Vakar dietos nesilaikiau (racionas: kava,du sumušiniai, miežinių kruopų košė su sviestu (gausiai sviesto į košes dedu), vištienos kulšis su virtų burokėlių salotomis gardintomis druka, pipirais, aliejumi), bet kadangi vakarienė buvo žmogišku laiku (šeštą, o ne dešimtą-dvyliktą), tai šiandien svarstyklės apdovanojo -1,2 kg. Manau, kad daug. Lankiausi gegužės mėn., bet taip nuodėmingai ir nelabai sėkmingai, tai numečiau ~2,2kg (tačiau pabrėžiu, kad buvo gimtadienių bumas). Tai palyginus šiuos du skaičius (dienos ir kelių savaičių), tai oho, ania
Na, vienaip ar kitaip startuoju pilna entuziazmo
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 09:46)
Sveikos maniškis irgi geras 22 val prisikepė karštų sumuštinių bandė mano valią
O aš šaunuolė,atsilaikiau
Už tad svarstyklės šį rytą pradžiugino....dar -1,5kg
Po 2 dienų -3,1 kg Įtariu,kad nuo dabar tokie skaičiukai jau nebebus,svoris taip nebekris...svarbu atsilaikyti visas 14 d....
O aš šaunuolė,atsilaikiau
Už tad svarstyklės šį rytą pradžiugino....dar -1,5kg
Po 2 dienų -3,1 kg Įtariu,kad nuo dabar tokie skaičiukai jau nebebus,svoris taip nebekris...svarbu atsilaikyti visas 14 d....
Stulbinantis rezultatas Šaunuolė, taip laikyt!
Man mano draugės pavydi, kad vyras gamina, tačiau blogybė ta, kad valgyt ruošia pora valandų ir gamint pradeda anksčiausiai 20val. jam nieko, o man eina kūną
QUOTE(Neili @ 2016 02 24, 11:13)
Labukas,nu ir rezultatai , pas mane po 3 d. -1.6 viso, nu bet ir tai mane džiugina. O mano vyras šaunuolis su manim laikosi
Taip pat gerai, matyt nėra nuo ko krist Kūdenėlėms sunkiau numesti