Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Hi smile.gif

Po vakar 0,5 kg, o per 10 dienų - 3 kg.

Riberte,

Aš vieną dieną pabėgiojau, tai svorio pokytis buvo nulinis smile.gif gal sutapimas tiesiog g.gif
Žodžiu, geriau nusprendžiau su masažuokliais pasimasažuot smile.gif

Va čia sulyginimui apie lašiaką ir raumenuką smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 28 gegužės 2015 - 08:51
QUOTE(cap carap @ 2015 05 28, 09:42)
Hi smile.gif

Po vakar 0,5 kg, o per 10 dienų - 3 kg.

Riberte,

Aš vieną dieną pabėgiojau, tai svorio pokytis buvo nulinis smile.gif gal sutapimas tiesiog  g.gif
Žodžiu, geriau nusprendžiau su masažuokliais pasimasažuot smile.gif
Va čia sulyginimui apie lašiaką ir raumenuką smile.gif

as zinau apie sporta , pokycius , daug domejaus , del maisto ir
as tai insatiny ir ttt kt programas sportuoju su trenere, pokyciai akivaizdus kunas kietas stangrus daros , kojos kurios buvo minkstutes biggrin.gif pasidare kietos ,uzpakalis kietas , pakiles , dingo celiulitas , per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo 4 cm . kojos 5 cm
Atsakyti
Sveikutės, japoniukės 4u.gif

Prapuolėlė grįžo... oi turėjau labai nuodėmingų dienų : pusseserė atvažiavus iš Australijos, tai šiek tiek paūžiau vakar/užvakar drinks_cheers.gif

Nukrypau nuo valgiaraščio visiškai, bet, mergaitės, šiandien ryte atsistoju ant svarstyklių - tai -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau- galvoju ar gali būti taip thumbup.gif Ūgis mano 162, pradinis svoris 65 kg, šiandien 61 kg.

Šiandien pradedu nuo pirmos dienos, kadangi vakar ir užvakar nuo vakaro buvau paslydusi- maitinausi salotomis , bet vyno ir šampano buvau gerokai padauginųsi. tai šiandien nuo pirmos dienos startuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 09:58)
Sveikutės, japoniukės  4u.gif

Prapuolėlė grįžo... oi turėjau labai nuodėmingų dienų : pusseserė atvažiavus iš Australijos, tai šiek tiek paūžiau vakar/užvakar  drinks_cheers.gif

Nukrypau nuo valgiaraščio visiškai, bet, mergaitės, šiandien ryte atsistoju ant svarstyklių - tai -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau- galvoju ar gali būti taip thumbup.gif  Ūgis mano 162, pradinis svoris 65 kg, šiandien 61 kg.

Šiandien pradedu nuo pirmos dienos, kadangi  vakar  ir  užvakar nuo vakaro buvau paslydusi- maitinausi salotomis , bet vyno ir šampano buvau gerokai padauginųsi. tai šiandien nuo pirmos dienos startuoju  verysad.gif

o liuks krenta tau, mano ugis 170
as tai improvizuoju , pietums siandien man bus jautiena troskinta su raugintais kopustais greitpuodyje
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 09:52)
as zinau apie sporta , pokycius , daug domejaus , del maisto ir
as tai insatiny ir ttt kt programas sportuoju  su trenere, pokyciai akivaizdus kunas kietas stangrus daros , kojos kurios buvo minkstutes  biggrin.gif pasidare kietos ,uzpakalis kietas , pakiles , dingo celiulitas , per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo  4 cm . kojos 5 cm

Bet kaip pas Jus apimtys mažėja, šaunu. Aš tai vis neprisiverčiu sportuoti, nors turiu galimybę į sporto klubą nemokamai vaikščioti ( mama dirba), tai įsivaizduokit: nė karto ir nenuėjau - vis nerandu laiko: vaikai, puodai , namų kampai ir t.t... na, bet tikiuosi, kai vaikus išvešiu į kaimą - rasiu laiko pastangrinti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 10:17)
Bet kaip pas Jus apimtys mažėja, šaunu. Aš tai vis neprisiverčiu sportuoti, nors turiu galimybę į sporto klubą nemokamai vaikščioti  ( mama dirba), tai įsivaizduokit: nė karto ir nenuėjau - vis nerandu laiko: vaikai, puodai , namų kampai ir t.t... na, bet tikiuosi, kai vaikus išvešiu į kaimą - rasiu laiko pastangrinti save smile.gif

oi kaip gerai jums , eikite , rezultatai 1000 kartu geresni nei dietos
as ir tai tas anas ir vaikai puodai , vis atidedavau sporta , o dabr susiemiau , vyras vaikus paima is darzelio ,gryztu is darbo persirengiu ir isvarau sportuot , vyras ir valgyt padaro

tai mano i savaite 3 dienos skirtos man , jokiu puodu nieko

sestadieni dukros buvo gimtadienis , tai komplimentu nuo anytos ir kitu gavau , buvau su suknele trumpa , tai anyta sako kojos kokios grazios , jokio celiulito nera
tai dar didesnis stimulas sportuot atsiranda , kai ir pati matai pasikeitimus
Atsakyti
Po 9 d. -300 g. viso -3,3 kg.

