Hi
Po vakar 0,5 kg, o per 10 dienų - 3 kg.
Riberte,
Aš vieną dieną pabėgiojau, tai svorio pokytis buvo nulinis gal sutapimas tiesiog
Žodžiu, geriau nusprendžiau su masažuokliais pasimasažuot
Va čia sulyginimui apie lašiaką ir raumenuką
QUOTE(cap carap @ 2015 05 28, 09:42)
Hi
Riberte,
Aš vieną dieną pabėgiojau, tai svorio pokytis buvo nulinis gal sutapimas tiesiog
Riberte,
as zinau apie sporta , pokycius , daug domejaus , del maisto ir
as tai insatiny ir ttt kt programas sportuoju su trenere, pokyciai akivaizdus kunas kietas stangrus daros , kojos kurios buvo minkstutes pasidare kietos ,uzpakalis kietas , pakiles , dingo celiulitas , per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo 4 cm . kojos 5 cm
Sveikutės, japoniukės
Prapuolėlė grįžo... oi turėjau labai nuodėmingų dienų : pusseserė atvažiavus iš Australijos, tai šiek tiek paūžiau vakar/užvakar
Nukrypau nuo valgiaraščio visiškai, bet, mergaitės, šiandien ryte atsistoju ant svarstyklių - tai -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau- galvoju ar gali būti taip Ūgis mano 162, pradinis svoris 65 kg, šiandien 61 kg.
Šiandien pradedu nuo pirmos dienos, kadangi vakar ir užvakar nuo vakaro buvau paslydusi- maitinausi salotomis , bet vyno ir šampano buvau gerokai padauginųsi. tai šiandien nuo pirmos dienos startuoju
Prapuolėlė grįžo... oi turėjau labai nuodėmingų dienų : pusseserė atvažiavus iš Australijos, tai šiek tiek paūžiau vakar/užvakar
Nukrypau nuo valgiaraščio visiškai, bet, mergaitės, šiandien ryte atsistoju ant svarstyklių - tai -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau- galvoju ar gali būti taip Ūgis mano 162, pradinis svoris 65 kg, šiandien 61 kg.
Šiandien pradedu nuo pirmos dienos, kadangi vakar ir užvakar nuo vakaro buvau paslydusi- maitinausi salotomis , bet vyno ir šampano buvau gerokai padauginųsi. tai šiandien nuo pirmos dienos startuoju
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 09:58)
Sveikutės, japoniukės
o liuks krenta tau, mano ugis 170
as tai improvizuoju , pietums siandien man bus jautiena troskinta su raugintais kopustais greitpuodyje
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 09:52)
as zinau apie sporta , pokycius , daug domejaus , del maisto ir
as tai insatiny ir ttt kt programas sportuoju su trenere, pokyciai akivaizdus kunas kietas stangrus daros , kojos kurios buvo minkstutes pasidare kietos ,uzpakalis kietas , pakiles , dingo celiulitas , per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo 4 cm . kojos 5 cm
Bet kaip pas Jus apimtys mažėja, šaunu. Aš tai vis neprisiverčiu sportuoti, nors turiu galimybę į sporto klubą nemokamai vaikščioti ( mama dirba), tai įsivaizduokit: nė karto ir nenuėjau - vis nerandu laiko: vaikai, puodai , namų kampai ir t.t... na, bet tikiuosi, kai vaikus išvešiu į kaimą - rasiu laiko pastangrinti save
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 10:17)
Bet kaip pas Jus apimtys mažėja, šaunu. Aš tai vis neprisiverčiu sportuoti, nors turiu galimybę į sporto klubą nemokamai vaikščioti ( mama dirba), tai įsivaizduokit: nė karto ir nenuėjau - vis nerandu laiko: vaikai, puodai , namų kampai ir t.t... na, bet tikiuosi, kai vaikus išvešiu į kaimą - rasiu laiko pastangrinti save
oi kaip gerai jums , eikite , rezultatai 1000 kartu geresni nei dietos
as ir tai tas anas ir vaikai puodai , vis atidedavau sporta , o dabr susiemiau , vyras vaikus paima is darzelio ,gryztu is darbo persirengiu ir isvarau sportuot , vyras ir valgyt padaro
tai mano i savaite 3 dienos skirtos man , jokiu puodu nieko
sestadieni dukros buvo gimtadienis , tai komplimentu nuo anytos ir kitu gavau , buvau su suknele trumpa , tai anyta sako kojos kokios grazios , jokio celiulito nera
tai dar didesnis stimulas sportuot atsiranda , kai ir pati matai pasikeitimus
Po 9 d. -300 g. viso -3,3 kg.
