prakaitavau,maniau kokių 2 kg kaip nieko nebus,bet...-200 gr
Nors ir sugriešyjau..vakarienei žuvį su dviem šaukštais bulvių košės suvalgiau...nebegalėjau su tokia gerkle kankintis ir per skausmą ryti kieto maisto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVUZELE33: 27 vasario 2016 - 10:20