Isklydau is meniu, nespejau 3 dienos morku/buroku isivirt, siandien valgysiu nuo vakar likusia jautiena troskinta su raug kopustais
Pabodo man jau tos jautienos, zuvys, kiausai ir kapustai noriu suriooooo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 10:28)
oi kaip gerai jums , eikite , rezultatai  1000 kartu geresni nei dietos
as ir tai tas anas  ir vaikai puodai , vis atidedavau sporta , o dabr susiemiau , vyras vaikus paima is darzelio ,gryztu is darbo persirengiu ir isvarau sportuot , vyras ir valgyt padaro

tai mano i savaite  3 dienos skirtos man , jokiu puodu nieko

sestadieni dukros buvo gimtadienis , tai komplimentu nuo anytos ir kitu gavau , buvau su suknele trumpa , tai anyta sako kojos kokios grazios , jokio celiulito nera
tai dar didesnis stimulas  sportuot  atsiranda , kai ir pati matai pasikeitimus

Ribete, Jūs mane įtikinot thumbup.gif
pasižadu pradėt sportuoti tongue.gif Noriu ir aš stangraus kūno, o tai šiuo metu esu kaip drebutis, kur nepaliesi viskas juda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2015 05 28, 10:51)
Ribete, Jūs mane įtikinot  thumbup.gif
pasižadu  pradėt sportuoti  tongue.gif Noriu ir aš stangraus kūno, o tai šiuo metu esu kaip drebutis, kur nepaliesi viskas juda ax.gif

eikitttttt smile.gif pamatysite kaip faina bus , mano sikna , kojos ir tokios padrebancios biggrin.gif biggrin.gif o dabr to nera
jei bus idomu klauskite , galesiu pasakyt ka ir valgydavau
manau mesiu as japoniska , nes vakr kalbejau su trenere ,ar taip ar taip valgau daugiau baltymini maista as
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 08:52)
<...> per menesi sporto , mitybos deka uzpakalis sumazejo  4 cm . kojos 5 cm

oho bigsmile.gif

QUOTE(beata @ 2015 05 28, 08:58)
<...> -4kg po trijų dienų, tai ne žaktelėjau-<...>

Beata, nekenčiu jūsų lotuliukas.gif

QUOTE(Melajja @ 2015 05 28, 09:40)
Po 9 d. -300 g. viso -3,3 kg. <...>

Prašau laikytis - nedaug liko friends.gif

QUOTE(riberte @ 2015 05 28, 09:56)
eikitttttt  smile.gif  pamatysite kaip faina bus , mano sikna , kojos  ir tokios padrebancios  biggrin.gif  biggrin.gif  o dabr to nera
jei bus idomu klauskite  , galesiu pasakyt ka ir valgydavau
<...>

Man įdomu ir kaip sportuojat ir ką valgot rolleyes.gif labai rolleyes.gif

Man vakar tokios "lomkės" buvo verysad.gif jaučiausi alkana, nors kurį laiką pasisotindavau tuo ką siūlo dieta, na, bet vakar doh.gif vos atsilaikiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2015 05 28, 11:53)
oho  bigsmile.gif
Beata, nekenčiu jūsų  lotuliukas.gif
Prašau laikytis - nedaug liko friends.gif
Man įdomu ir kaip sportuojat ir ką valgot  rolleyes.gif labai  rolleyes.gif
Man vakar tokios "lomkės" buvo  verysad.gif jaučiausi alkana, nors kurį laiką pasisotindavau tuo ką siūlo dieta, na, bet vakar  doh.gif vos atsilaikiau  unsure.gif

as nuo senu laiku pusryciu nevalgau nu negaliuuu , as ryte tik kava geriu darbe , buna labai retai bet suvalgau jogurto , geriausias jogurtas iki 2 proc riebumo , ir reik ziuret kad nebutu cukraus , labai tinka aistes jogurtas manau zinote , savaitgaliais as suvalgau ryte kiausini virta su pomidoru kokiu ( ir gabalelis duonos rugines be mieliu )

mesa valgau pagrinde vistiena jautiena kalakutiena su darzovem zaliom , alieju as nepilu , viska kepu orkaiteje tokiam tupperware puode nesvyla nieks , arba troskinu , prieskoniu as dedu ivairiausiu
kai atsibosta visteinos file kepta ar ka , tai tada susimalu vistiena pridedu tarkuotu morku , cukinijos krapu ir tttt , padarau ale kukulius ir i orkaite , be riebalu
daznai troskinu orkaiteje iv darzoves ( cukinija baklazanas , pomidorai , sparagai ir ttt ) valgau su mesa

labai skanus yra grikiai ( www.rudugys ) baltieji vadinas , jie labai maistingi , nekepinti , tai grikius ir valgau su darzovem ir juos tik pirmoje dienos puseje

vaisius ir valgau tik pirmoje dienos puseje

po sporto valgau baltymini maista , pagrinde verduos bolivine balanda ( kynva ) ir is rudugio perku , ir valgau su pasukomis be priedu

ivairias salotas valgau su krevetem , ar su vistiena ar tunu

manau naujo nieko nepasakiau , ir jus ta zinote

as siaip kava geriu be cukraus , cukraus gyvenime nesidejau nereik man

suvalgydavau as jogurtu su priedais uogom , nu dabr pvz as negaliu ju valgyt man per saldu yra

saldumynu as nemegeja , nereik man , man geriau mesos suvalgyt

skaniausi man gerimai kava vanduo ir sausas raudonas vynas ( vyno neatsisakau biggrin.gif )

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nu ka po antros dienos - 1kg, tai is viso -3 thumbup.gif ziauriai apsidziaugiau ant svarstykliu uzlipus thumbup.gif net ant mazojo nebepykau, kad prikele 6 ryto biggrin.gif
svarbiausia, nesijauciunei labia alkane nei pavargus thumbup.gif biski vakar alva pamaudeno, bet neiasku art nuo dietos ar nuo to, kad neisimiegu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EEmama: 28 gegužės 2015 - 12:31