QUOTE(Lionesss @ 2016 02 23, 21:10)
keiskit vistiena ar pan, o ka daryt? Ziaugciojant nereiktu valgyt, o as mergaites, matyt visgi
nusilpau, belekaip galva svaigsta, tai kiek maisto kieki padidinau, bet valgau labai protingai.
Pvz siandien pusryciams kose, priespieciams bananas, pietus salotos su mozarela, pavakariai bananas ir dabar virtas kiausas su pomidoru
Labuka, ir man vakar žiauriai sveikata sušlubavo, svaigo galva, o po to toks silpnumas, atsiguliau ir jaučiu kaip protas sau, galva sau, sunku dėmesį sukaupt, žodžiu net sunku ir nupasakoti...
Tai kai gavau velnių nuo brangiausio, suvalgiau sumuštinį duonos su sviestu ir dešra, po to kepsnį , o dar po to kavos su mažu gabalėliu chalvos...
Šiandien dar man nekaip. Ryte dar mąsčiau tęsti toliau ar nuo pradžių, bet šiandien dariau pertraukėlę, maitinaus be dietos, tik protingai
Papildyta:
jurnora tai gi puikūs rezultatai, čia gi daug numetei, kiti su kitom dietom per mėnesį mažiau numeta
Papildyta:
QUOTE(Neili @ 2016 02 23, 21:57)
o aš jautieną ruošiu taip: supjaustau kepsnių gabaliukais, išmušu kaip kepsnius tada pamarinuoju su j.pipirais ir daug citrinos sulčių, palaikau parą ir kepu keptuvėje be aliejaus su spec. patiesaliuku ir žinokit visai skaniai gaunasi. O į žuvį dedu tik j.pipirus ir kepu taip pat.
Silpna ir galvą skauda dažniausiai
ne nuo maisto trūkumo o nuo skysčių, tad gerkit daugiau vandens
aš tai tikrai mažai gėriau, mažiau, nei įprastai.