Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

QUOTE(EGLaite @ 2016 02 22, 16:47)
Lasisa ir as kepdavausi.  o jautiena, tai man kazkas baisaus blink.gif gyvenu ne Vilniuj, tai beda, negausiu to skaniosios jautienos doh.gif

keiskit vistiena ar pan, o ka daryt? Ziaugciojant nereiktu valgyt, o as mergaites, matyt visgi nusilpau, belekaip galva svaigsta, tai kiek maisto kieki padidinau, bet valgau labai protingai.
Pvz siandien pusryciams kose, priespieciams bananas, pietus salotos su mozarela, pavakariai bananas ir dabar virtas kiausas su pomidoru 4u.gif
Atsakyti
Oho, kiek čia mūsų daug jau 4u.gif biggrin.gif Super drinks_cheers.gif Visoms mums tik kantrybės ir būsim dar gražesnės ax.gif
Man šiandien 8-a diena. Kol kas be jokių nuklydimų rolleyes.gif Šiandien -4,5 kg. Motyvuosiu aš jus tuoj. Aš tokia lengva jaučiuosi ir drabužiai jau laisvesni tampa. thumbup.gif
O aš po dietos jau žinau, ko pirmo suvalgyti norėsiu. Net vyras nusijuokė, niekad tokių norų neturėjau. ŽIAURIAI NORIU brokolio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2016 02 23, 20:16)
ŽIAURIAI NORIU brokolio.  ax.gif

Svarbiausia ne cepelinu thumbup.gif
As kazkuria diena sedejau can can, taip labai jie kvepejo, bet as pagalvojau sitiek pastangu, kanciu, veltui??? Na jau ne smile.gif kai busiu idealaus svorio, gal kada sau ir leisiu cepaka kokia proga, bet ne dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 23, 20:48)
drinks_cheers.gif stiprybės ir tau mirksiukas.gif  beje, aš kepant žuvį truputį pabarstau žuvies prieskonių arba apšlakstau citrinos sultimis...
Man vakarienei  jautiena buvo doh.gif  atrodo ir mažais gabaliukais supjausčiau ,ir patroškinau,bet kietoka kaip velnias gavosi doh.gif šiaip ne taip suvalgiau rolleyes.gif
Jaučiuosi alkana verysad.gif tikiuos kefyro stiklinė padės...

o aš jautieną ruošiu taip: supjaustau kepsnių gabaliukais, išmušu kaip kepsnius tada pamarinuoju su j.pipirais ir daug citrinos sulčių, palaikau parą ir kepu keptuvėje be aliejaus su spec. patiesaliuku ir žinokit visai skaniai gaunasi. O į žuvį dedu tik j.pipirus ir kepu taip pat.
Silpna ir galvą skauda dažniausiai ne nuo maisto trūkumo o nuo skysčių, tad gerkit daugiau vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 02 23, 21:10)
keiskit vistiena ar pan, o ka daryt? Ziaugciojant nereiktu valgyt, o as mergaites, matyt visgi nusilpau, belekaip galva svaigsta, tai kiek maisto kieki padidinau, bet valgau labai protingai.
Pvz siandien pusryciams kose, priespieciams bananas, pietus salotos su mozarela, pavakariai bananas ir dabar virtas kiausas su pomidoru 4u.gif

Labuka, ir man vakar žiauriai sveikata sušlubavo, svaigo galva, o po to toks silpnumas, atsiguliau ir jaučiu kaip protas sau, galva sau, sunku dėmesį sukaupt, žodžiu net sunku ir nupasakoti... unsure.gif Tai kai gavau velnių nuo brangiausio, suvalgiau sumuštinį duonos su sviestu ir dešra, po to kepsnį , o dar po to kavos su mažu gabalėliu chalvos... smile.gif
Šiandien dar man nekaip. Ryte dar mąsčiau tęsti toliau ar nuo pradžių, bet šiandien dariau pertraukėlę, maitinaus be dietos, tik protingai verysad.gif
Papildyta:

jurnora tai gi puikūs rezultatai, čia gi daug numetei, kiti su kitom dietom per mėnesį mažiau numeta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Neili @ 2016 02 23, 21:57)
o aš jautieną ruošiu taip: supjaustau kepsnių gabaliukais, išmušu kaip kepsnius tada pamarinuoju su j.pipirais ir daug citrinos sulčių, palaikau parą ir kepu keptuvėje be aliejaus su spec. patiesaliuku  ir žinokit visai skaniai gaunasi. O į žuvį dedu tik j.pipirus ir kepu taip pat.
Silpna ir galvą skauda dažniausiai ne nuo maisto trūkumo o nuo skysčių, tad gerkit daugiau vandens smile.gif

aš tai tikrai mažai gėriau, mažiau, nei įprastai.
Atsakyti
Neili kas per patiesaliukas? rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia vandens daugiau gerti, kad galvos neskaudėtų ir svaigulio nebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 02 23, 22:05)
Neili kas per patiesaliukas?  rolleyes.gif

esu gavus dovanų tą daiktą. vadinasi jis tiksliai kepimo takelis tefloninis, esu mačius ir pas mus pirkt. Labai patogu paskui išplauni ir vėl naudoji.. Paieškokit internete , tikrai rasit smile.gif
kažkas panašaus
http://sarlote.lt/ho...-kilimelis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neili: 23 vasario 2016 - 22:40
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2016 02 23, 21:01)
Labą labą biggrin.gif
Man vyras, žaltys. vis pagundų maisto pavidalu prigalvoja ...

Sveikos wink.gif maniškis irgi geras bigsmile.gif 22 val prisikepė karštų sumuštinių doh.gif bandė mano valią bigsmile.gif
O aš šaunuolė,atsilaikiau tongue.gif
Už tad svarstyklės šį rytą pradžiugino....dar -1,5kg thumbup.gif
Po 2 dienų -3,1 kg ax.gif Įtariu,kad nuo dabar tokie skaičiukai jau nebebus,svoris taip nebekris...svarbu atsilaikyti visas 14 d....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 09:46)

Tikrai saunuole 4u.gif Superiniai rezultatai thumbup.gif

As kepu zuvi irgi su siek tiek zuvies prieskokiu be druskos, bet juose yra cukraus, taip parasyta sudetyje doh.gif

Man po pirmos dienos -0,900 kg, irgi gerai thumbup.gif

Na ka, laikomes toliau 4u.gif Visoms istvermes! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGLaite: 24 vasario 2016 - 10:09
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2016 02 24, 10:46)
Sveikos wink.gif maniškis irgi geras bigsmile.gif  22 val prisikepė karštų sumuštinių doh.gif  bandė mano valią bigsmile.gif
Po 2 dienų -3,1 kg ax.gif  Įtariu,kad nuo dabar tokie skaičiukai jau nebebus,svoris taip nebekris...svarbu atsilaikyti visas 14 d....

Labukas,nu ir rezultatai bigsmile.gif , pas mane po 3 d. -1.6 viso, nu bet ir tai mane džiugina. O mano vyras šaunuolis smile.gif su manim laikosi ax.gif
Atsakyti