Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Labryt, damos smile.gif

Vakar dietos nesilaikiau (racionas: kava,du sumušiniai, miežinių kruopų košė su sviestu (gausiai sviesto į košes dedu), vištienos kulšis su virtų burokėlių salotomis gardintomis druka, pipirais, aliejumi), bet kadangi vakarienė buvo žmogišku laiku (šeštą, o ne dešimtą-dvyliktą), tai šiandien svarstyklės apdovanojo -1,2 kg. Manau, kad daug. Lankiausi gegužės mėn., bet taip nuodėmingai ir nelabai sėkmingai, tai numečiau ~2,2kg (tačiau pabrėžiu, kad buvo gimtadienių bumas). Tai palyginus šiuos du skaičius (dienos ir kelių savaičių), tai oho, ania biggrin.gif

Na, vienaip ar kitaip startuoju pilna entuziazmo smile.gif

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 09:46)
Sveikos wink.gif maniškis irgi geras bigsmile.gif  22 val prisikepė karštų sumuštinių doh.gif  bandė mano valią bigsmile.gif
O aš šaunuolė,atsilaikiau tongue.gif
Už tad svarstyklės šį rytą pradžiugino....dar -1,5kg thumbup.gif
Po 2 dienų -3,1 kg ax.gif  Įtariu,kad nuo dabar tokie skaičiukai jau nebebus,svoris taip nebekris...svarbu atsilaikyti visas 14 d....

Stulbinantis rezultatas good.gif Šaunuolė, taip laikyt!

Man mano draugės pavydi, kad vyras gamina, tačiau blogybė ta, kad valgyt ruošia pora valandų ir gamint pradeda anksčiausiai 20val. doh.gif jam nieko, o man eina kūną scare.gif

QUOTE(Neili @ 2016 02 24, 11:13)
Labukas,nu ir rezultatai  bigsmile.gif , pas mane po 3 d. -1.6 viso, nu bet ir tai mane džiugina. O mano vyras šaunuolis  smile.gif  su manim laikosi  ax.gif

Taip pat gerai, matyt nėra nuo ko krist smile.gif Kūdenėlėms sunkiau numesti smile.gif
Atsakyti
Šnd virtos morkos doh.gif ką sugalvot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 14:57)
Šnd virtos morkos doh.gif ką sugalvot? doh.gif

Man tai kaip tik čia labai skanu ax.gif Beje, jau rezultatai tavo tai ogogo thumbup.gif
Kaip minėjot, tai tiesa. Pradžioj krenta daugiau, vėliau jau kukliau. Man šiandien 9 diena -4,7. Dar 4 dienos ir būsiu iki galo išsilaikius. Bet kadangi valgyt visai nesinori tai ir laikytis nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 02 24, 13:25)
Taip pat gerai, matyt nėra nuo ko krist smile.gif Kūdenėlėms sunkiau numesti smile.gif

nesu kūdenėlė, 7 kg. galiu padovanot kam nors, jie man labai sunkiai krenta. Jei pavyktų 5 numest su šia dieta būtų šaunu, labai daugiau ir nesitikiu. O vat vyras po 3 dienų -3.8 kg. jam yra nuo ko krist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neili: 24 vasario 2016 - 15:57
QUOTE(jurnora @ 2016 02 24, 16:28)
Man tai kaip tik čia labai skanu ax.gif  Beje, jau rezultatai tavo tai ogogo thumbup.gif
Kaip minėjot, tai tiesa. Pradžioj krenta daugiau, vėliau jau kukliau. Man šiandien 9 diena -4,7. Dar 4 dienos ir būsiu iki galo išsilaikius. Bet kadangi valgyt visai nesinori tai ir laikytis nesunku  smile.gif