Isklydau is meniu, nespejau 3 dienos morku/buroku isivirt, siandien valgysiu nuo vakar likusia jautiena troskinta su raug kopustais
Pabodo man jau tos jautienos, zuvys, kiausai ir kapustai noriu suriooooo
Isklydau is meniu, nespejau 3 dienos morku/buroku isivirt, siandien valgysiu nuo vakar likusia jautiena troskinta su raug kopustais
Pabodo man jau tos jautienos, zuvys, kiausai ir kapustai noriu suriooooo
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 10:28)
oi kaip gerai jums , eikite , rezultatai 1000 kartu geresni nei dietos
as ir tai tas anas ir vaikai puodai , vis atidedavau sporta , o dabr susiemiau , vyras vaikus paima is darzelio ,gryztu is darbo persirengiu ir isvarau sportuot , vyras ir valgyt padaro
sestadieni dukros buvo gimtadienis , tai komplimentu nuo anytos ir kitu gavau , buvau su suknele trumpa , tai anyta sako kojos kokios grazios , jokio celiulito nera
Ribete, Jūs mane įtikinot
pasižadu pradėt sportuoti Noriu ir aš stangraus kūno, o tai šiuo metu esu kaip drebutis, kur nepaliesi viskas juda
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 10:51)
Ribete, Jūs mane įtikinot
pasižadu pradėt sportuoti Noriu ir aš stangraus kūno, o tai šiuo metu esu kaip drebutis, kur nepaliesi viskas juda
eikitttttt pamatysite kaip faina bus , mano sikna , kojos ir tokios padrebancios o dabr to nera
jei bus idomu klauskite , galesiu pasakyt ka ir valgydavau
manau mesiu as japoniska , nes vakr kalbejau su trenere ,ar taip ar taip valgau daugiau baltymini maista as
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 08:52)
<...> per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo 4 cm . kojos 5 cm
oho
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 08:58)
<...> -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau-<...>
Beata, nekenčiu jūsų
QUOTE(Melajja @ 2015 05 28, 09:40)
Po 9 d. -300 g. viso -3,3 kg. <...>
Prašau laikytis - nedaug liko
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 09:56)
eikitttttt pamatysite kaip faina bus , mano sikna , kojos ir tokios padrebancios o dabr to nera
<...>
<...>
Man įdomu ir kaip sportuojat ir ką valgot labai
Man vakar tokios "lomkės" buvo jaučiausi alkana, nors kurį laiką pasisotindavau tuo ką siūlo dieta, na, bet vakar vos atsilaikiau
QUOTE(cap carap @ 2015 05 28, 11:53)
oho
Beata, nekenčiu jūsų
Man vakar tokios "lomkės" buvo jaučiausi alkana, nors kurį laiką pasisotindavau tuo ką siūlo dieta, na, bet vakar vos atsilaikiau
Beata, nekenčiu jūsų
as nuo senu laiku pusryciu nevalgau nu negaliuuu , as ryte tik kava geriu darbe , buna labai retai bet suvalgau jogurto , geriausias jogurtas iki 2 proc riebumo , ir reik ziuret kad nebutu cukraus , labai tinka aistes jogurtas manau zinote , savaitgaliais as suvalgau ryte kiausini virta su pomidoru kokiu ( ir gabalelis duonos rugines be mieliu )
mesa valgau pagrinde vistiena jautiena kalakutiena su darzovem zaliom , alieju as nepilu , viska kepu orkaiteje tokiam tupperware puode nesvyla nieks , arba troskinu , prieskoniu as dedu ivairiausiu
kai atsibosta visteinos file kepta ar ka , tai tada susimalu vistiena pridedu tarkuotu morku , cukinijos krapu ir tttt , padarau ale kukulius ir i orkaite , be riebalu
daznai troskinu orkaiteje iv darzoves ( cukinija baklazanas , pomidorai , sparagai ir ttt ) valgau su mesa
labai skanus yra grikiai ( www.rudugys ) baltieji vadinas , jie labai maistingi , nekepinti , tai grikius ir valgau su darzovem ir juos tik pirmoje dienos puseje
vaisius ir valgau tik pirmoje dienos puseje
po sporto valgau baltymini maista , pagrinde verduos bolivine balanda ( kynva ) ir is rudugio perku , ir valgau su pasukomis be priedu
ivairias salotas valgau su krevetem , ar su vistiena ar tunu
manau naujo nieko nepasakiau , ir jus ta zinote
as siaip kava geriu be cukraus , cukraus gyvenime nesidejau nereik man
suvalgydavau as jogurtu su priedais uogom , nu dabr pvz as negaliu ju valgyt man per saldu yra
saldumynu as nemegeja , nereik man , man geriau mesos suvalgyt
skaniausi man gerimai kava vanduo ir sausas raudonas vynas ( vyno neatsisakau )
sveikutes
nu ka po antros dienos - 1kg, tai is viso -3 ziauriai apsidziaugiau ant svarstykliu uzlipus net ant mazojo nebepykau, kad prikele 6 ryto
svarbiausia, nesijauciunei labia alkane nei pavargus biski vakar alva pamaudeno, bet neiasku art nuo dietos ar nuo to, kad neisimiegu
nu ka po antros dienos - 1kg, tai is viso -3 ziauriai apsidziaugiau ant svarstykliu uzlipus net ant mazojo nebepykau, kad prikele 6 ryto
svarbiausia, nesijauciunei labia alkane nei pavargus biski vakar alva pamaudeno, bet neiasku art nuo dietos ar nuo to, kad neisimiegu