Man virtos morkos, pakepintos su svogūniuku prie silkutės thumbup.gif ,bet vienos doh.gif pusę porcijos visai pakenčiama,bet kitą pusė ...per prievartą doh.gif
Šnd vakare krepšinį eisiu pažiūrėt,tai vietoj keptos duonos su alumi-obuoliukus griaušiu lotuliukas.gif
laukiu nesulaukiu rytojaus...taip rūpi skaičiukai ,kuriuos parodys svarstyklės...kadangi tikrai yra iš ko kristi,tai tikiuosi gerų rezultatų blush2.gif
jurnora,tu šaunuolė... 9 dienas atlaikyti ne kiekviena sugeba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVUZELE33: 24 vasario 2016 - 16:43
QUOTE(Neili @ 2016 02 24, 15:56)
nesu kūdenėlė, 7 kg. galiu padovanot kam nors,  jie man labai sunkiai krenta. Jei pavyktų 5 numest su šia dieta būtų šaunu, labai daugiau ir nesitikiu. O vat vyras po 3 dienų -3.8 kg. jam yra nuo ko krist

Ačiū, bet ne biggrin.gif Savo šešis nežinau ka įsiūlyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 17:41)
Man virtos morkos, pakepintos su svogūniuku prie silkutės thumbup.gif  ,bet vienos doh.gif pusę porcijos visai pakenčiama,bet kitą pusė ...per prievartą doh.gif
Šnd vakare  krepšinį eisiu pažiūrėt,tai vietoj keptos duonos su alumi-obuoliukus griaušiu lotuliukas.gif
laukiu nesulaukiu rytojaus...taip rūpi skaičiukai ,kuriuos parodys svarstyklės...kadangi tikrai yra iš ko kristi,tai tikiuosi gerų rezultatų blush2.gif
jurnora,tu šaunuolė... 9 dienas atlaikyti ne kiekviena sugeba ax.gif

Kaip faina 4u.gif Norėčiau ir aš į krepšinį. Gerų rungtynių ir skanios vakarienės biggrin.gif
Čia mes visos šaunuolės, nes dieta ši nėra iš lengvųjų. mirksiukas.gif
Tiesą pasakius, esu šios dietos laikiusis n kartų (tiksliau pradėjusi doh.gif lotuliukas.gif ). Ilgiausiai 5 dienas esu išsilaikiusi. Kas dabar man per galvą davė,kad tiek išsilaikiau, neįsivaizduoju. bigsmile.gif Šiais metais mečiau rūkyti, lengvai ir ramiai, be jokių abejonių, dėl to ir priaugau svorio. O pasirodo dar ir dietos turiu valios laikytis. Dabar jau tiek dienų atlaikius, jei nepabaigčiau iki pabaigos, turbūt mano sąžinė išeitų iš namų lotuliukas.gif
Taip kad stiprybės visoms 4u.gif biggrin.gif
Šiandien man jautiena, kefyras ir fitness3.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Atsikėliau šnd,praktiškai kaip pūkelis nuskridau prie svarstyklių....o jos,bjaurybės,tyčiojasi bigsmile.gif -100gr doh.gif Juk žinojau,kad svoris taip nebekris kaip pirmas dienas,bet vis tiek liūdna verysad.gif Vakar viską pagal planą dariau..o čia še tau ,kad nori blink.gif
Bet juk svarbiausia NEPASIDUOTI nono.gif
3 d -3,2 kg ax.gif
Atsakyti
Labryt smile.gif
Pirm diena -0,6 kg (viso -0,6kg).
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
po 4 d. -2,1 kg. (kažkaip po 0,5 kg. į dieną sistemingai g.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien 10-a diena. -5,5kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 25, 17:15)
Sveikos 4u.gif
Šiandien 10-a diena. -5,5kg biggrin.gif

Super rezultatai smile.gif, aš būčiau devintam dangui:) . Nu tikiuosi ir man pavyks. Noriu paklaust, ar jūs kartojat 7 d. meniu ar pradedat nuo 6 kartot. vienaip gaunas 13 d. kitaip 14d. internete visokių var. prisiskaičiau, kaip darot jūs?
Atsakyti